FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)
Raspunsuri - Pagina 19
monaramona spune:
gata fetelor am la mine 2 puiuti deocamdata ..sper sa fie lipiciosi si sa stea aici 9 luni..acum sunt fericita ca dr a facut tot ce a putut ptr mine..stau cuminte si astept
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona gata fetelor am la mine 2 puiuti deocamdata ..sper sa fie lipiciosi si sa stea aici 9 luni..acum sunt fericita ca dr a facut tot ce a putut ptr mine..stau cuminte si astept |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
monaramona spune:
ms mult de tot si sper ca si voi sa va luati cat mai repede puiutii acasa..si cele care ii au sa fie lipiciosi si sa stea cumintei pana treb sa iasa
diana23ct spune:
mona sa fie intr-un ceas bun, sa fie cumintei bebelusii si mamica sa stea cumintica ca sa se prinda bine puiutii tai.
cora multumesc frumos pt incurajare, sa de-a Dumnezeu sa iti vezi si tu visul implinit cat mai repede.
eu mai am cateva zile de asteptat, sunt nerabdatoare sa aflu rezultatul. tura asta am fost tare secretoasa pt ca am avut o superstitie data trecuta si m-am bucurat ca totul mergea bine si s-a terminat prost. pt moment nu o sa va dau prea multe amanunte despre cum a decurs procedura si despre tratament, va pot spune doar atat: a fost un FIV cu peripetii.
va pupacesc pe toate si mai iesti din cuibusor ca tare liniste s-a lasat la capitolul asta.
rodicuta32 spune:
Diana-dar pana la urma ne povestesti,nu? Ca eu una sunt foarte curioasa ... Cand faci testul ? Sa stim ,sa scoatem majoretele!
Monaramona-sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun si sa ne dai vestea cea mare!
Despre mine, nimic nou...asteptam sa vedem ce-o mai fi,poate la anul... tuturor!
diana23ct spune:
rodicuta sigur ca o sa va povestesc dupa ce fac testul cu lux de amanunte tot ce vreti sa stiti. va mai tin putin pe jar, sper sa fi meritat atata suspans si asteptari.
pupici pt toate.
diana23ct spune:
buna dragele mele. am venit cu rezultatul la Beta HCG. valoarea e 317 in ziua a 12 de la ET. inca simt ca visez, ma uitam azi la rezultat si nu puteam sa cred...
multumesc tuturor pt ca ati fost alaturi de mine si va doresc tuturor sa va indepliniti visul mult dorit.
mona te asteptam si pe tine peste cateva zile cu o veste la fel de buna.
rodicutza te astept cu intrebari, ce anume vrei sa iti povestesc
+5
brunadria spune:
diana bravo! felicitari!!!
sarcina usoara si bebe sanatos!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."