FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_74 spune:

diana felicitari si sa dea dumnezeu sa fie bine pana la capat sa va bucurati de un bebe sanatos. As vrea sa te intreb ce tratament ai avut dupa ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

diana23ct iti spun si aici, sarcina la termen si usoara, ma bucur ca, din toata nebunia este bine, finalul este cel mai important.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

denisa220972 multumesc si stii tu ce imi doresc cel mai mult, sa vi cu un rezultat ca asta cat mai curand.

miki_74 multumesc. referitor la tratament,nu ni l-a schimbat prea mult dupa ET fata de ce luam incepand cu ziua punctiei.
Iti voi scrie ce ne-a dat dupa punctie, sunt cateva medicamente care le-am luat maxim 6 zile, iar restul merg in continuare:
doxicilina - 2 zi timp de 3 zile
metypred - 2 pe zi timp de 6 zile
femibion - 1 pe zi (l-am inceput din prima zi de stimulare si il iau pana pe la 12 sapt daca am retinut bine)
aspirin protesc - 1 pe zi (la fel ca femibionul)
vitamina c 400mg pe zi (la fel ca femibionul, doar ca pana in ziua punctiei luam 200mg si apoi mi-a marit doza)
magne B6 - 3 pe zi din ziua puntiei si inca il mai iau
utrogestan de 100mg - 6 pe zi intravaginale (de la puntie pana la transfer) iar dupa ET 8 pe zi, 6 intravaginale, si 2 pe gura.
si 2,5 - 3 l de lichide pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Doamne diana cate pastile ai avut de luat, de ce asa de multe?...pt a tine bebele in burtica?

Legat de sotul meu , analizele lui hormonale sunt bune , singura problema care i-au gasit-o este o mutatie F508del in analiza de fibroza chistica si se crede ca nu are acele canale care transporta sperma ,(canalele ducte deferente )ori daca le are sunt prea subtiri si astea sunt asa datorita mutatiei .
In ejaculat are 0 spermatozoizi, iar sperma de cantitate foarte mica 0, 50 ml maxim 1ml.

Nu stim daca ii va gasi acolo ceva la biopsie dar n-i sa zis sa incercam ....iar acum ne pregatim pt FIV , in aceeasi zi cand el face biopsia daca i se va gasi ceva imi fac si mie punctia , de nu raman indopata cu hormonalele...speram sa fie prima varianta oricum...

Te pup inca o data si felicitariii
Sa te ajute Dumnezeu incontinuare.

Mergi la inceput

melisa28 unde vei face fiv-ul? nu ai vb cu sotul tau si despr varianta donatorului? asta in cazuul in care Doamne fereste nu gaseste nimic la punctia testiculara. Este pacat sa bagi hormoni in tine, sa ste stimulezi pt un fiv si sa nu mergi pana la capat. Ar trebui sa aveti si o varianta de rezerva, un donator pregatit in caz ca nu se gaseste nimic dupa biopsie. Eu va tin pumnii stransi si ma rog sa nu fie cazul de donator, dar gandeste si la acea varianta de rezerva. In final tot copilul vostru va fi.

medicamentele care le iau sunt pt sustinerea sarcinii si bie inteles au ajutat la prinderea ei. utrogestanul este progesteron, ajuta la sustinerea sarcinii pana in sapt a 12 a cand este formata placenta.
femibionul sunt vitamine,acid folic, ceva in genul elevit, de la noi din tara.

Mergi la inceput

Diana , Fiv-ul il vom face la Viena , intradevar cei de acolo ne-au intrebat daca am vrea cu donator in caz de u gasesc nimic acolo isr raspunsul meu a fost nu atunci.
Acum cum deja imi pun tot felul de intrebari ma bate gandul sa accept si cu donator , insa mi-e putin teama.
Stiu ca l-ar iubi ca pe propriul lui copil sunt sigura pt ca eu am un sot f bun sufletist, iubeste toti copii...insa mi-e teama de necunoscut.
Nu voi stii cum arata , cine e tatal as fii vrut sa mi-l aleg eu ...in plus am vazut ca aproape toti barbatii din Austria sunt cam uratei...eu una nu am vazut nici unu frumusel...dar stiu ca ai dreptate ar trebui sa fiu pregatita cu un donator in caz ca nu va gasi nimic.

Mergi la inceput

melisa nu stiu cum este la Viena, dar presupun ca iti da dreptul de a-ti alege donatorul.Eu si in romania si in ungaria mi-am ales caracteristicile donatorului, inaltime, culoare ochi, par, greutate, grupa sanvina, etc. Nu trebuie sa mergi de exact pe trasaturile sotului. Intreaba ce banca de sperma folosesc, poate nici nu au o banca propirie si iau din alte parti, cum face polisano sibiu de ex.

Mergi la inceput

Le-am trimis mail astazi , am cerut mai multe detalii despre asta.
Ai dreptate trebuie sa fiu pregatita pentru orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aspirante_bb spune:

capitol nou

***************intr-o zi toate vom deveni mamici ***************

Mergi la inceput