LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

...constat ca am o mica hotomanca: azi i-am dat un biscuitel, il rontaie un pic si se plictiseste, si il intinde sa mi-l dea, si cand sa-l iau si-a retras manuta si se amuza pe seama mea; apoi iar si iar si iar...pana am renuntat eu, ca ea avea chef de joaca si de ras pe seama mea.

...constat ca trebuie sa mai introduc si eu "chestii" in meniul Elizei.
meniul de azi:
7:45 - san
10- mere, pere, biscuitel (informatie pt interesate: biscuiti fff buni de la 6 luni, fara zahar, de fapt cu zahar din struguri, bio, cumparati din carrefour)
14- legume (cartof, morcov, pastarnac, ardei) cu carnita
17- iaurtel (preferatul ei)
19:30 - cereale
21:30 - 100 ml formula
noaptea si pe parcursul zilei, la cerere(vine si ma trage de bluza)- san

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cosminica, smechera printesa ta, sa vezi ce va face cand va fi mai mare, sa te tii .
A mea (cea mica) nu stie toate partile corpului, pe ea au interesat-o numai dintii si nasul, dar zice frumos "na-ss" si pune degetul pe el. Multumesc de pontul cu biscuitii, poate o sa-i dau si eu. Daca voi mai trebuie sa adaugati diverse in meniu, noi suntem in urma rau, fara biscuti, iaurt, branza, ficat, paine si multe altele.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Serialbastre comica tare mititica! Noi am renuntat la premergator de indata ce a inceput sa patruleze in patru labe!
Miruta daca nu mai intri La multi ani sotului pe vineri si distractie frumoasa! Faci singura totul vedeta?! Sa ne arati poza!
Beca si pe matei l-am prins de cateva ori urcat pana la jumatate scarilor! Se ia dupa fratesau! De obicei tin usa inchisa la bucatarie sau pun un scaun rasturnat in fata scarilor!

Lui Matei ii place sa se servesca singur din mancare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Baby First sa folositi bucurosi cadourile primite! Si eu visez la o casa, dar... De fapt mai mult la curtea de langa casa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

LA MULTI ANI CLARA!
LA MULTI ANI BIANCA!

Sa cresteti mari si sanatoase!

ANDA eu folosesc Superbust ulei de masaj de la Steaua Divina, si se cam vede diferenta de fermitate fata de acum 1 luna.Tipii astia fac ceva produse ayurvedice, uleiul e fain da nu tre' sa te dai daca ai noduli la san, sau ma rog zone displazice e din ulei de marar, fenicul si inca ceva nu mai retin, si nu e scump. Cica daca manaci si cateva leg de marar prospete zilnic nici nu iti trebe silicoane.
Miru' ma bucur
Philip si a mea cea mica pescuieste din gunoi si mananca
Nemo ce ma bucur ca te-am mai citit , mai vino pe la noi.
Beca io-s in 23.02.1975
Felicitari micutilor umblatori, a mea nu vrea neam singura, a facut si ea ceva remarcabil in schimb i-au iesit 3 dinti odata, toti sus, in conculzie avem 4 sus si 2 jos.

Mihaela, Irina nov 2005 si Ania mai 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Cosminica, smechera printesa ta, sa vezi ce va face cand va fi mai mare, sa te tii .
A mea (cea mica) nu stie toate partile corpului, pe ea au interesat-o numai dintii si nasul, dar zice frumos "na-ss" si pune degetul pe el. Multumesc de pontul cu biscuitii, poate o sa-i dau si eu. Daca voi mai trebuie sa adaugati diverse in meniu, noi suntem in urma rau, fara biscuti, iaurt, branza, ficat, paine si multe altele.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

...da, dar noi suntem cu o luna si jumatate mai mare, aveti timp sa "recuperati"
biscuitii cu zahar din struguri sunt moi, nu au ou si sunt preferatii Elizei, mai exista si cu zahar nerafinat din trestie de zahar - se numesc Bis Kids si sunt belgieni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dragele mele, am ramas singura cu copiii (pe socru nu il pun la socoteala). A plecat sotul, nu a iesit inca din tara, e la Sibiu pana pe la miezul noptii cand se intalneste cu cel care le asigura transportul.
Sunt obosita franta, asa ca azi doar le urez la multi ani cu multa dragoste si urari de sanatate si fericire albinutelor Maria Clara de Anda Magda si Bianca Maria de DanaMi.
Cu mare intarziere, ca parca nu am urat, multi ani fericiti inainte si albinutei Alessia Georgiana de Babyfirst .

Recuperez incepand de maine...

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

ioana multumesc frumos

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

La multi ani Clara si Bianca!

Cosminica, imi poti spune numele biscuitilor fara zahar si zona unde se afla la carrefour? raionul adica.

Mh, si de unde cumperi crema aia minune?

meniul de azi:

9 - paine cu unt
11,30 - mar cu banana si 2 biscuiti hipp
15,30 - pilaf de orez cu ficat (nu ne-a prea placut ca era cam amarui)
19.00 cereale cu lapte hipp
20.00 un craker cu rozmarin si 2 lingurite de iaurt

faza e ca de 2 sapt incoace in loc sa creasca, scade in greutate. si uneori il vad ca ii trebuie mancare la scurt timp dupa masa, desi uneori nu mananca toata masa. deci daca nu-i place in mod deosebit, nu mananca bine, in schimb el nu e satul!
Beca, ajung si eu la concluzia ca infometez copilul Progresul e ca acum a inceput sa mai zica cand vede ceva mancare si ii trebuie - ceva de genul 'mne mne'

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

coraly, Bis Kids, la produsele BIO.

Mergi la inceput