Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://family.webshots.com/album/574091854FvzPIA?start=48
aici cateva in ordine cronologica weekendul trecut, apoi sambata petrecuta cu Giulia la inghetata - de 1 mai, ultima e cu fetele aseara rupte de oboseala dupa o zi la aer curat nimic iesit din comun, mai ales daca adaug ca Giulia iar tuseste

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Daria , ti-am spus ce-mi place de Giulik ca e sportiva? de Philip trebuie sa ne rugam sa iasa cu bicicleta...si e inaltuta si misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea, nu, nu-i misto deloc, imi tre` pantaloni cu lungime crac interior 57 cm si-i sunt la fix si deja caut de 60 cm sa-i vina pana la toamna, zic io

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mie mi-a iesit pe nas weekendul ...sambata am fost cu gasca (vreo 20 santem si toti au copii!)la tenis tatii si mamele la cafea pe malul lacului..copii intre noi..dupa care am fost la gratar cu totii la un amica care are firma la curte si acolo se fac petrecerile...am venit acasa la 11!
prims intrebare a lui Luca cand ne-am urcat in masina, a fost..Maine unde mai mergem?? Dupa 13 ore de hoinareala!
La culcare l-a apucat plansul..sa-i gasim noi un job ..ca viata este grea..este prea greu sa fi doctor..si el ce se face??..si da-i plans..
Duminica la 12 am fost si noi la mall sa-i vedem pe cei din Oraselul lenes..nu mi-a placut..el a dansat..dar a fost cam dezamagit..cica astia nici macar nu semanau cu adevaratii!A uramt o tura de parc ,gatit repede pt Luca si tata...noi am intrat in a 2-a saptamana de dieta si nu papam gatit!

asa ca dupa distractie am inceput stagiul de medicina interna..ce porcarie..si mai trebuie sa si stam pana se termina toata treaba! Nu invatam nimic,decit sa facem foi si iesiri din spital (chestii care nou in cabinet de medicina de familie nu ne folosesc!)...pacientii sint 99% betivi si cazuri speciale..oribil....zic din nou! La 8 trebuie sa fim la raport in fiecare zi..o garda de 24 de ore pe luna..si ca sa puna capac Sorin a nimerit la cea mai terorista dintre medici..iar pe mine m-a captusit repede cu traducere de literatura medicala..este al treilea stagiu in care casuna pe noi sa le facem traduceri!
La 3 am alergar sa cumparam materiale pt instalatia electrica..ne-am dus la casa cu electricianul sa desenam pe pereti unde vor fi prizele si becurile..acolo erau si muncitorii care fac instalatia electrica..fugit la medicul de fam sa-i iau reteta lui tata, mers la farmacie..dus medicatia..dus Luca la al 4-lea vaccin antirabic..

sa mai continui?

am scris o gramada...am citit si am vazut ca trebuie s-o uram pe Adela!Tot ce-ti doresti!!!
poze nu am vazut..imi cer iertare

daca am facut greseli ma scuzati...

mai vin ...aa..si cu apartamentul a picat ..iar nu am cumparator

mamaaaa ce raport am dat!!!!...sa va pun si ore???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

am uitat...pe seara ma plangeam ca nu mai pot de oboseala...si Luca:
-Stiu...esti asa de obosita ca nu mai stii cum te cheama! Iti spun eu! Te cheama....O LI VI A!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

am uitat...pe seara ma plangeam ca nu mai pot de oboseala...si Luca:
-Stiu...esti asa de obosita ca nu mai stii cum te cheama! Iti spun eu! Te cheama....O LI VI A!

Olivia imi dai voie sa
Si un pupic lui Luca.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Mitzu!
Sanatate multa si multe bucurii alturi de cei dragi.

Noi am avut de asemenea un weekend plin (a inceput vineri cand unchiul meu a fost internat la spitalul panduri pentru operatie la vezica si s-a terminat ieri cand l-am dus direct de la spital la autogara sa ia autobuzul ), am fost cu fetele in parcul Carol, au venit niste colegi in vizita, el medic chirurg urolog n-a mai rezistat si a plecat in Franta, ea medic oncolog s-a saturat si s-a dus la o firma de farmaceutice (ca sa fiu in acelasi ton cu OLIVIA...supertare Luca )
Asa ca ieri Maria era coapta, e pe antibiotice si nu merge la gradinita desi au in curand concurs..cred ca ma bate doamna educatoare...
Eu ma pregatesc sa plec in Grecia, adica ma gandesc intens la asta pentru ca nu am avut timp sa-mi fac prezentarea si nici sa pregatesc probele ...sper sa fac asta pana vineri ca altfel ma fac de ...

Ma duc sa le pregatesc laptele ca altfel ma iau la bataie fetele. O zi excelenta sa avem, sper sa va prind din urma

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Am reusit sa vad ieri poze.. suuuper copii si activitati!!
Alice hehe funy Andrei cu tricoul "cu mimoza"
Mitzu la multi ani fericiti!
Oliv, pai daca copilului i-a placut afara... normal ca mai vroia si a doua zi, nu? succes la traducere... pot sa te ajut?
Daria, si Patrick e cu tuse din nou. azi noapte vomitat.. de azi tratament. nu stiu cum naiba cand a stat 3 zile acasa nu a avut nimic
ma duc la munci
sa aveti o zi exceptionala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani Eli!!Multa sanatate,fericire si iubire!!!Mai treci pe la noi si spune-ne cum te mai simti
Liliana deci ramaneti singurele,nebunaticelor...voi cand plecati in vacanta?
Vivia asta-i ritmul de romanika..n-ai timp nici sa mori
Sanatate maxima la toti piticii tusitori
Io-s cu nerfii prastie...educatoarea s-a gandit sa o certe pe mandra ca de ce a lipsit vineri de la gradi,ca a pierdut nu stiu ce lectie cu mijloace de transport....va da-ti seama ca nu vrea sa mai intre in clasa nici cu politia...azi i-am explicat doamnei ce si cum si am rugat-o sa nu mai tipe sau sa o certe ca asta-i nu o metoda care sa mearga la Maria....sa nu credeti ca am convins-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

La multi ani, Eli!

Olivia, In atitudinea lu Luca il regasesc atat de bine pe Victor... Dupa ore de alergat, cand efectiv i se scurg ochii de oboseala, refuza cu incapatanare sa adoarma. Si intra intr-un vartej de refuz si nervi... si apoi adoarme in 5 minute. Imi pare rau de experienta cu stagiul asta...

Monica, succes la prezentare si multa sanatate Mariei!

Roxane si Daria, sanatate lui Pat si Giulik. Noi suntem spre vindecare - Victor mai tuseste putin, Paul e aproape vindecat.
Avem programare saptamana viitoare la endocrine... pentru Paul.. sper sa fie doar capul meu dereglat...

Ioana - ufff, astia cu modul lor de tratare a copiilor... Victor ma toaca in fiecare saptamana cand se duce la inot (care e in timpul programului de gradi) ca pierde lectiile...

Poze - n-am vazut - incerc deseara. De ieri mi-a venit noul shef.. V-am spus ca ma bate gandul sa ma mut in Cluj?

O zi usoara!

Mergi la inceput