*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)
Raspunsuri - Pagina 8
ariel_7000 spune:
apropos de obiceiuri care ma nu-mi plac in preajma copiilor. ei bine, nu-mi place sa se fumeze la locul de joaca in parc sau in alt loc unde sunt si copii. recunosc ca ma uit chioras la mamele care cu o mana dau copilul in leagan si cu una pipeaza. plus ca tot fumul lor vine in nasul meu si al copilului...mimo, nu da!
hey, tuchi!!! iesi de acolo!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mimonix spune:
Nu dau ca eu nu fumez la locul de joaca Nici nu mi-e greau sa ma abtin ca ma fugareste asta de-mi merg fulgii si nu fac fata cu o singura mana. Asa caaaa....si chiar de as putea n-as fuma chiar acolo, in mijlocul copiilor. Am prostul obicei sa "ma simt prost" . Fumez in mers, pe alee, in drum de la locul x la locul y. Sau retrasa,pe spatiul verde. Daca am ajutoare. Desi degeaba le am, ca toti sunt mai ZEN ca mine, niciunul nu vede cum se injunghie Dudu cu sticksul
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
tonic spune:
Auuu! Valentina cu muscaturile e rau de tot. Luki ii facea asa Antoniei, acum i-a trecut, dar sa-i vezi cum fac lupte prin casa, se transmite prin ADN cred, si Luki o daramana pe sora-sa. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi peste cativa ani, ca Antuca e genul bagacios-sacaitor, si lui Luki nu prea-i place sa-l scoti din ale lui, el isi vede de treaba si nu vrea sa fie deranjat.
DAr au si momente cand se joaca tare frumos, cred ca daca diferenta ar fi fost mai mica s-ar fi inteles mai bine, dar asa a fost sa fie, nu intotdeauna ies lucrurile cum dorim.
Cu murdarirea eu nu am nici o problema, nu-l las pe Luki sa deseneze cu creta pe obiectele de joaca pt ca ar incurca pe acolo si ar putea fi lovit, dar in rest, sa se murdareasca atat cat vrea. Ta-xu e mai stresat si ma amuza pt ca el a fost crescut de bunici la tara, deci in nici un caz n-a stat nimeni cu gura pe el sau cu griji de genul asta!
Olgu felicitari pt vestile bune, ca am uitat sa zic. Daca sughitati seara sa stii ca Luki e tot in faza in care intreaba de Iulia, Andreea si Sophie. Nu stiu cum de si-a adus aminte, dar le pomeneste mereu.
Naty si de la noi, ca seara nu mai intru si nu prea te mai prind.
Simo numai bine si voua, sa va lamuriti cu boala lui bebe ca sa stati linistiti.
pt tot stolul si numai bine tuturor.
Fug la sedinta, daca mai apuc, intru inainte de plecare.
tuchita spune:
Salutare!
La multi ani, Irina si Olga!
sa fiti sanatoase si iubite, mereu fericite!
La multi ani pentru toti sarbatoritii, mici si mari pe care i-am tot ratat in ultima vreme!
Despre mine.....daca treceti prin Ploiesti, pe langa spitalul judetean o sa vedeti un soclu de statuie...al meu e!
tuchita spune:
Doamne ce dor imi e sa stau la palavre cu voi!
am avut niste saptamani ingrozitoare la spital, au mancat astia in toate felurile de Paste si au venit cu duiumul la doctor, am avut numai cazuri grele si mortaciuni( iar vorbesc urat de pacienti, sa vezi ce bate imi iau!), numai saptamana trecuta mi-au murit 5 bucati pe sectie!
In rest n-am bona in continuare, duc copiii la gradi, iau copiii de la gradi si prestez toate activitatile casnice. Mai nasol e cand sunt de garda.....dar am gasit solutii si pentru asta!
daca m-am terminat de plans sa ma si laud.....sunt bine, sunt fericita si iubita si implinita .....si restul nu mai conteaza pentru ca stiu ca se vor rezolva pana la urma!
mimonix spune:
Cristina, cand aud cum se joaca ai tai imi amintesc de parca ar fi fost ieri cum povesteai de Daria mica si Vladucul caruiau ii ieseau caninii Acum e Sovi cum erai tu (si nu numai ea) si trec anii cu o vitezaaaa
Nico am vazut Viena ieri si un boier care dormea in carut
Bitza senzationale alegeri pentru tratatie, n-am avut ce face si mi-am bagat nasul si-n linkurile alea date de tine
Tuchi deci al tau era soclul ala? Toate ca toate (am inceput sa ma obisnuiesc chiar si cu felul in care vorbesti tu despre pacienti desi zau ca aia cu "grasa indurerata" inca ma mai doare ) ...ce ziceam? aha, toate ca toate dar finalul mi-a placut si e singurul care conteaza .Bravos
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
tuchita spune:
Azi am avut o zi cica mai lejerea, am terminat treaba acum si mai stau un pic pana ma duc dupa copii la gradi, asa ca am reusit sa mai citesc si eu din discutiile voastre.
Multe as avea de zis....
la programul de masa si de somn tin foarte mult pentru ca ai mei devin nervosi si maraiti si total necooperanti cand le e foame sau somn.
Incerc sa le creez conditii de somn, insa mai si calcam pe alaturi....
Cu mancarea...mananca la gradi, de multe ori habar nu am cat.
Acasa mancam la comun, nu gatesc de mult separat. Uneori mananca bine, alteori foarte putin, insa asa au fost mereu....
nu ma stresez, Seb are zile in sir in care nu baga mai nimic in gura si zile in care rupe mancare si face burta de broasca.
Cu imbracatul la fel....daca le e frig cer caciula si geaca!
oricum, Ploiestiul este orasul copiilor cu caciuli...e ceva ce n-am putut sa cred. Parintii in tricou si copilul cu geaca si caciula.
Bine ca nu s-a luat nimeni de mine in curtea gradinitei!
Seb merge numai pe varfuri, in privinta asta mai primesc sfaturi dragute...
Ii zic" Sebi, mergi pe toata talpa!" si el imi raspunde razand" nu talpa!"
Cica o sa mearga pe toata talpa cand o sa se ingrase!
tuchita spune:
Mimo, aici am si slabe indurerate!
Dimineata am gasit o glicemie de 450 la o pacienta...dupa ancheta am aflat ca ast'noapte la 2 ea manca pateuri si portocale!
Continuand despre copiii...am invatat ceva important in ultimele 2 luni in privinta respectarii lucrurilor din casa.
Televizorul, dvd-ul, laptopul, calculatorul si alte electronice NU SUNT JUCARII. Aveti jucarii ca sa va jucati cu ele, daca nu le vreti le strangem.Pe electronice nu puneti mana pentru ca nu intelegeti cum functioneaza si le puteti strica...si nu mai avem cum sa ne uitam la desene.
Incredibil dar a mers, Seb nu mai butoneaza nik dupa confiscarea masinilor in 2 randuri. Se mai apropie de laptop razand pe sub mustata dar isi revine repede cand il intreb unde ii sunt masinile.
CristinaGoji spune:
Tuchi si mie mi-a placut finalul. Ma bucur sa te citesc!
Mimo trec anii, nu credeam ca mai apuc zilele astea in care sa se joace si ai mei linistit.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown