Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 18
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C La noi locul Bakuganilor a fost luat de astia: http://www.mightybeanz.com/ Are deja 10 bucati. |
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Neata.
La noi sunt la mare moda tendo-urile. Noi inca nu i-am luat si nici nu intentionam anul asta. Speram ca din toamna sa se schimbe moda.
Cu dintisorii, suntem "incepatori". Abia 2 cazuti. se mai misca vreo 4, dar nu tare...
Va doresc o saptamana faina, prognoza nu arata bine pentru Viena, dar deocamdata este soare. Sper sa tina.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
katty spune:
Neata, sa aveti o saptamana minunata, desi vremurile si orizonturile sunt gri spre negre!
Aseara a plouat pentru prima data torential, cu tunete! A fost frumos, mie una mi-a placut, mai ales ca nu ne-am aflat in tinta ei directa!
Lucia, ce faceti? A mai mers Victor singurel?
Laura, ce frumos ca ati petrecut timpul impreuna! La cat mai multe...
Cristina22, felicitari pentru noul dintisor cazut!!! Sa inteleg ca iar a bagat Zana M. mana adanc in buzunare?
Cristina_C, sa porti sanatoasa bluzita primita de Muttertag, dar nu se compara cu inimioara primita de la Robert, cred ca te-a topit toata mesajul...!
Nicoleta, ce de-a lume la inghetata, dar cred si eu ca a fost buna si a meritat agitatia! Am vazut ca lui Matei i-ati luat doar cornet, dar lui i-a placut si asa , m-a amuzat poza cu Pinocchio, ce cool e! Mi-au placut si pozele din parc!!!!
Gabi_K, pizza, ai? Gata cu cura de slabire???
Noi ieri am fost la sfintirea casei finilor nostri si am venit cu 2 burti acasa!!! Si Andrei are cont pe Clubpinguin! Noi cu dintisorii, avem 8 cazuti si 2 masele...din cei 8 cazuti au iesit 7 si al 8-lea sparge acum...Ultimii doi au cazut asta-vara prin iulie, si foarte greu au iesit , adica al 7-lea si asta de sparge acum, nu stiu de ce, chiar ma gandeam ca ramane stirb!
Cu http://www.mightybeanz.com/ si tendo, inca nu stim ce-s alea, sper nici sa nu afle! La noi el este inca fan webkinz, acolo isi petrece vremea!Are deja 4 animalute webkinz si un zummy!
Nicoleta spune:
Kattym dupa ce am mers o gramad cu Ubahn-ul pana la prima "gelaterie", am vazut coada imeeensa si am zis ca nu e de noi. Asa ca am mers la alta, mai centrala, unde am gasit repede masa, desi era si acolo foooarte aglomerat. Si Matei da, numai cornet. Dar l-a tot infipt in inghetatele noastre si zicea "Mmmmm!", ii placea asa.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Gabi_K spune:
nu e gata cura, de pranz tot trebuie sa mancam
Dar m-am enervat rau, cu pizzeriile astea, peste tot fum de tigara am renuntat, si am mancat la un fast food mai select.
Oscilez intre 67-68, mai am mult pana sa-mi ating targetul, si daca merg in vizita la prietenul meu, vai de cura mea.... (parca as folosi genul feminin la fundul meu)
Dar la intoarcere ma apuc foarte serios de cura, ca de fiecare data imi sar vreo 3 kile, cu tratamentele astea de pizza si inghetata
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Eu am slabit saptamana asta care a trecut 700g. Sper sa fie un kg in cea care tocmai a inceput, sa ajung la 74 . Si pana plecam la mare sa scad sub 70. Desi... greu, greu...
Eu mi-am sters toate pozele de pe net, toate filmuletele. Inclusiv pe cele de la copiii_de_2002. Sper sa nu va suparati pe mine, imi voi face un cont nou si voi pune acolo, sa vad unde, sa fie mai sigur contul si cu optiuni mai multe de afisare. Imi recomandati ceva anume?
katty spune:
Nicoleta, eu folosesc cont de poze pe picasa, poti sa le faci publice sau nu, iar daca nu sunt publice, poti trimite chiar si asa invitatie de vizualizare pe mail numai catre cei care doresti sa le vada, si numai acei oameni pot vedea pozele...poti selecta cui le trimiti!
Dezavantaj, daca vrei sa pui multe poze, e limitat la nu stiu cati M (1045, parca), dar dupa ce le vede lumea le poti sterge...
Voiam sa-ti zic ca eu sunt multumita de picasa!
Cristina_C spune:
Neata
ca sa nu uit: tendo vine de la nintendo sau e altceva?
Daca-i nintendo, Robert are dar s-a saturat dupa vreo 2 luni de joc intens. Acum rar mai joaca in masina la drum lung.
Deci numai la Liviu au ajuns deocamdata beanzii.
Robert era membru pe toggolino pana la scoala si acum e in lego club.
Gabi, barbatii nostri oricum ne plac asa cum suntem ca, daca ar fi dupa al meu, nici n-ar mai trebui sa slabesc si sigur asa e si la tine si la Nico, dar asta nu inseamna ca noi ne lasam.
Am vazut aseara o comedie romantica, v-o recomand: Adevarul gol-golut, The ugly Truth: http://www.cinemapro.ro/film/adevarul-gol-golut-digital-4685472
Nico, n-am apucat sa vad pozele de la inghetata. Katty a zis bine, le pui undeva pe privat si ne dai invitatie sau parola.
Katty, noi inca n-am avut o astfel de ploaie anul asta. Si mie imi plac, astept.
O saptamana cat mai frumoasa!
Nicoleta spune:
Sotul meu place si asa, da, insa eu nu ma mai plac... Sa vad unde pun pozele. Si va mai arat, nu scapati!
Gabi_K spune:
Nico, eu mi le pun pe Facebook. Acolo nu sunt publice, si ai optiunea sa vada numai prietenii pe care le treci tu in lista.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert