Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

moni, din scurta mea experienta de impingator de tricicleta, iti recomand sa fie foarte usor manevrabila. Sa poti sa ghidezi tu directia din maner (stanga-dreapta), sa ti se para destul de stabil manerul pt urcat-coborat borduri (cand o sa ridici din maner o greutate mare, adica copil+bici).
Eu am una Kettler, dar nu-s multumita pt ca nu pot schimba eu directia si David trage in orice parte, numai sa tina drept nu. Asta, ca si tricicleta este f zdravana, cred ccca pot creste vreo 10 copii pe ea fara sa aiba nimic, dar la cat a costat, trebuia sa aiba si telecomanda
Si mi-ar mai fi placut, ca atunci cand se invarte roata, cand o imping eu, sa se invarta automat si pedalele, ca sa invete si mandru ce inseamna sa dai la pedale, dar daca el nu stie sa dea, alea nu se invart si sta ca pasa in tricicleta si atat
Pentru mine ar fi fost importanta si greutatea (pt ca am niste multe trepte la intrare) si sa o pot baga in portbagaj (sa se poata scoate usor manerul), pt ca noi ne ducem frecvent la mama la curte, ca in excursie. Ori ma duc la mama o zi, ori ma duc pe marte, acelasi bagaj trebuie sa-l am
Sunt pepenasi care stiu sa dea la pedale la tricicleta?

Eu am inceput sa merg la gradi particulare din zona mea, sunt unele foarte faine. Ieri am fost la una, unde copiii mei s-au asezat la masa si au mancat ciorba si ciulama, care la mine acasa nici n-ar fi gustat, au cerut si paine si desert mar, deci s-au integrat din prima. Si fii-mea nu mai vroia sa plece, ca ea se duce dupa copii sus Am fost foarte incantata de gradinita, are spatii foarte mari, luminoase, predare intensiva engleza, un fel de step-by-step, deci e faina rau, dar si costa 1250 ron/luna. Au niste preturi de vorbesc singura
Mai am cateva de vizionat si apoi trag linie. O sa o inscriu si la stat, dar inclin mai mult sa o duc la particulara (nu imi convine la stat ca nu ii supravegheaza nimeni la toaleta si ca se aseaza pe buda dupa alti copii, iar la stat fiind varianta cea mai ieftina, pot s adau si de copii cu igiena mai precara). Deh, am si eu buba la cap ...
Nu stiu inca cum e cu optionalele la stat, eu as vrea sa faca engleza si germana sau franceza. Fii-mea prinde foarte multe si foarte repede, de aceea as fi dispusa sa investesc in ea, dar sa vad, mai vizionez unele mai aproape de serviciul meu si apoi decid ce fac. Desi, mi-e destul de greu sa iau aceasta decizie.
Fetele care ati optat pentru gradi de stat, ce a contat cand ati analizat?

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

VICKY, IRISS, mda, mi-ati dat de gandit acum, problema e ca aici in oradea numai jafuri de astea "cu coviltir" sunt, alea care n-au coviltir n-au nici maner din ce am vazut, ar mai fi varianta sa comand de pe net, dar nici nu stiu ce sa zic, daca n-o vad si n-o probez dupa aia sa nu fie o porcarie. Asta pe care o vreau eu e si cam grea, are 9 kg, am vazut ca sunt si de 5-6 kg pe net... Cat despre distanta de la pedale, din ce-am vazut in magazine sunt si cu scaune mai sus si mai jos, cred ca o sa caut sa fie mai jos scaunul.

VICKY, ce-aveti cu barbatu-miu? M-a mai intrebat cineva, nu stiu daca nu SIB, daca a terminat la Timi, dar el a terminat la Bucuresti si de loc e din Oradea. Are el un var care a terminat la Timi dar nu mi se pare ca seamana chiar asa mult incat sa fie confundati.

LA MULTI ANI RONTZY!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 35+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna ziua!!!
Clara s-a trezit tusind productiv asa ca un butoi, nu are febra, nu are muci..incaCum i se intampla ei numai in week-end????mare dilema!!!
Eu sunt mai tot timpul obosita si nervoasa..NU MAI AM RABDARES-au adunat asa multe pe capul meu, curatenia din apartamentul unde ne vom muta, fuga dupa materiale,culori,mobila,parca simt ca nu mai am atat rabdare cu Clara, doctoritza mea ginecolog e insarcinata cica in 7 luni..luna de luna am fost la ea si nu s-a vazut nimic si nici nu a zis nimic, nu stiu daca va putea sa vina la nastere, voi afla abia luni..eii si tot asa.M-am facut o plangacioasa
STRULUTA,UNDE ESTI?????AM NEVOIE DE TINE!! am nevoie de vaccinul BCG, care se pare ca se gaseste in Ungaria.

