*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)
Raspunsuri - Pagina 17
VALENTINA C spune:
Simo, pt linistea ta, poate ar fi bine sa te duci la Tg Mures...
Kya, inca o pomeneste Matei pe Sanziana cand mergem in parc, desi si-a facut o prietena, Bianca...
Ariel, mi s-a parut ca era machiata, dar am zis ca visez eu...
Legat de educatia pe care o facem copiilor, eu am invatat in cei 10 ani de cand lucrez in sistemul step by step sa evit etichetarea copiilor si inca alte muuulte lucruri care acum imi sunt foarte de folos in meseria de mama...
Si ieri in parc, erau Matei si un alt copil in leagane alaturate.. Mama copilului zice:"hai sa mergem!" si l-a luat din leagan. Eu il intreb pe Matei: "noi mai stam, mama? ". Mamica respectiva s-a uitat la mine si zice: "Pai e dupa el?". eu zic: "da, mai e si dupa el"...A plecat uitandu-se cam chioras...
Alta: de cateva zile, in parcul nostru a venit o fetita de varsta lui Matei, Bianca. S-au inteles bine, se joaca impreuna...Si parintii sunt ok, ai ce vorbi cu ei...Ce nu-mi place este ca mamica se posteaza pe o banca sau vine langa mine si ar vorbi non-stop, lasandu-si copilul sa-si vada de treaba...Nu ca m-ar interesa copilul ei, dar ma tine de vorba si eu chiar vreau sa ma joc cu Matei in parc...Plec de langa ea, ma duc dupa Matei, ea vine dupa mine sa-mi mai spuna ceva...si tot asa...Sper sa inteleaga la un moment dat ca nu-mi place sa stau pe banca de vorba si Matei sa se joace singur, ca oricum se joaca singur cand ii dau eu de mancare lui Luca si nu-mi place, dar n-am de ales...
Si A VENIT TRICI!!!!!!http://entertainment.webshots.com/photo/2728435710103382524qlBvvv Am fost asa de incantati, ca eram toti 4 la montat...Apoi a plimbat-o Matei prin toata casa...Am scos covorul din sufra, ca sa aiba loc de manevra... Pedaleaza mai greu, dar stie cum se face, ca toata seara am stat in 4 labe sa-i tin picioarele pe pedale.. De dimineata s-a trezit si si-a baut lapticul in ea, tinand si paturica in mana Pe drumul spre/ dinspre parc l-am tras eu, dar in parc a pedalat pe/ pe langa pedale singur. Asa ca ne bucuram intens de achizitie. Nu i-am pus manerul de impins ca sa stie ca El trebuie sa pedaleze, nu noi sa-l impingem...Desi bunica unui copil care a incercat-o n-a fost prea incantata de lipsa manerului..
Si da, am reusit sa ies si cu caruciorul cu Luca ( intr-o mana), si cu Matei pe tricicleta ( cu cealalta mana), iar in lift trici sta suspendata deasupra carutului...
Si nu am gasit geanta pt simplul motiv ca n-am avut energie sa ma duc la shopping..Mai am timp...
Si acum ma duc din nou la calcat...
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Legat de pampersi, cred ca 3-4 consumam pe zi, la Matei...El face kk o data/ de doua ori pe zi la olita de obicei (daca suntem acasa). Vad ca-i suporta fara probleme , desi mi-ar placea sa scapam de ei definitiv...
Si chiar plec...
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
CristinaGoji spune:
Cu olita la Daria a fost foarte simplu. Probabil a bagat bine la bibilica teoria, atunci cand am inceput sa-l pun pe Vladut la olita. Ea la 1 an si 3 luni deja se cerea la olita, fara ca eu macar sa-i fi explicat vreodata care-i treaba cu olita, numa am vazut-o ca a inceput sa se aseze pe ea si sa faca. A avut o regresie dupa ce am tot fost eu plecata de langa ei, prin octombrie, iar din decembrie iarasi n-a mai vrut pampers si s-a cerut la olita. Tot cam de pe atunci n-a mai facut nici noaptea pisu pe ea, ca dimineata erau uscati pampersii, asa ca am renuntat total la pampers prin ianuarie. Insa cu Vladut... numa de vreo luna nu-i mai pun pampers noaptea, dar se pisa si de 2-3 ori pe noapte , asta v-o spun asa, sa vedeti cat de diferiti pot fi copiii, chiar si de la aceiasi mama si tata.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Simo27 spune:
Nico,Cuscra,Vali-
Mda,cred ca vom merge la tg mures.Acum sa vad maine ce zice dr la control,si cat va fi bilirubina.
