Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/boticelina/boticelina.jpg)
boticelina spune:
Si alte noutati: ne-am inscris la gradinita . Io foarte multe pretentii in prima faza nu am fiindca si-asa mi-au facut superfavorul de a-mi primi 2 (doi) cupii sub 3 ani direct la gradi. Zic asta pt ca i-am inscris si pe Nancy si pe Vladi (finutul meu) la aceeasi gradinita, in aceeasi grupa, vai de ingrijitoarele alea care-or sa stea dupa fundu' lor, sigur is cei mai mici de pe-acolo.
{b]Irina[/b] pt ca-s mici, noi le vom duce olitele personale acolo, mancarea cica e superbuna (am o multime de colegi care au copiii la gradinita asta - e gradinita companiei, cumva), costa masa 8 lei/zi (mic dejun, pranz cu 2 feluri si desert, plus gustare de amiaza), au o curticica frumusica, directoarea se ocupa de tot felul de programe, cheama teatrul de papusi, ii duce in excursii, la modelaj in ciocolata, oricum in Cta nu sunt asa de multe optiuni extra ca in Bucuresti. E destul de micut spatiul, inca n-am bagat prea bine botul in problema, am fost doar ieri intr-o viteza si i-am inscris, de luna viitoare incep sapaturile, ma duc sa o cunosc pe educatoare, sa vad ce trebuie sa le pregatim, poate prin iunie ne primeste sa-i ducem si pe dracotei pe acolo ca sa asocieze gradinita cu copiii, nu stiu, inca n-am trecut de euforia victoriei de a-i inscrie
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
IRISS, BOTI, da de unde stiu eu daca se poate regla sau nu directia din bat? Adica nu la toate alea cu batz se poate regla de catre parinte directia? Ca noi avem o masinuta de aia de impins cu picioarele, care are si batz, si la aia pot regla eu directia, ca Luca tot stramb invarte de volan.
VICKY, m-am tot uitat si pe net, da eu tot ce vad are pedale pe roti, nu intre. E vreun dezavantaj ca sunt pe roti? Te referi la distanta?
DARA, daca zici ca nu e stabila atunci poate nu e asa rau ca asta pe care am pus ochii are 9 kg, poate e mai bine sa fie mai grea.
PICA, e foarte faina tricicleta pe care ati luat-o voi dar e mult prea scumpa pt. noi, noi suntem lefter popescu acum ca mi-am innoit eu masina plus vine si nasterea cu toate "cotizatiile" de rigoare...
BOTI, felicitari pentru inscrierea la gradi!
DANA, nasol rau de tot cu doctorita ta care e gravi. Sper sa se clarifice cat mai repede totul... Te inteleg ca nu mai ai rabdare, nici eu nu mai am, vreau sa ajungem o data acasa cu bine in formula completa... Legat de vaccin, iti mai scriu eu diseara pe mess, ca acum nu ma mai lasa Luca, ma tot impinge sa ma ridic din scaun sa vin sa ma joc cu el
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
boticelina spune:
Monila nu la toate ghidoneaza parintele directia. La astea pt cupii mai mari o ghidoneaza ei, cumva batul e ca sa-i impingi si eventual sa-i mai ridici peste vreo bordura. Dar asta nu-i asa mare bai, ca daca-i vezi ca o iau hais (de obicei astia mici cand se uita intr-o directie se intorc cu tot corpul) atunci ridici putin roata din fata (apasand pe bat) si ei nu mai au control, doar tu.
La alea ghidonabile de catre parinte trebuie sa existe o parghie de legatura intre manerul-batz si roata din fata, baga si tu geana pe la tricicletele altor copii sau iti trimit io poze cu ale mele daca vrei...
bujo spune:
Boti cand ai luat tricicleta aia? Ca eu n-am vazut niciuna sub 200 lei, era una la 150 dar un jaf. Plus ca eu n-am vazut la Carrefour triciclete.
bujo mami de Filip
maitreyi spune:
fetili sunt franta da' am intrat sa va salut
suntem din nou propritari numa ca de data asta de apartament ceva mai mare suntem fericiti si franti. si acusi incepe si santieru'.
vicky baby o va primi pe tinkerbell ca e mare fan , masinuta lu' fifi care face baloane cand o impingi, o pereche noua de cercei si mai era ceva da' is varza
va pup din mers spre pat
-----
Mami de roza +
18 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bujo spune:
Mai3 felicitari, ma bucur mult pt voi. Sa dea Domnul sa dam si noi vestea asta cat mai repede. Sunt si cam deprimata din cauza asta. Nu reusim nicicum sa ne achitam datoriile, daramite sa facem credit de casa.
bujo mami de Filip
boticelina spune:
Bujo am luat-o asta toamna, la reduceri evident , fusese 160 lei la pret intreg si era pe aleea centrala dar in dreptul raionului de jucarii / articole sport. Erau munti de cutii, aveau si d-astea cu coviltir, scumpe si mai proaste decat furnica noastra roz, care e si ea un jaf, da' si-a facut treaba. La furnica io nici macar baterii nu i-am pus ca am auzit cam ce "melodii" aveala bord
Gini75 spune:
Rontzy, la multi ani!
Maitreyi, sa-l stapaniti sanatosi!
Eu am reusit sa capat o laringita urata rau. Nu mai am voce, tusesc de zici ca-mi dau sufletul. Am inceput sa fac aerosoli cu aparatul Irinei, sper sa scap repede, ca luni nu pot lipsi de la servici si trebuie sa vorbesc.
Sfarsit de saptamana placut!
moni_or spune:
BOTI, multam de explicatii, am priceput acum, cand mai merg in cercetare o sa le intorc cu fundul in sus putin pe candidate sa vad unde e prins manerul... Daca ai timp, nu pui o poza cu tricicleta din carrefour, sa casc si eu ochii sa vad daca gasesc? Finutul tau e gagiul ala misto care o purta pe Nancy cu masina in poze? Ce fain ca sunt cam de aceeasi varsta...
MAITREYI, sa stapaniti sanatosi apartamentul!
GINI, multa sanatate!
VICKY, apropo de cadouri, cred ca Luca va primi un loc de joaca, ne tot scremem de nu stiu cand sa-i facem dar ba n-avem bani, ba n-au mesterii timp, sper sa fie gata chiar prin iunie, inainte de ziua lui, dar il vom considera cadou de 2 ani.
Sa aveti un 1 mai odihnitor!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Tecky spune:
Gini sanatate multa!
maitreyi sa stapaniti sanatosi noul apartament!
Maine noi mergem la munte.
Va pupam