Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

BIRI, LA MULTI ANI!! Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa te bucuri alaturi de cele 2 minuni !!!

Multumesc mult, fetele...Da, maine e ZIUA CEA MARE!! Am emotii mai mari ca la Mihaita. Tot ce imi doresc e ca bebe sa fie sanatos. Abia astept sa " ne intalnim " si sunt tare curioasa cum il va primi Mihaita!...

pepenasii!...

Cristina,mami de Mihaita si 38+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos ca Mihaita!
SUN spor la invatat si bafta la examene!
maitreyi sper ca nu esti suparata pe mine.
Eu si cu Ralu suntem racite!
Fetele aveti idee ce trebuie sa facem cand implineste copilul 2 ani cu alocatia?Ce acte si unde tb sa depunem?Ma bate gandul acesta.....
Ma pregatesc sa plec la scoala,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Biri, la multi ani tizo!

Cu mancatul, credeam ca numai fii-mea este iar la cura de slabire.
Desi, in iarna a ajuns la 14 kile, acum s-a gandti domnisoara ca e cazul sa mai reduca, asa ca ieri manca gogosa inmuiata in supa .

Eu am dus-o mai de mult la o endocrinoloaga, care mi-a zis sa ii fac genul de mancare care sa cuprinda de toate. Sa aiba si o mana de orez si legume si carne si ou si o lingura de smantana sau de branza de vaci, ceva gen o budinca la cuptor cu de toate. Si daca 2-3 linguri d-asta sa fiu multumita. Am facut, da mimoza nu s-a atins de conglomeratul meu In schimb, fra-su la lins! Era bun rau de tot! Se ingrasase David atunci o gramada, dar n-am mai continuat sa fac, ca nu aveam nervi sa o vad ca nu deschide pliscul.

Ieri am fost la inot, experienta a fost trista pt mine, am descris aici problema, cert este ca dupa ce a venit de la piscina a mancat de nu-mi venea sa cred: 3 banane, un castronel mic de spanac, inca unul de ciorbita, 1/2 para, stafide, o felie de paine si vreo 3 linguri de cereale cu iaurt (cereale musli, uscate). Deci, eram in delir.
Azi a baut cam 200 ml lapte, un castronel de gris cu lapte, apoi am iesit afara si a mai mancat la pranz 2 galuste din supa, fara zeama, legume sau alte chestii daunatoare

Eu oricum, cred ca sunt in top la copii mofturosi

Idei de macare:

• Paste (eu le fac fusili, ca niste suruburi, ca le iau ei mai usor), cu branza perle, smantana, cascaval, unt

• Paste cu sos de rosii, piept de pui, ciuperci, ardei si eventual usturoi

• Ghiveci cu legume

• Musaca

• Pizza, puneti piept de pui, ardei, ciuperci masline, porumb, cascaval, toate tocate marunt, iese delicioasa

• Ciorbita de legume cu loboda, si ou
  • Pilaf cu legume: mazare, dovlecei, ardei, fasole pastai, porumb, ciuperci, etc

La mine a mai mers si sa fac diverse animalute din mancare, e drept tre sa ai imaginatie si timp nene.
Spanacul l-a acceptat ca fiind "fata vesela", facut ochi si gura din carnita sau ardei gras ...
Eu ma chinui foarte tare sa le introduc salata de legume, cruda, nu mananca decat castravetii.

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Noi suntem tareee mucoase amandoua,vad ca se poarta pe aici
Papa se pune pranzul cu o mana de porumb fiert?Si un iaurt? Asta a servit mandra azi.Dar e bine ca a cerut "papa" macar
CRISTINA
Si,si..LA MUUULTI ANI!!! BIRI Sa fii sanatoasa iubita, pretuita
Sanatate la bolnaviori!!!!

32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

De curand, am incercat ceva produse Raw, adica crude, fara foc (ma rog, eu am mai facut abateri, dar retetele de baza sunt numai cu cruditati).

Uitati aici retetele facute de mine: tortul vis de primavara si ciocolata cu migdale, sunt bestiale.
Aici este forumul original, de unde m-am inspirat, sunt multe retete faine rau, sanatoase si fiind si dulci le mananca f bine. Au si multe calorii

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Stiu ca s-a mai discutat, sorry ca intreb acum: ce acte sunt necesare si unde trebuie mers pt pasaport pt Aida?

Boti, Nati, Sun, noi s-ar putea sa fim in Constanta in weekendul 22-23 mai. Nu garantez, dar poate reusim sa ne intalnim, depinde cum ne incadram.

EDIT: din iunie o sa fim cam in fiecare weekend in Constanta, asa ca pe Boti tot o prind

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

pentru pasaport mie mi-au trebuit :copii buletine si certificat nastere +originalele si prezenta ambilor parimti,o taxa la finante si una la cec

cristina wow!!!felicitari!!te invidiez!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

anaxena, merci de raspuns

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mey toata lumea uita

La multi ani barbatilor!!!

Sa ne traiti, sa ne iubiti si sa ne satisface-ti toate mofturile!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Pt. alocatie nu se duce nimic, va veni doar cea de 42 lei (parca atat e ) pe card sau la postas.

Iar cu inceperea serviciului nu se face decat o cerere, de restul se ocupa cei de la personal.

Sanatate bolnaviorilor!

Cuscraaaa ce mai faci?
Am intrebat p'aci de remedii contra parului gras si nimic

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput