*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)
Raspunsuri - Pagina 10
tuchita spune:
hai ca mesajul Ralucai mi-a facut sa-mi amintesc ce mai vroiam sa zic!
Incerc sa le spun copiilor nu ca ei sunt rai ci ca FAPTA pe care o fac este rea/gresita!
apoi cu conditionarea cu mancarea sau cu somnul...abordarea pe care incerc sa o am e ...DUPA ce mancam/dormim mergem in parc/ne uitam la desene/primim ceva dulce.
Asta nu inseamna ca imi iese mereu....
gecko spune:
inca de cand l-am luat de la gradinita avea un muc negru uscat in nas. Si se tot chinuia sa si-l scoata.
Acasa, la cateva ore dupa, reusesc eu sa il scot cu servetelul. Patrick incepe sa urle "My muccccccc!!!!" Deschid servetelul si-i arat oratania. Intr-o fractiune de secunda il ia pe deget si-l baga in gura. Eu v-am spus ca asta nu moare de foame
CristinaGoji spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gecko inca de cand l-am luat de la gradinita avea un muc negru uscat in nas. Si se tot chinuia sa si-l scoata. Acasa, la cateva ore dupa, reusesc eu sa il scot cu servetelul. Patrick incepe sa urle "My muccccccc!!!!" Deschid servetelul si-i arat oratania. Intr-o fractiune de secunda il ia pe deget si-l baga in gura. Eu v-am spus ca asta nu moare de foame SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! |
Vlad a descoperit cat de buni pot fi mucii intr-o vara, avea vreun an si 8 luni, eram pe masina. Imi amintesc si acum ce mandra eram ca mi-o crescut copilul si o descoperit mancatul mucilor.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tuchita spune:
Gata, a expirat timpul, ma duc dupa maimute la gradi.
apoi acasa si la volan....cica de saptamana viitoare conduc singura! Doamne-ajuta!
Maine sunt de garda!
tuchita spune:
citat din mesajul lui gecko inca de cand l-am luat de la gradinita avea un muc negru uscat in nas. Si se tot chinuia sa si-l scoata. Acasa, la cateva ore dupa, reusesc eu sa il scot cu servetelul. Patrick incepe sa urle "My muccccccc!!!!" Deschid servetelul si-i arat oratania. Intr-o fractiune de secunda il ia pe deget si-l baga in gura. Eu v-am spus ca asta nu moare de foame SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! |
eu am o problema...cum se zice la muc in engleza??
bitza037 spune:
Mimo, pai cu tort din ala le-am servit pe colege, a fost o nebunie, nimeni nu a lasat vreo bucatica in farfurioara, cum se intampla de obiciei la majoritatea torturilor......si cafea, mojito nu am ajut desi cred ca daca eram 5 min destepata si faceam ....ma luau acasa.....hahahahaha......bine, am avut si alte bauturi si crocantele.....
va pup, plec acasica ca mai vin deseara cumnati-miu si cumnata-mea.....si poate o pritena......
mimonix spune:
Super capitolul asta! Invat si ma distrez, nu credeam ca asa ceva e posibil
Rad cu lacrimi de mucul lui Bestione si invat de la Kya una alta. Perfect de acord cu actiunea si reactiunea, doar ca nu-mi vin deloc in minte "pe loc" reactiunile cele mai potrivite. Oricum, am bagat la cap Si faza cu plovarul am bifat-o desi difera clar de la copil la copil. Adica eu nu m-as mai fi imbracat, copil fiind. Deseori imi alegeam modele de pantofi unde nr potrivit lipsea din raft si ziceam ca nu ma strang ca sa mi-i ia pe aia, pe care ii vroiam eu. Ani de zile am mers insangerata si pansata dar n-as fi recunoscut ca ma strang nici de-a naibii. Pe de alta parte, ma uit ce produs final a iesit din mainile alor tai si nu-mi vine sa cred ca au gresit pe undeva. Ca ai tu un "sertaras" cu d-alea rele, sunt convinsa. Toti avem. Dar in final, zau ca au "lucrat" bine
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
citat din mesajul lui tuchita daca m-am terminat de plans sa ma si laud.....sunt bine, sunt fericita si iubita si implinita .....si restul nu mai conteaza pentru ca stiu ca se vor rezolva pana la urma! Catalina, mami de si |
BRAVO scumpa!!! si multi
Ce bine ti se potriveste motto-ul Ioanei mergi cu incredere in directia visurilor tale, traiste viata pe care ti-ai imaginat-o
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Am pierdut uriasul mesaj pe care-l scrisesem si acum nu mai pot sta
Oricum,
1. Nu m-am mutat pe alt forum, timpul doar ma tine departe de voi
2. pe toata lumea si mai ales pe iubitele sarbatorite de azi!
3. Mi-au placut la nebunie discutiile...va expusesem pe larg experienta mea si conflictele pe care amajuns sa le am cu sotul pe tema educatiei Iuliei....dar zau ca nu mai am timp sa detaliez iar, ideea ar fi ca:
-sunt 100% de acord cu Cristina Goji: afara sau acasa-libertate totala dar FIX pana la momentul in care e ingradita libertatea altora sau in care apare un pericol real si de ne-neglijat
- nu mi-e prea clar ce intelegeti voi prin time-out; nu cred ca avem nimeni reteta perfecta a "pedepsei" dar cred cu tarie ca, oricum ar arata pedeapsa aia, copilului trebuie sa-i fie f limpede pt ce a primit-o si in ce consta raul pe care l-a facut
- cu cat copilul verbalizeaza deja mai mult cu atat e mai usor sa "tina" explicatul cu rabdare (vezi Sophie) DAR si personalitatea lor extrem de diferita e un factor esential de care trebuie sa tinem cont
- pt Mimo: spune-i in continuare lui Teo ca e frumoasa! Acum nu crede pt ca e adolescenta, punct. Cand va deveni femeie, va crede si isi va aminti ca i-ai spus-o mereu! Mie de mica mi-au spus parintii ca nu sunt si nu voi fi o frumusete, ca nu asta trebuie sa fie atuul meu in viata ci inteligenta si ravna. Urmarea: nu m-am crezut frumoasa pana la 30 de ani; cand, nu stiu exact de ce, am inceput sa am incredere si in fizicul meu. Si tot ce a fost pozitiv in viata mea sentimentala de-abia de atunci a inceput.
- raman cu dilema (personala, caci nu a razbatut de la vreuna din voi ca ati avea aceeasi problema-opinii total diferite de ale partenerului) cum faci cand copilul vede ca la prostia/raul X pe care l-a facut mama reactioneaza intr-un fel si tata in alt fel; ideal, parintii in fata lui nu trebuie sa se contrazica dar...daca nu se poate??
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
CristinaGoji spune:
A propos de actiune si consecinte, ca tot pomenea Kya de ele. Eu le tot zic, cand e vorba de alimente ne-sanatoase, ca daca mancam asta, ne doare burtica. Ast'iarna m-am virutsat eu tare, am zacut vreo 3 zile, dupa care a luat si Vladut. Si ma-ntreaba Vlad: "Mami, ce-am mancat eu de ma doare capul?", ii zic "nu de la mancare te doare, mami a fost bolnava de la un virus si acum te-ai imbolnavit si tu". vine tat'su acasa si Vladut ii zice "tati, eu am mancat un virus si ma doare capul" Asta ca sa vedeti cat l-am inebunit de cap pe bietul copil cu mancarea nesanatoasa.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown