Clasa a III-a, 2010-2011 *7*
Raspunsuri - Pagina 4
anka1 spune:
Pai partea buna a lucrurilor este ca ei se streseaza un pic mai incolo, cand conteaza mai mult :-) Adica eu asa sper...ce sa fac? Sunt mama de baiat.
Anca
Cricor spune:
Asa ma amagesc si eu Anca ![]()
Simali, cum a fost la gatit? Noi am fost la Sibiu weekend-ul trecut si nu am mai ajuns in Parcul Izvor.
Corina
teo1970 spune:
si Tudor e relaxat, dar mie mi se pare mai bine asa
concursul este de romana, mate si cunoasterea mediului, organizat de Asociatia Invatatorilor din Buc si SAI, cam asa ceva
anka1 spune:
Aha...nu a ajuns pana in Brasov ![]()
Credeti-ma ca eu nu mai am rabdare pana vine vacanta, dar Vlad... Are deja multe ganduri de vacanta, la sfarsitul lunii e si ziua lui, numa' chef de lectii nu are! Pe 16 suntem la Bucuresti, la ACDC. De abia asteptam concertul
Nici noua nu ne sta capul la munca, asta e f clar.
Voi unde va ganditi sa mergeti in concediu?
Anca
teo1970 spune:
noi mergem in Zakynthos, sa vedem broscutele Caretta Caretta si la bunici (toata vara), poate si-ntr-o tabara, daca se organizeaza de la scoala
asimpetru spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui teo1970 si Tudor e relaxat, dar mie mi se pare mai bine asa concursul este de romana, mate si cunoasterea mediului, organizat de Asociatia Invatatorilor din Buc si SAI, cam asa ceva |
Ahaaa, deci pana la urma asta e un concurs - la a mea in clasa au participat toti, dar invatz. nu le-a zis ca-i concurs, le-a dat ca un test oarecare, si cand mi-a raportat Eva de un test din mate-rom-cunoasterea, mi s-a parut mie cam ciudat, mai ales ca dupa aia nu le-a dat acasa la vazut/semnat ca de obicei.
Apoi le-a mai dat odata Evei si inca unui baietel, dupa vreo cateva saptamani, tot ca pe un test normal, la care cica ar fi lipsit (eva: mami, da' cand am lipsit eu ?!?!).
Si in final i-a luat deoparte si le-a zis ca de fapt ar fi un concurs, la care era vorba initial sa se duca sambata trecuta (probabil la alta scoala) dar s-a modificat schimbarea si-a rezultat ca dau astazi tot la ei la scoala. Eu nu prea ma agit asa tare cu concursurile, asa ca nu mi-am dat seama prea bine despre ce e vorba, credeam ca sunt niste evaluari la nivel de scoala sau asa ceva.
Ana
Anka74 spune:
[quote
Ahaaa, deci pana la urma asta e un concurs - la a mea in clasa au participat toti, dar invatz. nu le-a zis ca-i concurs, le-a dat ca un test oarecare, si cand mi-a raportat Eva de un test din mate-rom-cunoasterea, mi s-a parut mie cam ciudat, mai ales ca dupa aia nu le-a dat acasa la vazut/semnat ca de obicei.
Apoi le-a mai dat odata Evei si inca unui baietel, dupa vreo cateva saptamani, tot ca pe un test normal, la care cica ar fi lipsit (eva: mami, da' cand am lipsit eu ?!?!).
Si in final i-a luat deoparte si le-a zis ca de fapt ar fi un concurs, la care era vorba initial sa se duca sambata trecuta (probabil la alta scoala) dar s-a modificat schimbarea si-a rezultat ca dau astazi tot la ei la scoala. Eu nu prea ma agit asa tare cu concursurile, asa ca nu mi-am dat seama prea bine despre ce e vorba, credeam ca sunt niste evaluari la nivel de scoala sau asa ceva.
Ana
[/quote]
Asa mi se pare i normal...sa fie testati copii, fara insa sa stie ca dau un test, concurs...ca-i stresul mare, sa nu greseasca!
Al meu e la gradi, cand au concursuri si stiu ca sunt concursuri, sunt catastrofe, cand le lucreaza ca pe simple fise...sunt ok toate! Numai ca acum sunt maricei, si se cam prind cand sunt concursuri si cand sunt simple fise...![]()
asimpetru spune:
Da, asa e, sunt de acord.
Dar se cam nedumerise fi-mea: cand am lipsit eu, mami? Ca intr-adevar, a lipsit o zi in primul semestru si atat, in tot anul scolar. :))
Oricum, concursurile astea au o singura parte buna, ii obisnuiesc cu testarea si ideea de "examen", in rest... Din punctul lor de vedere, daca primesc ceva, orice, e mare lucru. Prima carte pe care-a castigat-o eva la un concurs a fost un fel de "breakthrough", ca sa zic asa, pentru ea :D. Din acel moment a inceput sa vada cu totul altfel toata povestea. Ce naiba, pana la urma si magarului, daca-i arati morcovul, trage mai cu spor caruta. 
teo1970 spune:
si eu crezusem ca ccc "Calator" e un test oarecare de la clasa, oricum eu-s genul care nu prea-mi fac probleme
Tudor, desi este (zice el) al doilea din clasa (dar eu cred ca e primul
), nu a vrut sa mearga la Cangur nici anul trecut, nici anul asta, n-a vrut, n-a mers, invatatoarea a zis ca e absolut ok
deja, cel putin in viziunea mea, concursurile astea sunt mai mult o afacere, decat ceva util sau necesar pt copii si, in plus, mie nu-mi plac chestiile astea facute in masa (ca sa zic asa
)
la noi Calatorul se va tine marti, parca pe la 11.00
asimpetru spune:
Da, cred ca asa e, martea viitoare, a inteles eva gresit (a venit dezamagita acasa ca n-au dat - dar las-c-au compensat: au dat toti lucrare la mate).
Asa e, concursurile astea sunt o mare afacere pe banii nostri, dar sa-ti zic ce se intampla de fapt la noi la clasa. Parintii ai caror copii refuza sa se inscrie se chinuie sa-i convinga sa mearga macar la unul (interpreteaza asta ca lipsa de ambitie) si una ca mine (a mea ar fi in stare sa se inscrie si la un concurs de numarat stele pe cer, daca s-ar anunta), care o intreb de trei ori: sigur vrei sa mergi ?. Ma rog, aici vorbesc de parinti care dau macar doi bani pe ce se face la scoala.
Tin minte ca-n toamna s-a inscris la vreo 3 concursuri si la un al patrulea a renuntat pe motiv ca deja se inscrisese la destule. Eu m-am bucurat. Dar, cand au venit rezultatele si-a vazut ca n-a reusit decat niste premii 2, mi-a zis hotarata ca de-acum se inscrie la TOATE, ca sa fie sigura ca macar la unul o nimereste
. I-am explicat ca decat sa merga la saptej'de mii, mai bine merge la unul singur si-si stoarce mintea corespunzator, dar n-am cu cine sa ma inteleg...
De unde rezulta ca astia cu mafia concursurilor si-au facut bine socotelile dinainte
.
Ana