FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)
Raspunsuri - Pagina 20
diana23ct spune:
brunadria multumesc frumos. sa dea Dumnezeu toturor sa aiba parte de aceasta bucurie
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana23ct buna dragele mele. am venit cu rezultatul la Beta HCG. valoarea e 317 in ziua a 12 de la ET. inca simt ca visez, ma uitam azi la rezultat si nu puteam sa cred... multumesc tuturor pt ca ati fost alaturi de mine si va doresc tuturor sa va indepliniti visul mult dorit. mona te asteptam si pe tine peste cateva zile cu o veste la fel de buna. rodicutza te astept cu intrebari, ce anume vrei sa iti povestesc +5 |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
monaramona spune:
urrrraaa ma bucur mult cand aud de cate o reusita..felicitari ..acum esti mamicuta de-a binelea
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana23ct cora multumec frumos draga mea. sa dea Dumnezeu sa fie molipsitoare reusita mea. |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
raluca30 spune:
FELICITARI Diana!
Sa dea Dzeu sa stea noua luni bebeii(presimt gemenasi)in burtica lui mami
pupici
Fetelor nu renuntati niciodata la visul de a avea un bebe.Niciodata nu e prea tarziu!
va pup
diana23ct spune:
fetelor multumesc tuturor pt tot, sunteti niste dragute.
FIV-ul l-am facut in Ungaria,la Szeged, cu dr Zadori caruia ii multumesc pt eforturile depuse. A fost un FIV cu emotii si peripetii. Fata de fiv-ul din primavara am avut alt tratament, eu zic ca mai usor.am avut closy 5 zile si merional de la inceputul tratamentului si pana inainte de ovitrlle. inainte de punctie am avut 6 foliculi, din care dr se baza pe 5, iar in ziua punctiei a venit bomba. 1 singur ovocit, dar in schimb mi-a mai facut in aceas zi si o insemnare, ceea ce m-a facut sa cred ca o parte din foliculi au apucat sa se sparga inainte de punctie si de accea am avut doar un ovocit. Din fericire embrionul meu s-a dezvoltat foarte bine si mi-a facut transferul la 10 celule, era in faza de morula. Am trecut prin emotii mari pana la transfer de teamasa nu pareasca ceva embrionasul meu dar Dumnezeu a fost alaturi de mine si totul afost bine pana la urma.
melisa28 spune:
Diana felicitari sa te bucuri de sarcina si sa fie totul bine!
Vreau sa te intreb ce problema avea sotul tau , am citit ca azoospermie, sa inteleg ca la biopsie nu i-au gasit nimic?
Am citit postarea ta in alta parte si spuneai ca are azoospermie si ca nu se putea trata...te intreb pt ca si sotul meu tot azoospermie are , insa inca nu i-a facut biopsia , urmeaza acum la sfarsitul lunii octombrie.
Felicitari inca o data
diana23ct spune:
melisa28 multumesc.
legat de pb sotului meu, azoospermia poate fi cauzata de multe chestii. in situatia noastra nu a fost necesara biopsia pt ca la el este o pb endocrina, glanda hipova nu functioneaza si FSH-ul la el este mai mult decat dublu. Ni s-a spus ca daca facem biopsia o facem fara rost si sansele sa gasim ceva acolo sun aproape inexistente si chiar daca ar gasi ceva cu siguranta nu ar fi buni.
daca te mai pot ajuta cu ceva ma poti intreba. sotului tau ce i-a iesit la analizele hormonale?
+5