31+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua si de la noi

CRISTINA 26 ce putin mai este pana pe 6 mai gata scoatem majoretele.
MONI OR vad ca si tu ai fixat data , 19 mai, deci va fi o luna super in asteptarea celor 2 fratiori de pepenas.
CAPRI cum merge treaba cu ILINCA la gradi? Va uram succes.
IRIS deni nu stie sa dea la pedale inca dar si noi avem tot din aia kettler , nu stiu ce model aveti voi dar la noi casa nu miste copilul ghidonul are un sistem de blocare drept chiar pe ghidon.
MONI si noi avem o tricicleta cu aparatoare de soare dar nu mi se pare stabila deloc a si cazut cu ea deni , asa ca o tinem in casa nu iesim cu ea afara, mai sta pe ea cand ii dau iaurtul il ia si se aseaza singura pe ea.
ANKA imi pare bine ca este ok , ca suntei multumiti si ca tu esti fericita de mutarea facuta.
MADA si analizele sa fie ok, multa sanatate.
Azi o sa o duc la mama mea pe deni pana duminica sa putem fac maine curatenie asa cum trebuie, sa vedem cum va sta fara noi, ca de asta toamna nu a mai stat singura peste noapte cu mamaie si tataie.
Va pup pe toate si va doresc un 1 MAI superb!

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Buna ziua!!!
Clara s-a trezit tusind productiv asa ca un butoi, nu are febra, nu are muci..incaCum i se intampla ei numai in week-end????mare dilema!!!
Eu sunt mai tot timpul obosita si nervoasa..NU MAI AM RABDARES-au adunat asa multe pe capul meu, curatenia din apartamentul unde ne vom muta, fuga dupa materiale,culori,mobila,parca simt ca nu mai am atat rabdare cu Clara, doctoritza mea ginecolog e insarcinata cica in 7 luni..luna de luna am fost la ea si nu s-a vazut nimic si nici nu a zis nimic, nu stiu daca va putea sa vina la nastere, voi afla abia luni..eii si tot asa.M-am facut o plangacioasa
STRULUTA,UNDE ESTI?????AM NEVOIE DE TINE!! am nevoie de vaccinul BCG, care se pare ca se gaseste in Ungaria.

31+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

DANA asa e cu vaccinul am vazut si eu la tv ca in ungaria exista.
Poate te va asista tot doctorita ta, daca nu poate iti recomanda pe cineva si va fi ok.
Multa sanatate Clarei, asa e se intampla toate in weekend.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Salutare!
Multumesc mult fetelor pentru urarile de "la multi ani"pentru toata lumea(e fara alcool ca sa bea si )
Am pus poze noi,le gasiti sub semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

MONI eu i-am luat tricicleta www.imaginarium.ro/40187/ecommerce_1/40187" target="_blank">asta. CA sa shimbi directia de mers pur si simplu apesi pe maner si ridici roata din fata de la pamint, caci roata din fata are sistem de blocare. Seb ajunge la pedale fara probleme, iar saua mai are 2 pozitii pentru copii mai mari. Manerul este destul de inalt (spun asta ca marea majoritate pentru mine au minerul prea jos si ma aplecam sa imping), este usora, iar pedalele pot ramine fixe sau sa se miste odata cu roata. Dezavantaj mare este pretul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni tot timpu am impresia ca-l cunosc de undeva. Da asa de tare ca i l-am aratat si la frate-miu, care mi-a zis ca nu, el nu. Ma gandeam ca or fi fost colegi de faculta :).
Acum, cu bicicleta, eu nu cred ca te poti insela luand-o d epe net. SA stii ca eu de pe net am luat-o, m-a interesat decat sa aiba maner si pedalele sub scaun. Cum stai la casa, iarasi nu o sa pleci cu bicicleta nu stiu unde. O sa se plimbe prin curte. In plus, nu are sens sa iei una evolutiva, ca acum el e mare. Irasi, gandeste-te ca o va folosi maxim 2 ani, apoi trecetzi la 2 rotzi :).
Eu ziceam la alea cu coviltir ca e prea mare cadrul ala ... alea mie mi se par de moft, nu sa invetze sa mearga

Fetelor, cum nu mai e mult pana la aniversarea pepenasilor, haidetzi cu idei de cadouri please (:)]

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI RONTZY!
cristina,moni ce putin mai aveti!!!
Eu sunt franta,de cand am inceput serviciul....parca nu mai am timp de nimic....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

triciclete, noi avem 2, una din aia care a avut candva coviltir, bara de protectie si tavita de picioare (acum le-am scos) la care ghidonez eu directia. La asta fi-mea ajunge la pedale si mai si pedaleaza din cand in cand, daca nu-i lene. E usurica fara toate cele de am zis ca le-am scos, cred ca are vreo 4 kg acum.

Trici number 2 este insa geniala, am luat-o la un pret de rusine (110 lei) din Car4, este marca lor, made in France, are maner dar nu schimbi tu directia ci se face cum zice Pica, ridici roata din fata putin de pe pamant si o manevrezi. Are vreo3 kg, e colorata si cel mai misto are un fel de ambreiaj adica are o rotita langa pedale de unde angrenezi/deangrenezi mecanismul. Adica daca cupilul e mic si nu stie sa dea la pedale, dezangrenezi pedalele si el doar sta cu picioarele pe pedale, sau daca deja e smecher, cuplezi pedalele si el roboteste.

Fi-mea le foloseste pe amandoua, dupa cum am io chef, pe aia mare, prima, o mai iau cand am si ceva de dus la posta fiindca are portbagaj

Rontzule la multi ani! cu bucurie si sanatate!

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput