FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)
Raspunsuri - Pagina 11
diana23ct spune:
eu sunt pe aici, va citesc zilnic, dar momentan nu am noutati, sunt in pauza. asteptam fetele care se apuca de treaba sa ne mai impartaseasca si noua bucuriile lor. luna asta cine trece la facut bebei?
va pupacesc pe toate
monaramona spune:
fetelor dar unde ati disparut?v-ati mutat toate la odisee?
nu mai zice nimeni nimic..ce ati mai facut?
raluca30 spune:
salutare!
eu intre timp mi-am gasit doctor pe dr Zaher de la o alta clinica din Constanta Isis,sunt f multumita,parca mi-a revenit zambetul si ma simt din ce in ce mai bine...ma pot plange doar de caldura care urmeaza si de perioada examenelor..brrr..in rest astept sa-mi vina podoaba pe lume..
va pup pe toate
26+Thomas
monaramona spune:
sper ca dr sa iti fie pe plac si sa fie totul bine..am crezut ca topate ati plecat la odisee si am ramas singura..dar se pare ca mai esti si tu
diana23ct spune:
sunt si eu aici. nu am vesti, va citesc mereu. astept sa citesc de la cele care se apuca de treaba noi reusite, dar vad ca toata lumea si-a luat vacanta.
rodicuta32 spune:
N-am plecat nicaieri,Monaramona,dar daca nu prea avem noutati...citim si cam atat...
gabri-ela spune:
Buna seara fetelor!
In sfarsit vin si eu cu noutati. Pana acum am stat si v-am urmarit pt ca nu aveam cu ce veni.
Am fost la consultatia de dinainte de FIV, analizele sunt bune si astept sa vina CM ca sa incep marvelonul. Apoi stimularea o fac cu gonal de 225. Sper sa raspund foarte bine si sa am cati mai multi foliculi. Progesteronul trebuie sa-l fac chiar in prima zi? Si ce valoare trebuie sa aiba ca sa fie ok? Marvelonul da ceva reactii adverse? Ce stiti?
Pupici pt toate fetele
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine