Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Moni, Bujo, aveti aici poze cu tricicleta din carrefour.

Moni, da, gagiul blond din poze e finutul meu, e cu 3 saptamani mai mic decat Garga si e un domn, o lasa pe fi-mea sa-i faca orice desi la alti copii protesteaza.

Mai3 sa stapaniti sanatosi casuta, bravo voua pentru reusita si bine ca ati scapat de apartamentul bubuitor...

Gini sanatate, merge aparatul de aerosoli si pt adulti?

Eu sunt ingrozita, stiti voi, drobul de sare, de ce raceli va cara acasa cupilul de la gradi, imi pregatesc de pe-acum buzunarul pt un aparat din asta

Vic io n-am nici cea mai vaga idee ce sa le iau copiilor de 1 iunie, da sper sa gasesc ceva in timp util. Si sincer chiar nu stiu ce jucarii sa mai iau, m-am saturat de diverse chestii care-mi fac gauri in talpi, saptamanal arunc cate o punguta de rotite, picioruse si alte accesorii facute praf

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gini, multa sanatate!
Mai3, sa stapanitzi sanatosi noua casutza!

O la, laa ce cadouri. Eu ma gandesc sa ii iau un singur cadou . Deja are extrem de multe jucarii, si in plus o sa si primeasca o gramada de ziua ei.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Bai Boti, lasa tu banii in buzunar. Aici nu are NIMENI aparat de aerosoli. Mi se pare ca in ro e sport national (ca si cantarul de bb, si aparatele de muls).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bonjour fetili. Am bagat si eu scurt capul, n-am retinut decit triciclete, gradinite si gravide Sa va traiasca toate
boti, subscriu si eu la ce zise vicky, Mara merge de peste un an la cresa si-am rezistat foarte bine fara aparat. Lasa copilul sa se imunizeze, ia-o ca pe un proces natural, neplacut, dar prin care va trebui sa treceti la un moment dat.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sa vedeti ce chestii aici in magazin domne. Un set cu tinkerbellitze, you know, setul ala cu 6 zane inaripate mici de-o schioapa, pe care in Ro am dat 800 de mii aici costa... [toba] ta-na-naaaaa [toba] 7 dolari! adjudecat!!
O mica sirena cu rochita de schimbat, din cauciuc moale, din care am cumparat la Disneyland cu 20 de euroi Aici - e drept, doar o rochita, nu 4, ca la Disneyland, aici costa [toba] ta-na-naaaa [toba] 7 dolari!!
Super tare nene!

Un borcan de plastelina (PlayDough) de marime mijlocie e 1 dolar si vreo 30. In RO, un set de 3 borcane putea sa coste si 30 de lei, PlayDough zic, nu zic de plastelina aia batoane pe baza de ulei, lipicioasa si care iti intra in piele si sub unghii....

Si am pus ochii pe un cantar digital de bucatarie care e acuma redus si se vinde la mai putin de 12 dolari In Ro nu imi luam digital cu 12 dolari nici daca faceam wish list la Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

Am facut si noi vaccinul polio ieri, ma inarmasem cu rabdare si servetele ca are sa planga Matei de la intepatura, da nu ia facut injectie, ia dat vaccinul oral.
Eram pt polio vreo 50 de mamici si cupii din dotare, noroc ca au o sala imensa pt copii sa alerge, pardoseala era incalzita, astia mici si noi mamicile desculti/e.
Dezastru, au alergat juniorii, sau jucat da nici unul nu statea mai mult de 3 secunde si iar alergare.
Pentru prima data Matei s-a jucat cu alti copii, sau gadilat, nu stiu cum au facut da in sala aia imensa s-a gasit Matei si alt baietel sa se loveasca cap in cap.
Au stat vreun minut pana le-a trecut durerea si iar alergat, asa de fericit era Matei cum nu l-am vazut pana acum.
Cel putin ma bucur ca nu e salbatic, s-a acomodat cu copii repede, le mangaia pe fetite pe cap, le gadila in talpi.
Sotul de mandru ce era de fecior la dus in magazinul de jucarii ia luat o gargarita mare in care pui nisip, si o masuta cu doua compartimente una pt apa si una pt nisip, sa aiba pe terasa sa se joace vara.
Offf, ca prea repede creste!

Spor la amenajari fetelor care se muta in case noi!

Tricicleta, Matei are una cu maner la spate in care pot sa-i manevrez eu directia, pedalele le are pe roata din fata, ajunge la pedale da nu stie inca sa pedaleze, am incercat sa-i arat da ma ignora, el vrea sa fie impins.
Aici au zeci de modele, da si pretul e piperat, noi am ales sa-i luam una mai ieftina, oricum are sa o foloseasca cel mult pana la 3-4 ani, alt bebe nu mai facem, asa ca bani aruncati pe ferestra pt una cu fitze.
Vroiam sa-i luam o masina electrica de ziua lui ca mereu sta agatat de ele cand mergem in magazin, da is scumpe(200-320$) si doar pana la varsta de 4 ani si 23kg.Inca dezbatem!

Fug ca s-a trezit, mai revin.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOTI, multumim de poze! Aparatul de aerosoli merge si la adulti, are masca separata, mai mare decat aia de copii. Eu nu sunt asa inversunata impotriva lui, ajuta mult daca e predispus copilul la viroze respiratorii, sa iei din fasa boala si sa nu se complice. Sursula poate e mai in masura sa-ti zica mai multe. Dar nu cred ca are rost sa iei in avans, poate nu va fi cazul, nu toti copiii sunt la fel.

VICKY, eu am crezut ca te referi la cadou de 2 ani, de 1 iunie am si uitat cu toate evenimentele care se apropie la noi, probabil ii vom lua ceva simbolic, ca locul ala de joaca la cat va costa va conta si pt. 1 iunie si pt. ziua de nastere si Craciun la un loc

NATI, felicitari pentru cumintenia lui Matei si pt. socializare!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 35+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Moni, la cadoul de 2 ani ma refeream. De 1 iunie nu primeste nici macar ceva simbolic pauvre pui. Dar noi suntem un grup de prieteni, si deci MAya va primi cadouri de la toata lumea (si ce-i mai cool e ca ma intreaba ce sa-i ia), so de la noi primeste unul singur, ca si asa la sfarsit va avea 20 ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

dana81, vezi ca ti-am dat nr de tel al Simonei pe PM!

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Va pupam si va iubim!

Sunt suuuuper busy,dar ma bucur printre picaturi de culoarea caruciorului lui MAITREY,de petrecerea lui FLO,de pepenasii care merg la gradi,de blogul lui VIO,de pozicile noi,de gravidutzele de pe ultima suta de metri,de chilipirurile ANKAI si imi pare rau de virusii care au suparat-o pe MADA ,mami de AA , de tristetile lui MADA de Irl,de laringita lui GINI si de noua bronsilita a lui Tudorel!Si,a propos de asta,APARATUL DE AEROSOLI e zeu pentru mine!Datorita lui nu am mai ajuns in spital cu insuficienta respiratorie!Face minuni in laringite ,bronsiolite etc.Acum,am pus ochii pe unul cu ultrasunete,de buzunar.E cam scump,dar,situatia la noi e una de risc major.BOTI,MONI are dreptate,nu cred ca e necesar sa-l cumperi preventiv.Poate Garga nu va avea nevoie!
PICA-stiu ca tu ai aparat cu ultrasunete.esti multumita?l-ai folosit?ce marca e?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput