*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Sovi! DOUA LINIUTE?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)
mihutza11 spune:
Bubu
Sovi imi pare rau sa aud de bolnaviori si de reactivarea bubelor Anutei! offf mai "fertilo"!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
PIDANA spune:
si ceai pentru toata lumea.
Sanatate puiutilor bolnaviori.
La multi ani! cu intarziere celor aniversati in ultima vreme, Olga, Irina.
La multi ani, Vio!
Sa fiti sanatosi, fericiti alaturi de cei dragi voua!
Eu am inceput serviciul de luni, tare greu imi e fara Ana.
Ieri am pierdut ditamai mesajul, poate reusesc altul azi.
Fug sa plimb niste facturi
zozela spune:
La multi ani,Violeta!!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga,plina de iubire si veselie!!
Te imbratisez cu muuult drag!!
Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Nicoleta spune:
La multi ani, VIO!!! Sanatate multa iti doresc! Si sa fiti fericiti! Poate mai intri pe la noi, ne este dor de tine!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)
zozela spune:
Salutare!!
Ati scris mult si frumos,zilele astea!! Nu as avea ce sa mai adaug! Copilul meu e cate un pic din fiecare randunel/ica. Mananca ce vrea din ceea ce avem si nu avem decat mancare cat de cat sanatoasa.Noi cu mancatul,oricum nu am avut probleme.S-a obisnuit cu un oarecare program de masa si,chiar daca as vrea sa-l sar,nu as putea pt.ca il gasesc bagat juma' in frigider sau in cosul cu fructe,biscuiti si orez expandat Cu somnul..cam la fel.Cel putin la pranz,daca nu doarme in jur de 13.30-14.00,atunci e capsat,adoarme greu,e nelinistit.Atat timp cat ii respectam programul format,treaba merge ca unsa..In parc avem grupul nostru;la comun nu servim decat grisine/biscuiti/covrigei,iar cine are de sevit iaurtul sau..altceva,se retrage,mananca ce au de mancat si revin la joaca.
Ramo
Irina pentru confuzie!! Eram precisa ca te aniversam pe 29 sau 30,de-asta am hotarat sa-ti trimit sms ieri,macar daca era ziua ta azi,sa fiu prima care te felicita
Mimo,sanatate lui Vladutz!!
Sanatate tuturor mamicilor,puiutilor,bolnaviori!
Gecko,ia baga tu cate-o tura de casa in 4 labute/zilnic!Poate asa convingi puradelul sa ia pozitia corecta!
Eu am niste zile mai ciudate..Miercuri mi-au murit 2 batranei intr-o zi,azi-noapte a cazut o babuta din pat si si-a fracturat clavicula,si-a rupt ochelarii,are ochii negri Tot azi-noapte,o alta babuta nu a vrut sub nicio forma,sa iasa de sub pat,iar alta s-a impiedicat de baston si s-a lovit cu capul de usa de la baie Colac peste pupaza,o infirmiera s-a pricopsit cu o ruptura musculara la gamba stanga,sotia unui infirmier a nascut ieri,alta si-a luat cfs,colega mea are liber,asa ca duminica sunt singura cu 2 infirmiere si 2 ingrijitoare de curatenie,67 de pacienti,dintre care 2-cu un picior in prapastie..si cum in we primesc vizitatori,mancarica de acasa,isi amintesc de vremurile de demult,mai trag si la masea,nu-si ia medicamentele..JA-le!!
As vrea sa rezist pana in Iunie,cand as vrea sa intru in CM si sa raman asa pana cand intru in prenatal.Uterul meu se contracta de zor,samburica misuna in toate directiile,ureaplasma e pozitiva,fluxul prin artere nu-i tocmai ok,se vad si nush ce aderente pe uter,colul are nu stiu ce forma-nu tocmai buna,de hemoglobina si calcemie nu va mai spun Dar..nu conteaza-ma tratez cum si cat pot,ma rog la DD sa fie bine,sunt optimista si convinsa ca o sa reusim!!
M-am tot vaitat si am uitat de ce am intrat,mai mult si mai mult:
Vreau sa va rog sa spuneti o rugaciune si pentru randunica noastra-Marina,care are niste zile mai grele!! Haideti sa ne rugam si pentru sanatatea ei,atunci cand o facem pentru Micu'!!
Marina,te asteptam cu vesti bune!! Dumnezeu sa te ocrotesca!!
Va imbratisez pe toate,fara nicio exceptie!!Sa fiti sanatosi cu totii!!
Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
PIDANA spune:
Simo, da Doamne sa dai peste medici buni care sa te linisteasca in privinta Cretului.
Vali super bicicleta. Felicitari lui Matei ca a invatat sa pedaleze!
Luny, la asa lovitura/cazatura e normal ca are si cucuiul pe masura. sa-i treaca.
