*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Totusi ii reamintesc si eu de cazul cand al meu n-a vrut sa cedeze jucaria, spunandu-i: Tii minte cand copilul x a vrut jucaria si tu n-ai vrut sa i-o dai, ca vroiai sa te mai joci cu ea, asa si copilul nu vrea acum sa-ti dea jucaria, ca inca nu s-a saturat sa se joace cu ea.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

asa incerc si eu de dimineata, cand voia sa-l muste pe Luca: " stii ca ieri te-a muscat Alex de deget si te-a durut si ai plans?". urmarea: l-a muscat si el pe Luca de deget...

Si cu formulele de politete e atat de haios..." mami, da-mi patulica, te iog"

Va intrebam ieri de livrarea din Germania..Ei bine, a sosit ieri, dar nu eram acasa, asa ca mi-o aduc azi, intre 3 si 5...Si parca nu mai am rabdare...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Cristina ce draguti sunt , din ce spui tu ma topesc dupa puiutii tai. Mie asa imi plac copiii: si cu picioarele in baltoaca, si jucausi, si mai rezistenti la educatia noastra, dar in acelasi timp insusindu-si deprinderi frumoase pe care noi tb sa le avem zi de zi.

La impartit, de aceeasi parere cu voi, nici gand sa oblig copilul meu sau pe al altuia sa imparta daca nu vrea. Imi imaginez cum mi-ar fi mie sa-mi iau o geanta noua, sa zic, si sa vina cineva sa mi-o ia
Oricum concluzia mea, dupa doua luni de la intoarcerea la munca, unde au fost angajati multi oameni noi dupa plecarea mea, este ca pretentiile pe care le avem de la copii nu le avem si de la adultii din jurul nostru, sau cel putin, nu le indeplinesc majoritatea.
Si cum am mai zis, cei mici au scuza varstei si sanse sa-si insuseasca si comportamentul corect.

Pe mine ma doare in continuare capul si sunt tare ametita, nu stiu ce am, ca am si dormit suficient, am mancat, nu am alte motive , m-am plimbat si pe afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vali pup bubita lu Luca . De muscaturi a avut parte si Daria , mai ales in primul an de viata, tare sufeream atunci, inca mai tin minte.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Tonic - multumesc Eu is topita dupa ei cand ii vad cum se joaca. Azi dimineata s-au bagat amandoi in dressing, au scos toate perechile de incaltaminte frumos aranjate acolo, ca sa-si faca loc de o bucatarie. Si-au adus vasele, aragazul de plastic si s-or apucat sa "bucatareasca", si-or facut pizaa, cica se serveau cu suc, Vladut era responsabil cu pusul mancarii in farfurii si impartitul lor. Ii dadea si la ursulet, si Dariei, si la papusa Dariei. El povestea si Daria numa comenta: "Da???, Nu???"

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Uite ca m-ati prins Am citit si eu ca nu e bine sa-i spui "esti rau" si ma straduiesc sa nu o fac. Probabil ii spun "nu fii rau!" sau "daca esti rau, nu se mai joaca copiii cu tine" . Nu strig dupa el "raule care esti" dar nu stiu daca el e sensibil la sintaxa frazei si ce anume extrage el acolo din ce spun eu. Pe de alta parte sa stiti ca eu am experimentat si asta. Ii zic Teodorei de cand s-a nascut ca e frumoasa, cea mai frumoasa Asta pentru ca chiar cred cu tarie ca e frumoasa nu pentru ca e puiul ciorii. Credeti voi ca ea crede despre ea ca e frumoasa???? Nuuuu, nu si iarasi nu. Pentru ca are niste dinti mai strambi si n-am vrut sa-i pun aparat, pentru ca are cativa pistrui , pentru ca are parul ondulat (asta cand ii convine cand nu) si mai nou cica are si urechile clapauge. Deci nenea ala cu teoria "ce-i spui aia se va crede" sa ma caute sa ii explic eu cum stau lucrurile in practica
Povestea cu creta e asa Eu nu prea sunt fan creta colorata, dar trecem peste ca asta n-are importanta. Vine o mamica cu creta acolo, la leagane. Se aduna toti copiii "ciorchine" sa vada minunea. Capata fiecare cate o bucata. Dudu o rupe , descopera satisfactia ruptului si o rupe iar. Apoi era prea mica si nu se mai rupea. Cere "alta" . Ii da alta, o rupe si p-aia. "Alta" ...in fine, mamica rabdatoare, eu ma simteam de-a dreptul prost. Sa-l iau de acolo nici pomeneala. Intr-un final intelege ce se face cu creta si incepe sa deseneze cu ambele maini . Apoi cuprins de flacara creatiei, pleaca cu creta in mana spre jucariile alea (leagane, tobogan, tot felul) Si incepe sa faca grafitiuri pe acolo de nu se mai oprea. Incercam sa-i iau creta, urlete. Asa ca l-am lasat dar sincer, mi-a parut rau de hainutele celorlalti si de noua "fata" a parcului pana la prima ploaie.
Valen scuze Sa stapaniti sanatosi tricicleta

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Ma retrag si eu pe canapea, ca dupa-amiaza o sa avem program de dat la pedale...

Mergi la inceput

Mimo eu nu-ti spun din teorie, ci din experienta mea proprie. Am o verisoara, cu vreo 10 ani mai mare ca mine, care tot timpul imi spunea, cand eram copil, ca-s urata, ca sa ma necajeasca, ca vedea ca ma afecteaza tare. Ei bine, eu tot urata m-am considerat mult timp. Cand mi-a spus cineva prima data ca am ochi frumosi (nu-s frumosi, sunt doar mari), am crezut ca-si bate joc de mine. Si nici acum nu am o parere prea buna despre felul in care arat, chiar daca mai primesc complimente, le vad doar ca pe niste complimente spuse din dorinta de a ma face sa ma simt bine. Iar ai mei m-au tot "stimulat" cu diferite calificative, obtinand exact opusul. Deveneam ceea ce-mi spuneau eu ca sunt. Conteaza mult firea omului, daca-i mai sensibil sau nu. Eu eram sensibila si nu pot baga mana in foc de cum i-ar putea afecta pe copiii mei categorizarile, de aia le evit.

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Valen scuze Sa stapaniti sanatosi tricicleta

N-ai de ce sa-ti ceri scuze...
si Multumim!!!!Revenim cu impresii maine!!!

Apropo de creta, intr-o zi desenam de zor prin parc diverse animalute si o bunica imi spune: "Vai ,ce frumos desenati, ar fi trebuit sa va faceti educatoare!!!" iar eu ii zic: "Pai sunt!"; " AAA, se vede!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Catalina, mami de si

Baga!

Mergi la inceput