Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
dana81 spune:
Cristina ce putin mai e.Scoatem agitatele,sa fie o nastere usoara fara probleme 31+
RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
flo1980 spune:
Oooo Cristina ce emotii, ufff! Zile frumoase sa ai, pana la marea intalnire cu puiutul!
Va pup, fug la gradinita dupa Alex!
_ Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
ankalaura spune:
CRIS - chiar ma intrebam cat mai e... Tinem pumnii!
MADA - sanatate si sper ca analizele sunt ok!
moni_or spune:
CRIS, ce putin mai ai!!! Abia astept sa scoatem agitatele!
Si noi ne-am programat tot azi, pe 19 mai!! Abia astept!
Revin mai tarziu, dupa ce se culca Luca.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AnnaBaby/AnnaBaby.jpg)
AnnaBaby spune:
Buna seara fetele!
Am lipsit cateva zile din cauza de net defect. tare rau e fara net, parca sunt legata de maini si de picioare, ce inseamna dependenta asta... Nu am recuperat nimic din urma si nici nu cred ca o sa am timp, insa sper ca sunteti toate ok.
Ioana de azi e racita, e cu mucii pana la genunchi, ori din cauza ca a batut-o vantul marti la plimbare (era un vant tare puternic si ea era cam dezbracata...)ori a luat vreun virus de la gradi de la bunica. Am fost de 2 ori saptamana asta cu ea acolo, si evident ca mai erau copii raciti, ma ganfdesc ca de acolo o fi pescuit ceva.
Despre experienta de la gradi ce sa spun, ii pace tare mult, bine acolo sunt copii mari, de grupa pregatitoare, ea nu se incadreaza deloc in peisaj, insa ii place si ei sa participe la activitati, a modelat plastilina, a desenat (a se citi mazgalit), a dansat, etc Insa in tot timpul asta a stat cu ochii pe mine, eu nu trebuie sa dispar ca imediat incepe sa intrebe de mine. Si vorba aia, e cu bunica-sa, dar daca ar fi cu straini? Nu stiu zau cum o sa fac cu cresa, poate ca de la toamna o sa fie mai cooperanta...
Acuma, nici cresa nu e obligatorie, din cauza ca eu m-am hotarat sa nu ma mai duc la serviciu. Insa tot as avea nevoie de libertate de miscare si de aceea inca ma gandesc si la cresa.Noi am inceput un bussines de ceva timp, ne-am facut o firma de decoratiuni pt nunti,botezuri, etc si de aia vreau sa renunt la serviciu. Insa am nevoie de timp pt asta...nu stiu inca cum o sa fac. Ma mai gandesc.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
moni_or spune:
ANKA, de asta mi-era si mie, de freza, ca na, in spate vreau mai scurt iar in varful capul mai lung dar sa fie lina trecerea si asta nu stiu cum s-o fac. Coafeza mea zice ca sunt masini care au intre 12 si 24 mm lungime. Ea l-a facut pe Luca cu 12 in spate iar in fata l-a tuns cu foarfeca, zicea ca pot sa-l fac in fata cu 24 numai intre ele sa fac cumva trecerea lina... 4 si 5 de care zici tu nu sunt cm, nu? Ca 4 cm mi se pare lung.
MADA multa sanatate, sa reveniti cu vesti bune!
Asa, si inca o intrebare: vreau sa-i iau lui Luca tricicleta de aia cu maner de impins, cum are toata lumea, ala va fi cadoul de la Alex Si cum am darul de a da cu bata in balta si a lua numai prostii, voiam sa va intreb: este vreun schepsis? ceva la care sa ma uit in particular cand iau tricicleta? am cercetat piata si pana acum am ramas la un Bertoni care face ca politia si ca si claxonul (Luca e obsedat de sirenele de la ambulanta si politie, deci va fi super incantat), restul pe care le-am vazut aveau niste melodii tampite si unele asa stridente de cred ca ne-ar innebuni daca ar apasa toata ziua pe buton.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
flo1980 spune:
Neatza! Rontzy
Sa ai o viata frumoasa ca ziua de azi!
_ Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Moni, eu zic sa ii iei o tricicleta simpla, adevarata www.eveiletjeux.com/Produit-202938/Tricycle-Zooky.htm" target="_blank">genul asta, nu o monstruozitate din aia cu coviltir. Toate alea cu coviltir pe care le-am vazut eu in ro au distanta pana la pedale enorma, nu cred ca bb o va folosi vre-o data pe post de bitzi. Ceea ce mi s-a parut mie important a fost sa aiba pedalele ca in poza, nu pe roata din fatza. So, nu cred ca ca e important sa aiba nu stiu ce muzici. Are Luca destule jucarii care chitzaie sunt sigura .
Aa si am o problema cu barbatu-tau . Bai, mie mi se pare ultra cunoscu. A facut cumva faculta la Timi?
Vicky si Printzesone
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Gabriela, La Multi Ani!
RontziLa Multi Ani!
Cristina yupiii, pe putin mai e!
Vicky si Printzesone