Mimo cum e Dudu? Tot cu febra?
Gecko vad ca nu esti stresata de ideea ca Patrik isi deschide singur frigiderul. Noua ne teama sa nu intre inauntru (tare ii place sa se ascunda in sifonier) si am pus siguranta. Numa ca isi duce singura scaunul pana in fata frigiderului si trage de siguranta si de usa.
Nico, ti-am copiat semnatura cea veche. Dar oare cum sa mai crestem in inaltime ca eu de slabit nu reusesc?!
Ramo
Ia uite ca a aparut Zoze. Cred ca te impresioneaza mult batraneii tai, mai ales atunci cand se duc... Sa ai grija sa nu lungesti prea mult statul la munca, samburica trebuie protejat.
Marina te asteptam la noi
La educatia primita de copilu meu prefer sa ma abtin, eu nu reusesc sa fiu prea calma la cate nazbatii face Ana.
In plus e prea rasfatata, numai noi parintii o certam restul ii tin partea si uite-asa cresc cornitele
Azi a plecat la tara cu bunicii si se intorc peste 2 saptamani, m-am obisnuit cu ideea in final, mai ales ca nu ne permitem sa mergem la ea, desi sunt relativ aproape ca distanta, avem prea multe datorii si incerc sa reduc totul la minim.
Pana acu vreo doua sapt facea zilnic pipi la olita, acum dupa ce a avut laringita si-a cam stricat programul si i-am pus mereu pampers (ca se deranja si la burtica) si de multe ori mi-a spus ca nu-l mai vrea. Chestia nasoala e ca nu spune mereu cand face pipi, uneori se ascunde si mi-a facut ditamai baloaca pe parchet (din lemn masiv, e f vechi), n-am vazut imediat si s-a absorbit tot, miroase si acum in camera, nu stiu cum sa scot pata. Iar kk nu vrea deloc la olita desi au existat si exceptii, se ascunde si face pe ea. Pana la urma o las ca altfel se inhiba si nu mai face.
DAr sper sa renuntam la pampers macar ziua ca tot vine vara si o sa fie cald.
Mai da cineva vit d3 peste vara? Am doua pareri de la doi medici,total opuse.
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, VIO!!! SA FII FERICITA IN TOT CEEA CE FACI!!! mi-e tare dor de tine!
Doamne ajuta, Marina! Doamne Doamne sa vegheze asupra ta si sa alunge necazurile!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
VALENTINA C spune:
Va pup si fug sa fac mancare!
Weekend placut si calduros sa aveti!
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
mimonix spune:
Ori forumul asta isi face update greu, ori voi nu mai scrieti, ori netul meu merge cu cocoloase Ceva paranormal se intampla , oricum
Noi am avut o noapte grea, cu febra care nu a vrut deloc sa cedeze la paracetamol (ati mai auzit asa ceva? ), cu tuse groaznica datorita mucilor din gat, cu voma cu de toate. Dimineata la 8 inca mai avea febra, am reusit cum necum sa-i scot ceva din nas cu BB dar ce urlete sfasietoare, ce circ Si de la 8-9 nu mai stiu cat era, pana acum n-a mai crescut temperatura , Doamne ajuta. Azi a baut si ceva apa, ca ieri ca un facut (Murphy lucreaza) n-a vrut sa puna in gura picatura de apa sau sa bea altceva . Dimineata a mancat, la pranz cu greu a ciugulit ceva. Om vedea ce va urma, eu sper sa fie pe trecute macar febra ....Colac peste pupaza aseara am iesit juma' de ora sa cumpar ceva si cand m-am intors l-am gasit pe Mimu cu piciorul "varza", de data asta avea si hematoame deci a comis-o bine Sunase teo la interfon, el a sarit sa deschida, copilul in fata lui, a ferit copilul si a fandat chiar pe piciorul bolnav A venit azi Mari care nu dormise toata noaptea, a mancat ceva aiurea si avea diaree ...nu va spun cum aratam toti pe-aici. Unul schiop, unul cu febra, unul cacaios, eu imaprteam pastile. Am reusit sa si gatesc printre toate astea iar acum urmeaza bomba: din ciclul tara arde si baba se piaptana, eu chiar plec la coafor pt ca am programare si n-am mai fost de tzspe luni , arat ca zuza nebuna . Si cand te gandesti ca azi se implinesc 17 ani de cand m-am casatorit Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang ...sunt usor predispusa la filosofie dar n-am timp nici macar pentru asta. Ma gandesc eu alta data
Cam asta despre noi, imi pare rau ca si Sashul e bolnavior si Anuska cu bubite iar .
La Muti Ani Vio, multa sanatate si fericire iti doresc !
Multa sanatate Marina, sa vii cu vesti bune si cat mai repede!Doamne ajuta!
Va pup si va multumesc pentru gandurile bune
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea