LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

LA MULTI ANI CLARA

LA MULTI ANI BIANCA

Sa aveti parte in viata numai de fericire, noroc si sanatate, sa createti mari alaturi de parintii vostri!!!

Noi de-abia ne-am revenit, am avut niste zile pline de musafiri si apoi de curat si smotru ca a fost dezastru pe aici...vreau la casaaaaaa!!!Vreau un pic de curte ca asta mica imi scoate fire albe, nu mai sta in casa deloc. Dimineata si-a luat papucii in mana si a plecat spre usa. E si din ce in ce mai incapatanata si urla din orice, nu stiu ce o sa ma fac cu ea mai incolo.

Ieri am fost la vaccin si a plans nevoie mare, iar inainte de a pleca s-a mai apropiat deea doctorul o data sa puna mana pe fontanela si a inceput sa zbiere din nou

A primit o gramada de cadouri, preferatul ei e antepremergatorul, nu e de firma, dar e dragut si bineinteles legourile.

Deea, superb baiat ai, e dragut si fara carlionti, dar avea un parut asa de frumos...si sa stii ca si noi avem calut ca al vostru, doar ca Alesiei ii e frica de el ca scoate niste sunete care ei nu-i plac.

Eu sunt putin ingrijorata ca m-as duce la minca si nu am unde, ca in domeniul meu e de groaza(kinetoterapie). S-ar putea sa ma reintorc in invatamant, desi nu ma trage sufletul, ca doar am si calificare de educatoare-invatatoare...of, of...incep sa ma stresez rau de tot.

Fetelor, am vazut ca iar exista discutii aprinse. Eu cred ca de aceea exista acest forum, sa spunem tot ce avem pe suflet, vrute si nevrute, ca asa ne descarcam sau ne mandrim cu ce avem. Si eu as vrea ca Alesia sa stie multe, dar e mai lenesa si fara rabdare, asa ca ma resemnez, are toata viata inainte sa invete. Va pe toate si hai sa nu ne mai aprindem din orice.

In legatura cu mancarea, sa stiti ca si la noi cam este carne zilnic. Daca nu, e peste sau ficatel. Pastele, mamaliga, branzica de vaci nu-i plac si acum sunt in pana de idei, asa ca studiez mesajele voastre cu meniuri.

La noi azi a fost asa:

-7,30- laptic de la "sursa"
-9,30-banana+ soldatei de unt cu pate de pasare
-1 -lapticul de dinainte de somn
-16 - un pic de supa de gaina si cartofi cu carnita din supa
-19,30- cereale cu iaurt
-21- laptic de la "sursa" din nou.

Intre mese eu nu-i prea dau decat ceai sau apa si ocazional fresh de portocale cu apa.

Carla, parca tu intrebai de zahar:eu ii pun cate putin dar brun in ceai si asta nu in fiecare zi. In rest biscuiti sau alte dulciuri mai rara ca e destul de umflatica.

Si in legatura cu microundele, eu le mai folosesc pentru ea, dar incerc sa nu o fac prea des.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele nu stiti pe cineva care vinde scaun de masa folosit? eu nu am reusit nici pana acum sa iau daca aveti sa fie pana intr-un milion ms frumos

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

LA multi ani Bianca!

La multi ani Clara!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
ana, hai, te rog, vb cu dana si explica-i ca ne e dor de ea. si de bubu. apropos, la multi ani puiut mic. la multi ani clara, asteptam poze, povesti si mancare
a, ana, am vazut din pozele tale vechi, de de-a prieteni, familie etc, mi-ai facut dor :(
ioana, vazut lista, f frumos
cosminica, e f harnicuta eliza ta, se vede ca-i fetita si are mai multa initiativa
mariaaaa, andataaaaa, pe unde sunteti, poate mai intrati voi cu vorba buna si mai aplanati din conflicte.
deea, facut baghetele, au avut mare succes, mai ales la sot el a mancat din ele si dimineata la md
azi cereale asortate la md
mai incolo, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

andreea au iesit bune tare baghetele??? imi fac si mie cu ochiul pt duminica, cand vom avea invitati.
multumim inca o data pt urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cris, ma bag si eu la fitze cu broasca asta mica... Doamne, si nu sta locului o clipa. Azi a reusit sa sparga si un castronel de sticla. Iar scarile.... scarile sunt febletea ei. A naibii treaba, si eu tot nu slabesc

Clody, daca aflu ceva, te anunt

Cristina, foarte tare faza cu papucii!!!

Na ca iar trebuie sa ies

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria Clara!
Bianca Maria!

OanaMVT, felicitari pentru mers, iar pentru meniu... yummy .
Lauraa, , ma bucur ca te-ai gandit la mine cand ai vazut tortul .
Cosminica, felicitari pentru Eliza, ma bucur cand aud de copii atat de avansati .
Anaela, nu ma asteptam sa te pui in pielea mea, doar cel mult sa stai deoparte. N-am nimic cu nimeni, cand m-a deranjat ceva am spus clar de fiecare data. Spui ca raspund doar celor care ma complimenteaza sau imi cer sfatul. Nu stiu daca-ti amintesti, dar in urma cu ceva timp s-a spus ca prea ma bag in toate si ma dau priceputa la toate. Inutil sa reamintesc de cate ori am fost eu in postura de a cere sfaturi, insa de atunci am anuntat public ca-mi voi da cu parerea numai daca voi fi intrebata personal. Eu nu-mi vad vreo vina in asta, dar, deh, sunt subiectiva . Numai bine!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani"! Clara!
"La multi ani"! Bianca!

Philip..suntem bine,dar nu prea am timp,la noi e cald si stam la greu afara,Darius e tare incantat ca poate merge in 4 labute pe iarba,de-abia il luam acasa!Poate imi gasesc vreodata timp sa intru mai mult!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Era sa mor de inima!
Am lasat cupilu' in premergator sa spal si eu vreo doua vase ca e mormanul pana-n tavan. Mai jucam un cucu-bau de dupa usa bucatariei, mai era o perioada de liniste multumita vreunei reclame de la televizor ... era totul ok. Si incepe scandalul, sunetele cunoscute pe care le scoate cand nu-i convine ceva: intru val-vartej in camera si o gasesc intr-o pozitie cel putin caragioasa.
Era cu un picior in sus, unul prins in premergator si capul in cutia de jucarii, rasturnata pe covor. Acu' imi pare rau ca nu i-am facut o poza inainte de a o scoate de acolo.
Concluzia: nu prea mai putem folosi premergatorul, suntem prea mari pentru asta. Dar parca as mai pune-o un pic poate repeta figura si-i fac si-o poza.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alynta, serialbastre, cris, philip, carla multumim.

miruta, spor la destresare!!

baby first, ce vaccin ati facut?? la micuta vaccinata!!

ganesha c-o sa fie bine!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput