LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

s-a trezit piticot! gata cu distractia!!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

LA MULTI ANI, CLARA Sa cresti mare si sanatoasa!

LA MULTI ANI, BUBU ! Si multa, multa sanatate, sa nu o mai superi pe mami!

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

La Multi ani si din partea noastra

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

meniul de azi:

sa trezit bondarelul meu abia la ora 09:30 deci cu asta sia dat tot programul peste cap

05:30 150ml lapte
10:00 para cu biscuite
14:00 cous cous cu legume si piept de pui
16:00 150ml lapte
18:30 cereale
19:30 100 ml lapte

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Si eu am o noapte nedormita la activ! Si am meu sot a plecat cam "turmentat" la munca! Am facut cu randul la leganat si impacat! Plangea in gura mare cu asa o jale... Greu l-am linistit! Pe moment era ok si apoi reincepea! Scriu si transcriu ca mananc la greu litere! Nu spun ca e si innourat si somnul e in aer!
Anda sa stii ca m-ai impresinat cu povestirea! Cum faci inghetata de casa?!
Lauraa daca adori asa mult baieteii inseamna ca iti doresti si tu unul! Eu una sunt topita dupa fetite(cred ca nu am de asta) Lui Matei ii zic uneori "draga mea", "fetita lui mama"- dusa ar zice unele...
Ganesha eu nu am avut telemea, am pus branzica de vaci si sare! Uite reteta:
http://www.bucataras.ro/retete/1700/biscuiti-cu-telemea.html
OanaMTV felicitari mergaretului!
Deea ce faina petrecerea la curte! Si tortuletul frumos! Vad ca i-au placut banii baiatului! Ce a mai ales, ca nu prea am deslusit! Felul respectiv era ceva gen mini pitza! Faine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, CLARA! Anda sa va bucurati mereu de fetita voastra!
LA MULTI ANI, BIANCA! Multa sanatate!
Beca ce fain ca iesiti! Se anunta si vreme buna!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna dimineata,

in primul rand La multi ani! scumpei mele nepotele, sa cresti mare , sanatoasa, frumoasa, desteapta si sa o mai lasi pe mami sa faca ceva treaba azi pana venim noi sa te smotocim in special Darius care sa nu uit iti trimite un pupic virtual
La multi ani! Maria Clara sa fii cuminte, sa o asculti pe mami, sa o iubesti mult de tot si sa ai parte de tot binele din lume, pupa si mamica din dotare.
Darian am vazut pozicile si esti un barbatel in toata regula foarte frumos , va pupam pe amandoi.
Cris vad ca ti-am facut pofta cu ciorbita mea, ma bucur ca ti-am dat idei.
Ioana multumim pt aprecieri, intr-adevar Darius in ultima vreme a inceput sa pape bine dar trebuia sa ma vezi acum vreo 3 saptamani cand ii pregateam cate doua feluri de macare odata poate poate o manca ceva si nu manca decat cateva lingurite din fiecare.Apropo foarte interesanta reteta de dovlecei cu parmezan, o sa o incerc si eu zilele care vin.
Acum fara ca sa supar pe careva si daca supar nu am ce sa fac dar am si eu ceva de spus referitor la "discutia " dintre sormea si Carla.
Legat de faptul ca Dana a spus ca nu o sa mai intre pe acest topic, o sa vorbesc eu cu ea sa nu o faca pentru ca ea nu este o persoana care sa se lase cu una cu doua dar dupa cum ati vazut ea a spus ceea ce credea dupa care nu a mai zis nimic dar Carla a continuat iar Dana a zis ca isi ia bagajelul si pleaca nu o sa faca asta mai ales pentru ca are multe persoane care ii sunt dragi aici printre care si eu .
Carla fara sa o iei ca pe un atac la persoana de foarte multe ori am observat ca bagi anumite persoane in seama doar daca iti fac complimente sau iti cer sfaturi.Acum sa nu intelegi ca sfaturile date de tine sau de alte fete nu sunt ok departe de mine gandul asta pentru ca de multe ori si eu am tinut cont de ele, desi nu pot sa spun ca eu mi-am crescut si imi cresc baietelul ca la carte sau dupa cercetari il cresc asa cum cred eu ca e mai bine si i-au ceea ce mai se pare bun de la voi toate si nu numai.
Pot sa spun ca perioada aceasta care a trecut si nu am mai intrat pe forum a fost din cauza faptului ca efectiv nu imi mai placea cum era treaba pe aici, se despartisera si fetele, acum vad ca multe dintre ele au revenit si aici si citeam si acolo si aici pentru ca am persoane dragi in ambele parti.
Mai aveam ceva de spus dar cred ca daca nu ma pregatesc sa plec la Dana ma strange de gat, ca era cam agitata cand am vb cu ea la tel.
Poate ca am scris ceva ce nu era coerent dar am scris in timp ce ii mai schimbam un pampers urat mirositor al lui Darius sau ii dadeam sa pape.
Acum chiar ca termin ca vine Cosmin sa ne ia la Dana.
Pupici tuturor

