FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)
Raspunsuri - Pagina 10
yarrina spune:
Diana . Imi pare rau pentru nereusita ta. Capul sus ca data viitoare se va lasa cu gemeni.
Eu n-am prea scris ca am avut o dispozitie tare proasta din cauza greturilor...somn cronic...si tot tacamul. Pana la urma avem 2 bebelusi frumosi foc. Pe 7 iunie mergem la dublu test.
fericita!!
yarrina spune:
Simo daca se ia na
Fac 11 saptamani sambata. Poate ma mai lasa greturile de la 12 saptamani.
fericita!!
diana23ct spune:
yarrina felicitari pt gemenasi, sarcina usoara in continuare si sa o ti pana la termen. eu sunt optimista dar totusi am si mici rezerve, mai ales dupa esecul de la fiv, la care sincera sa fiu nu prea ma asteptam. acum trebuie sa facem o pauza, programarea o am facuta asa ca mult nu voi sta pe bara. sper sa ne molipsim si noi de la tine. Apropo de greturi, am citit ca magneB6 ar ajuta la disparitia lor. Tu nu iei asa ceva? mie mi-a dat medicul inca inainte de transfer sa iau.
simo abia astept sa te vad la gravidute, o sa fie bine pana la urma.
raluca30 spune:
yarrina-Felicitari pentru gemeni!Super!ce-mi plac gemenasii...pt greturi magneb6 e f bun,dar depinde acum si la ce ore te apuca,dimineata,seara sau mai toata ziua...rontaie biscuiti sarati ajuta mult cand te ia pe neasteptate
diana-o sa fie bine data viitoare sunt sigura de asta!
bytzi,rodicutza,simonete,cip,monaramona si toate celelalte fete bafta multa si optimism chiar daca e f greu..
va pup
24+Thomas
inna30 spune:
yarrina FELICITARI! sa ai o sarcina usoara si la termrn cu bebiti sanatosi si frumosi.Eu am terminat cu greturile, durerile de cap etc..tot tacamul pe la 4 luni cand a miscat.pup
rodicuta32prezent la apel, va citesc destul de des si scriu cand apuc,Andy nu ma lasa la comp, face crize, tipa plange se tavaleste..ehe..sa ma joc cu el, reusesc cand doarme desi at nu stiu ce sa fac mai intai.In rest suntem bine, obraznici cat cuprinde, bate copii afara in parc ca se urca inainteai lui pe topogan, multe si la groapa cu nisip toata ziua, va pup dulce si va multumesc ca va aduceti aminte de noi.Noi va pupam dulce pe toate fetele si suntem alaturi de voi..doamne ajuta sa reusiti cat mai curand.
bytzite pup iubita si d-zeu sa iti dea puterea sa mergi mai departe si sa te bucuri de tot ce este mai frumos alaturi de sotul tau, imp este sa fiti sanatosi , sa va iubiti si intelegeti.
diana capul sus trebuie sa fie bine pana la urma.
simionete; iuca;monty si toate fetele, scuzati-ma daca uit pe cineva, va pupam dulce
ralucasarcina usoara
rodicuta32 spune:
E cam liniste pe-aici,fetelor! Ce faceti,va bucurati de week-endul prelungit? Foarte bine,mai ales ca e si vremea mai buna,sper ca v-ati reincarcat bateriile in natura!
O saptamana buna va doresc tuturor!