Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 17
cristina22 spune:
'neatza!
Laura-ahaaa, hani-uic.Atunci intelegem absenta
Lucia-ce face voinicelul? A mai plecat de unu' singur?
Gabi-esti totala cu cartofii
Nico-a venit ploaia de la voi la noi...
Noah, mai avem un incisiv de sus de schimbat si gata...vom avea dinti noi in fata!!Aseara, d-l C a spalat copilu' pe dinti, si finutz cum e el, a reusit sa-i scoata cu peria!!! un dintisor de jos.Pfuuu, nici nu si-a dat seama, copilu!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Felicitari pentru dintisorul pierdut! Zana ce parere a avut? si sa stii Cristina ca nu am trimis ploaia spre voi... A venit singura, sa mai ude si plaiurile mioritice...
Va doresc o zi superba! La noi este soare!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Cristina_C spune:
Neata, si la noi e o zi frumoasa!Destul a plouat toata saptamana!
E soare si caldut. De-abia ne-am trezit (acum e ora 9), sa vedem ce facem, imediat dupa pranz o sa iesim undeva.
De Muttertag am primit cadou o bluza, mi-am luat-o ieri cand am fost impreuna prin magazine, iar vineri Robert mi-a adus de la scoala o inimioara, o pozez cu prima ocazie, in care mi-a scris : "Draga mama, imi place de tine pentru ca ma iubesti si imi pregatesti mereu mancarea" - de-ai zice ca-i un mare mancacios, el, care mananca atat de putin, de ma plang mereu ca-i slabanog! Eu ii servesc azi cu un tortulet (ca-i mic)in forma de inima cu capsuni intregi deasupra. N-am vrut sa exagerez azi cu atentia pentru ca exact de azi intr-o saptamana e ziua mea de nastere si voi pretinde mult mai mult rasfat atunci
Nicoleta, foarte frumos ce-i primit de la Stefan, ai vazut ce frumos si ingrijit a scris el pentru mama lui! Sa uiti azi de cura de slabire si sa mananci cata inghetata vrei! Abaterile in astfel de ocazii sunt de inteles, vezi la subsemnata Eu ce sa zic, am slabit 4 kg de cand m-am apucat si se simte la haine, strang mai tare cureaua la pantaloni (la propriu)
Ghici ce face Robert acum? Se uita la Star Wars
Fain ca Stefan a primit invitatia la joaca, daca o sa-l invitati si voi pe copil o sa-l mai invite si el si uite-asa se lega o prietenie. Asa a fost si la noi la inceput, altii au facut primul pas.
LUCIA, felicitari pentru primii pasi (adevarati) ai lui Victor, totusi raman primii, chiar daca n-are de gand chiar acum s-o ia singurel din loc, dar am eu o presimtire ca n-o sa mai dureze mult.
Laura, foarte bine ai facut c-ai stat si cu sotiorul, trebuie si asta... din cand in cand. Si eu o sa stau peste 2 saptamani, cand ne vin oaspeti din Ro si-si ia si el liber!
Cristina22, felicitari si lui Andrei pentru dintisor, iata ce coincidenta, si Robert si-a scos alaltaieri singur un dintisor de sus si mare ne-a fost mirarea ca urmatorul "incoltise" deja, s-a vazut imediat dupa ce l-a scos pe cel de lapte, era acolo si-l impingea. Cel mare, din fata, de langa el, e mult mai lat si-a ajuns aproape la jumatate. Zana maseluta n-a avut destul timp sa mearga la cumparaturi si i-a adus doar un "Modelino". Si la dintisorul de dinainte, si la asta, n-am scapat de intrebarea daca sunt eu Zana Maseluta si i-am zis ca nuuuu dar a ramas cu dubii.
Gabi, foarte amuzant ce-ai povestit
Katty, Sinzi
Ma gandesc si la Nina, sa aiba vreme buna la Buzias ca sa o poata scoate pe Kiki afara la joaca!
Gabi_K spune:
La multi ani celor care serbeaza azi Muttertag, mother's day, etc
Noi mai avem un incisiv lateral de lapte plus trei incisivi laterali lipsaAia patru din mijloc au iesit deja, si incep in sfarsit sa se aseze la locul lor, ca tare stramb si-au dat drumul
Am vrut sa mergem azi afara, dar e ploaie... totusi iesim la o pizza, sa vedem unde, inca n-am reusit sa ne intelegem
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Deci egalitate Lili-Andrei, la dinti de lapte
Care ne concureaza?
Felicitari Robert!!Cristina-cum a reusit sa-l scota?
Si noi inca prin casa.Vreau sa pun masa, dar nu am cui.Andrei, pe la 10,30, a mancat o pizza.
O duminica faina!
C+C=Andrei
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
Cristina
Pai de-abia se mai tinea dintele vechi. Iesea celalalt din urma si l-a tot clatinat in fata oglinzii pana a ramas cu el in mana.
cristina22 spune:
e curajos, Robert!
Andrei nu si l-ar clatina, sub nicio forma.Pe el il doare rau-rau
Nu stiu cum sa fug de pe campul de batalii al bakuganilor!! M-a prin Andrei si nu ma mai lasa.Noroc ca-mi spune el ce sa zic, ca pt mine e limba straina
C+C=Andrei
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
La noi locul Bakuganilor a fost luat de astia: http://www.mightybeanz.com/ Are deja 10 bucati.
Gabi_K spune:
ioiiii ce-s draciile astea?
Ai mei se omoara dupa clubpenguin.com e un site foarte dragut.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2557012510103379982ywFimo
Poze de azi. Am mancat inghetata . Din pacate nu am mai si pozat-o... Ar fi meritat, fiindca arata spectaculos!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.