Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Eli !
Kim, am citit tot ... imi pare rau ca e asa nebunie la voi. Pupam Luca-energia !
Rox, de unde atata tuse si muci nu stiu dar stiu ca Giuliei i place sa fornaie, apoi tuseste si apoi vomita, daca nu`s pe capu` ei cu aspira TE ODATAAA
Roller, serios ??? Si cand trebuie sa te decizi 100% ? Si cum asa ?
Cristal, sanatate Mariei !
Ioana, nici nu stiu ce sa zic, ce porcarie la educatoare ... halal pierdere o zi de gradi

Sunt aici cu sefii mei

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Roller ce sa zic Clujul este oras frumos,iar clujenii sunt superok
Si io-s un pic shocata de atitudine....ieri plangeau vreo 5 cupii iar doamna a dat vina pe Maria ca din cauza ei plang,asa ca si-a varsat of-ul pe ea...azi dimineatza cand am ajuns la gradi,doamna statea la catedra cu doua fete ce plangeau de mama focului...deci este clar ca nu mandra mea este de vina...

Mergi la inceput

Cum draqu` s-a gandit la asa ceva si doamna asta ?
Eu cred ca, copiii simt daca sunt sau nu iubiti asa simplu. Doamna noastra este mai zvapaiata, mai striga atunci cand se urca pe mese, dar ii iubeste enorm de mult si copiii la fel. Se poate striga in multe feluri. Asta am vazut si eu si rautatea sau sictirul nu le poti ascunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI, ELI!

V-am citit pe fuga, am asa de mult de munca incat imi vine sa fug pe luna
Azi am facut si un pic de show la gradi, ieri la masa de dimineata un baiat l-a lovit pe Matei cu scaunul peste gat, asa ca a venit cu o zgarietura zdravana, azi am facut ancheta, eu sunt de acord ca din joaca se pot intampla accidente, dar sa lasi un copil sa ridice la masa scaunul si sa vrea sa ii dea in cap altuia mi se pare strigator la cer. Am avut "sedinta" si cu copilul respectiv, astept sa ma intalnesc si cu mama-sa

IOANA, eu zic ca educatoarea trebuie scuturata, nu e normal sa planga copiii pe capete si sa iti acuze copilul!!! Vin si eu cu mitraliera daca ai nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ioanaaa, mrrrrrr. Bey, io's dusa cu capu' asta stiu, e oficial, da' in momentul in care fi'miu mi-ar zice kestii d'astea sau as vedea as face ca trinu...

Robi, yep, nici asta nu-i Ok - am avut si noi astfel de iesiri - copilul a fost intr-un final exclus din gradinita, dupa ce un an intreg a muscat si terorizat toti copii. Nu s-a integrat, asa ca parintii au trebuit sa-l retraga. Si acu' ma ia cu frig pe spinare cand imi aduc aminte de muscaturile lui Victor ...

Daria, firma deschide un centru de servicii la Cluj si, in cazul in care apare ceva "nice" ma bag la asta... Acu' depinde si de banutzi, dar 'om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roller025

Neatza!

La multi ani, Eli!

Olivia, In atitudinea lu Luca il regasesc atat de bine pe Victor... Dupa ore de alergat, cand efectiv i se scurg ochii de oboseala, refuza cu incapatanare sa adoarma. Si intra intr-un vartej de refuz si nervi... si apoi adoarme in 5 minute. Imi pare rau de experienta cu stagiul asta...

Poze - n-am vazut - incerc deseara. De ieri mi-a venit noul shef.. V-am spus ca ma bate gandul sa ma mut in Cluj?

O zi usoara!

Dana cu Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 si Paul Bogdan (04.10.2008)

Fix asa face si Stefan!!! Cind vad la gradi ca nu a dormit la prinz ma apuca toate pandaliile, mai ales ca stiu cum se va sfirsi ziua... Dana, e tare frumos la Cluj!

LA MULTI ANI Eli!!!!

Eu's prin zona, treaba multa la birou...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io tremur toata..au venit din nou cei de la ecarisaj,au mai luat un caine.si a casunat un individ pe mine ,vecin..m-a facut nesimtita..fa..tipic romanesc..ma gandesc sa nu-i povestesc lui Sorin..ca nu stiu ce iese

Mergi la inceput

Of Kim da, e tipic din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dupaamiaza !
LA MULTI ANI sanatosi si fericiti pentru Eli, !! Sa ai o viata linistita si luminoasa alaturi de cei dragi tie !
Mey, vaz ca ati reajuns la subectul gradinita, si gizmoul are o educatoare pe care o place si pe cealalta nu, chiar spunea ieri ca daca e doamna Mihaela (pe care nu o prea are la suflet) e asa ca o vraja rea, ca nu ii scoate afara si ii pune sa faca lectii !!
Cu dormitul la prinz io dasta nu il las la gradi, macar acasa stiu eu ca doarme in patul lui (ca tin inca la ora/orele de somn de dupaamiaza, tocma fix din acelasi motiv de nervi pina seara si neinteles unii cu altii).
Dana, cred ca reusesc azi sa scriu mesajul acela pe care am spus ca il trimit pe mailul tau, multumesc inca o data ! Pupici baietilor ! Cind ne mai vedem la un patinaj artistic ?? Si bafta cu mutarea, daca asta iti doresti !!
Cuscrela, nasoala faza cu educatoarea !! Si pe mine ma apuca pandaliile cind aud de nervi si tipat din partea cadrelor didactice, ma duc val virtej si zic ce am de zis !! Pupici mindrei !
Olivia, ai grija, romanii sint prost crescuti (nu toti, majoritatea ), si razbunatori ... daca ma intrebi pe mine, eu i-as spune lui Florin ce s-a intimplat de as fi in locul tau ! Incearca sa te feresti de vecinii "binevoitori" pentru o perioada, cel putin la noi aici in cartierul "baietasilor de dupa blocuri", vorba alora din cintec, e nasol, se lasa cu cauciucuri taiate, masina zgiriata, dastea ... mie imi este o frica maaare de tot pentru copil, de aceea stau calma in banca mea atit cit pot ! Florininsa nu stie de asa ceva, el le-ar rupe capul instantaneu astora care guitza prostii si fac pe janclodvandam !! Partea proasta este ca vin magarii imediat cu gasca lor si se lasa cu rautati !!
Ma duc sa culc gizmoul si revin !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice..i-am zis..si acum se va lua de el..stiam eu..De masina mi-e frica..in rest Luca nu circula singur, nu se joaca afara..nu circulam noi doi seara..deci chiar nu mi-e frica..dar pt masina..mi-e frica rau

Mergi la inceput