Bebe de 2 zile e fff cuminte,papa-nu mai varsa,doarme si tot asa.Cred ca si-a revenit dupa trauma cu spitalizarea!
Azi am inaugurat carutul,Sam nu mai vroia sa se dea jos din el iar bebe a dormit dus.Ma gandeam ca e mai greu de manevrat ,dar nici gand-merge tare usor!
Tot azi s-a dus al meu de a platit integral biletele pt mare-abia astept sa revad Grecia!Mai mergem cu 2 perechi de fini-cred ca va fi fain-vb lui Sam!
David in 11 are concurs la pian pt clasa I..am ceva emotii!
Ieri am facut pandispan cu visine si glazura de caramel,waffe cu parmezan-Oana si am mancat ca sparta!
chiar,OANA ce mai face???
Si cam atat ca tb sa fac teme -gheu cuvantul racheta,David are tendinta sa scrie rachieta!
edita:Bravo Matei!auzi la el,sa pedaleze singur
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
mimonix spune:
Noi tot 38, dar creste cam la 6-7 ore. Nu imediat. Si nu stiu de ce dar as jura ca are mai mult pentru ca are si mainile si picioarele gheata. Si e moale, somnoros....prea moale pentru 38
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
tonic spune:
Mimo mainile si picioarele reci inseamna ca temperatura e in crestere. Am retinut asta de la Luny si Naty din pataniile lor si mi-a folosit cand am avut probleme cu Luki ultima dta, am stiut la ce sa ma astept.
Multa sanatate, imi pare rau ca s-au lipit virusii de Vladut.
La noi multa treaba azi, dar mai arunc un ochi sa va citesc atunci cand mananc, si mananc destul de des.
Sanatate tuturor si numai bine.
Cuscra-Sovi ce faceti, cum esti, cum sunt copiii?
Simo27 spune:
Simo-Mimo,daca are piciorusele reci,are si frisoane.Asa am patit cu Sam ultima oara cand a fost racit,era gheata la mani si picioare,avea febra peste 38 si imi spunea ca ii este ff frig,sa pun paturi pe el.Offf-sanatate si sa treaca repede
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ramo_cata spune:
despre pampersi:nici anudru nu e pro olita,daca il vad ca face kk ii zic sa-l pun pe olita dar el "nuu nuu si se tine de pat,usa,patuz ..vechiul obicei:se tine de ceva atunci cand face kk"..nu am ce sa-i fac ,aseara i-am cumparat olita noua ..sa vedem cum reactioneaza cu asta..noi folosim cam 4-5 pampersi /zi..cand face kk are zile cand spune "mama pfiuuu" si zile cans sta cu el la curutz pana imi ajunge mie mirosul la nas...
olga sanatate
sanatate tuturo bolnaviorilor
valen f misto trici si e f bine ca pedaleaza
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Mimo, am avut si noi 2 nopti asa, eram singura cu ei... Matei era gheata -sloi la maini si picioare si se si incorda (frisoane), dar rau! Am stat cu el in brate toata noaptea! La voi pare mai relaxat, dupa cum povestesti... Sanatate si sa treaca repede!
Simo, succes lui David la concert! Sigur nu vor fi probleme. Si bravo, Micule, ca esti cuminte!
Bravo, Matei, pentru pedalat!
Va pup pe toate, sa fiti cuminti! :)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mi-a luat ceva timp, dar intr-un final am inteles: sunt mult prea scunda pentru greutatea mea! :D