FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)
Raspunsuri - Pagina 9
rodicuta32 spune:
Yarrina-ce mai faci? Mai ai greturi? Sa mai intri si la subiectul nostru,ce,acum postezi numai la "odisee"?
bytzi spune:
De monty,nu mai stim nimik...dma,sigur a nascut,trebuia undeva prin dec-ianuarie.Sper ca sint ok.
Rodi,septembrie zici?stii ca primavara si toamna sint cele mai bune anotimpuri de 'facut'copii,asa ca tre' sa ne asteptam la o reusita.
yarrina spune:
Sunt aici...si eu si greturile mele. La Odisee nu am scris deloc...nu imi gasesc locul acolo. Va mai citesc pe voi din umbra.
fericita!!
monaramona spune:
buna fetelor ..sunt si eu cu voi ..am fost la comisie si se pare ca voi face fiv doar in iuliepentru ca in iunie nu e nimeni la sibiu
simonete spune:
Rodicuta odihneste-te pana la toamna , sa produci foliculi multi si grasuti , e bine ca lasi o pauza , sa se refaca organismul.
Faci FIV , nu ?......sau vrei sa mai incerci un IA ?
diana23ct spune:
rodicutza tine pumnii stransi sa fie bine in septemnrie si sa ne aduci o veste buna.
yarrina dc stai tu asa ascunsa acum? ia zi tu aici ce face burtica, cati bebei ai pana la urma?
simo tu cand te apuci de FIV?
cip tu pe unde ai disparut? ce noutati ai?
eu sunt bine, mi-am revenit aproape 100%. astept cu nerabdare sa treaca timpul si sa ma apuc de o noua fertilizare si pana atunci ma mai analizez eu putin, vreau sa ma asigur ca si analizele de trombofilie ies bine, pt ca am ramas cu teama sa nu am pb dupa ce mi-a iesit timpul de coagulare al sangelui prea mic. o sa mai repet si din secretii sa fiu linistita si cam atata.
va pupacesc pe toate si sper sa fie bine pana la urma pt toate.
simonete spune:
Ce sa m-apuc !?
Alta veste rea , ca numai de-astia am parte in ultimul timp
Voiam sa merg in iunie si acum am aflat ca in iunie nu e nimeni la clinica !
rodicuta32 spune:
Diana, Simonete-multumesc dragutelor!
Adica,cum nu e nimeni la Sibiu in iunie? Inchid clinica,isi iau toti concediu?
Simo-eu tot IA vreau sa fac in sept,atunci mai am cateva zile de concediu,pana atunci sper sa mai strangem niste bani ca sa o fac cu stimulare.La FIV nu ma pot gandi deocamdata anici nu mi-as permite financiar si sper ca voi reusi prin inseminare.
monaramona spune:
mie imi calculase tratamentul pentru iunie dar dupa toate calculele si-a adus aminte ca nu este nici un dr la sibiu..si sa ii spun data cand imi vine cm (in iunie) sa o comunic la asistenta ca v-a nota ea ca sa stie el cand sa incepem cu prima pastiluta..asa ca asta e..eu am fost ieri acolo la comisie
diana23ct spune:
simo nu fi trista, o sa fie bine pana la urma si mergi luna urmatoare daca e sa nu fie nimeni la clinica in iunie. tocmai bine apuci sa mai pui un banut la pusculita.