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius9Luni?feat=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI MARIA CLARA SI BIANCA MARIA!SA VA DEA DUMNEZEU TOT BINELE DIN LUME!LA MULTI ANI SI PENTRU MAMICI!

Noi suntem bn,enterocolita a trecut,suntem inca pe regim de asta nici nu postez meniul.eu am fost la medic ,se pare ca sunt ok,oboseala si stresul(si am destule motive de stres chiar daca nu ma "descarc " aici la voi) isi spun cuvantul.am primit ceva din plante si passiflora (Mh.
Coraly,mi-a zis dr ca b6 din mgb6 da o si mai mare agitatie ,e bun mg simplu.poate te ajuta informatia.
nu pot raspunde la fiecare,imi pare rau ,trebuie sa fug,am mult de calcat ,vreau sa ajung si la nasa un pic azi ,vreau sa ma "ocup "si putin de mn(asta nu stiu daca imi iese).
Intru un pic mai rarut zilele astea,vineri e ziua sotului si maine vreau sa ii fac un tort-motocicleta(deh,motociclist convins) plus ca e in concediu si poate plecam pe undeva.sa nu ma dati disparuta
va pup.

Mergi la inceput

Anaela sa-ti traiasca nepotica! Nu stiam ca sunteti surori!
Cosminica si baietii mei sunt tatosi si il pomenesc mereu!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Felicitari Elizei pentru realizari! Cateodata, citind ce scrieti voi, ma intreb cand o sa faca si Cezara una-alta... dar nu ma mai panichez ca ne uimesc copiii astia ce progrese fac!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

grasa mea doar ce a adormit ca deh,doar are burdihanul plin

cosminica ce fetita mare aibravo puiule
ioana ce fainunde mai exact????
laurao moamaaaaaaaaaaaaaa da ce bine a dormito singura data in 11 luni am dormit si eu pana la 8:10 si a fost memorabil,ca in rest are ceas elvetian in cur si la 6:30 sau 7 fix e treazaindiferent la ce ora as culca-o seara..
alynta ufff ce nasoldintii???
anaela te mai astept cu ponturi de mancaredistractie placuta si un la pici..
mirutama bucur sa aud ca sunti mai bineca ne-ai anuntat,nu o sa trimit interpolul pe urmele taledar sa ne spui pe unde plecati in concediu ca si eu vreau sa-mi iau toarta de-o aripa si sa fugim un pic in tomna si nu stiu pe unde..eu am colindat aproape toata tara,dar el deloc si nu ma pot hotara asa ca steptam impresii
andreea toate la timpul lorsi eu imi doresc ca sectorici sa fie mai independenta si sa am o clipa libera si pentru mine,sau macar sa faca pe jumate din ce se spune aici,dar fiecare copil isi are propriul ceas care ii spune cand e timpul pentru progrese..uite,ale nostre mandre sunt fruntase la fitzedeci..cine mai e ca noi????

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput