FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)
Raspunsuri - Pagina 18
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona acum stiu sigur imi iau puiutii acasa miercuri la ora 12 |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
diana23ct spune:
monaramona sa fie intr-un ceas bun, sa stai cumintica si in pat cateva zile dupa transfer.
eu sper sa va pot da o veste buna peste vre 10 zile. momentan nu ma entuziasmez prea tare, astept intai rezultatele si apoi sar in sus de fericire.
de bytzi mai stie cineva ceva?
va pupacesc pe toate
monaramona spune:
nu cred ca voi sta prea mult in pat dupa FET poate o zi ca nu sunt genu dar nu prea am sa fac efort..am sa fiu cumintica
diana23ct spune:
mona eu zic sa stai 2 zile cummintica. nici eu nu sunt genul sa zac in pat si mi-e greu sa stau atata in pat, dar e f important repaosul in primele zile. Totul se face cu eforturi.
monaramona spune:
da iubita stiu dar miercuri fac FET joi si pana vineri seara voi sta in pat sio pe urma treb sa pregatesc ziua fiului meu ( face 13 ani) ..azie ziua sotului si de el scap inainte dar treb sa pregatesc pe a fiului..binenteles ca ma v-a ajuta ff mult sotul..cred ca eu am sa dau ordine si el are sa execute..dar treb sa fiu prezenta si eu pe acolo ca o soacra sa vad cum iasa totul
diana23ct spune:
mona sa iti traiasca sotul si baietelul si sa va dea Dumnezeu inca o minune in casa.
eu mai am vreo 10 zile de asteptat sa vad daca de data asta a fost sau nu cu noroc....