*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello..
1. sa zic si eu de baiat..arata destul de rau fruntea Mufului, e umflata.. nu stiu ce as mai putea face acum..
2. folosim cam 3-5 ciui/zi, iar ala de noapte e full dimineata.. pe olita nu sta deloc, sa nu auda, doar ca mijloc de locomotie prin casa.. insa stie clar care e treaba cu ea, la fel si la toaleta, dar spune clar 'nu'..
Mimo, la maini si picioare reci, Muf a asociat frisoane zdravene, piele marmorata si febra 40..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Simo, ma gandesc la voi
Kya, m-ai terminat si pe mine cu intamplarea din parc..
...si nu mai stiu,a, da, clau? esti bine?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ma bucur ca Muf e mai bine

Olga sanatate maxima

Dudu sa scada febra si sa fie bine baiatul pt Mimo.

Kya ce mama, ce oameni, ma dor rau, durerile copiilor Si un mareeeeeeee pt Zana cea scumpa.

Simo, ma gandesc la voi, celor 3 flacai chipesi Cate mai gatesti si tu cu 3 copii

Sovi, Clau, Pidana,...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am vazut pe Matei biciclistul, ce fain vorba puiului de Simo.

Nici Daria nu vrea la olita, zice 'nu-nu' si pleaca, mai sta uneori.

Enervanta ii chestia aia cu pampers si ce 'dragutza' ii gagica din colt dreapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mimo sanatate lui Dudel!
Kya, chiar trista intamplarea din parc ..
Luny, sa treaca cucuiul!

oare v-am zis ca Andra cand vede emoticonul asta: face si ea asa? plus ca la asta - la fel executa.. lucky me

edit, ca uitasem sa felicit Mateiul lui Vali pt pedalat!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele! Ce dor mi-e de vooooi! Dar zau daca mai am timp....abia am terminat curatenia!! am venit la 7 de la serviciu, piticii i-a luat soacra-mea (trebuie sa vina Cata acum cu ei), am facut curat si am pregatit chiftelute cu piure...ieri am gatit iar, nu mai aveau supica plus papa de seara...greu, neica!!

Maine in schimb am liber, plus we

Urez si eu sanatate multa bolnaviorilor, am citit doar ultimele doua pagini.

Ce-a patit Mufu???

Simo Bafta multa in caz ca plecati la Tg. Mures!

Vad ca ziceati de olita, Stef face kk doar la oli, mai nou vrea "teteu" , adica la "veceu", e mortal! in schimb pipi, rar cere, mai mult face in pampers. Ei, nu ma agit! sa vina vara, sa fie cald si scapam noi de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

poate pe la pensie voi ajunge sa citesc si eu ce mai faceti, ce randunei s-au mai casatorit sau au absolvit...
sasa incepe a 3-a raceala consecutiva din ultimele 2 saptamani. si de data asta simt ca va fi una lata, ii curg ochii deja si sta molcutz si nu face nimic. le imparte cu sor'sa. anei i s-au reactivat si bubele.
ne mai auzim. data viitoare vin cu vesti bune.

va pup pe toate!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi of, sanatate! Micutii de ei! Lasa ca trec si astea! ZEN-ul fie cu tine!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Mi-a luat ceva timp, dar intr-un final am inteles: sunt mult prea scunda pentru greutatea mea! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si acum sa va amuz cu noua mea semnatura :D.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza fiecare problema stresanta cum ar face-o un caine.
Daca nu poti sa o mananci sau sa te joci cu ea, fa pipi pe ea si mergi in continuare." (autor necunoscut; sursa: mail :D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

nico
da nu v-am zis-o pe cea mai tare [rad de ma tavalesc ] sunt posesesoare de II, cu CM venit dupa 16 ore de la test. deci per ansamblu nu sunt , nici n-as fi avut de ce sa fiu, caci chiar ma pazesc, dar m-a mancat sa imi fac testul macar odata, caci imi intarziase iar mult CM-ul.
Deci per ansamblu suntem bine :))

Sper ca toate randunicile &familia va mentineti cel putin pe linia de plutire. voi incerca in we sa citesc macar pe diagonala.
numai cat am tras un ochi cu o pagina in urma si am vazut ca dudu de mimo e cam ca sasa, cu 38 si prea molcut :(

sanatate tuturor!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput