Clasa a III-a, 2010-2011 *7*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

An Nou fericit, plin de sanatate, bucurii,
mult noroc si numai impliniri !!!
La multi ani 2011 !!!

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

La multi ani!sanatate si numai realizari in noul an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

La multi ani!! Un an nou minunat si plin de bucurii.

Noi ne-am intors din vacanta, foarte frumos a fost, nu prea multa zapada din pacate, ne-am intors insa mai obositi decat am plecat. Fi-miu, pesimistul de serviciu se vaita acum ca el n-a avut timp sa-si citeasca toate povestirile... mai bine nu mergea in vacanta, etc, etc, etc...ce le mai admir pe mamele calme si rabdatoare... eu am deja o durere de cap crunta :).

Mergi la inceput

Buna, aduc subiectul pe prima pagina..poate mai e cineva interesat :).

Ce mai fac copiii?
La noi ultimul eveniment e Evaluarea in educatie de sambata. Am vazut niste subiecte din anii trecuti..nu's chiar simple, oricum peste nivelul la care se lucreaza la clasa. Copii vostri merg? La noi in clasa parca e miscare de masa... merg 20 din 26 ... sau asa ceva.

Va astept sa mai povestim despre cume in clasa a 3-a.

Mergi la inceput

Voiam sa va aduc eu subiectul in atentie,deoarece am o problema....fiul meu a devenit seful clasei si asta inseamna ca fie isi paraste colegii care nu stau cuminti ,fie este el pedepsit.Am incercat sa il invat sa evite para.........insa saptamana viitoare avem sedinta cu parintii la care trebuie sa participe si copii iar fiul meu va trebui sa iasa in fata clasei si sa zica.......X a facut asta,Z ailalta.Cum naiba o scot la capat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deli spune:

Suna a sedinta UTC!! Deja se zbarleste pielea pe mine? Chiar trebuie sa faca asta? De ce?
In mod sigur va fi privit ca turnatorul clasei. Doamna nu stie copii care pun probleme? Daca simte nevoia sa-i critice in fata tuturor copiilor si a parintilor sa o faca ea nu sa puna copilul.
Daca copilul meu ar ridica probleme la scoala in mod sigur as prefera ca domna sa aiba o discutie "in private" cu mine nu sa fiu arata cu degetul in fata tuturor si eu si copilul.
Suna aumilire publica!
Mai lipseste ca la final "inculpatul sa-si faca autocritica si sa-si ia angajamentul ca...una si alta...pt viitorul glorios al patriei!!!!

Mergi la inceput

Eu sunt zburlita de mult,insa n-am avut posibilitatea sa il mut..........ca o faceam din clasa 1
Oricum copilul nu paraste........mi-a spus ca nu ii place sa fie turnator,asa ca se preconizeaza alegeri anticipate......un sef al clasei care sa organizezeze doar laptele si cornul si stersul tablei este retrogradat.

Mergi la inceput

ni-na, foarte urat procedeaza doamna inv. Cum zice si deli, mi se pare asa de comunist...pai de ce nu spune ea care sunt problemele si ce face x si y, cum poate sa puna un copil sa gestioneze asa o problema? Nu poti sa mergi sa vorbesti cu ea inainite de sedinta, sa-i spui ca nu vrei sa fie implicat copilul in asa ceva? Eventual ca ii tensioneaza relatiile cu copiii, ca plange ca are cosmaruri, orice crezi ca ar face-o sa-si schimbe tactica.

Si la noi are inv. niste copile care tot fac liste cu copii care nu's cuminti...habar nu am ce face cu listele alea caci niciodata nu a pomenit de ele in sedinte ..si fi-miu din paracioase nu le scoate pe fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce mai fac elevii de cl. a III-a ? Obositi, asteapta vacanta mare, ca toti elevii de altfel, nu ?
Mie mi s-a parut un an mai incarcat, mai ales la limba romana, cu gramatica si faptul ca au inceput cu partile de vorbire mai intai si apoi cu partile principale de propozitie.
Cred ca anul viitor nu va fi asa de greu. La romana si matematica vor aprofunda ce au invatat in anul acesta. Doar ca vor avea istoria si geografia in plus si educatie pentru sanatate, la Cristina, ca optional.
De citit, pe langa lecturile scurte date(1/luna) de d-na. invatatoare, Cristina a citit cu greu "Colt alb"(cam fara dialog, s-a plans, ea). Acum s-a apucat de "Heidi, fetita muntilor".
Mult succes la final de cl. a III-a si va astept la povesti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Buna,
de cand nu s-a mai scris pe aici..

Si noi tot la Heidi, dar nu-l vad foarte atras de cartea asta. Daca nu-l trag eu de maneca sa mai citesca...dupa el ar alege o alta carte.

Au si Geografia in clasa a 4-a? Nici nu stiam.

Eu am inceput sa am emotii cu clasa 5-a. Mi se pare sincer ca nu fac prea serios nimic la scoala, chiar ma gandeam zilele astea ca trebuie sa ma re-apuc serios de lucru cu el. Anul asta l-am lasat mai liber..si cred ca rau am facut.

Altfel, merg toata ziua in excursii, teatru, circ...eu sunt multumita, cred ca si astea sunt importante, nu numai sa stai la scoala si sa buchisesti. E si o tabara, dar mi-a spus ca n-ar merge pentru ca anul trecut i-a fost foarte dor de acasa (mai rau chiar ca in clasa 1 :)).

Mergi la inceput