Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)
Raspunsuri - Pagina 16
Gini75 spune:
BIRI, La multi ani, sa te bucuri de frumoasa ta familie!
Cristina, wow, nastere usoara!
Sun, tinem pumnii tare, tare.
anaco spune:
La multi ani, Biri, sa fii fericita si iubita! Nuami ganduri frumoase iti transmit!

Cristina...sa ai maine o nastere usoara, si un bebe sanatos si frumos!
Uau...cata emotie! cand vad atatea gravidute pe aici, mi se face si mie doooor de un bebe mic. Numai ca noi mai asteptam putin, poate prin 2012
..cine se inscrie???![]()
![]()
mai3 succes la munca de convingere cu papitza la marmotica...mie nu mi se pare ca ar manca asa de putin, dar na..tu stii cel mai bine
...v-am zarit pe 1 mai muncitoresc prin parcul Copou
.
Am citit in rest tot, nu mai stiu ce era de scris ca sunt cam prinsa in multe treburi...si cam ametita de cap...![]()
Sun spor maxim la pregatirea examenelor si acolo bafta multa! Sigur va fi ok...
Una peste alta, am si o mare bucurie....ca tot a inceput sezonul gradinitelor. Mara a revenit de saptamana asta la gradinita si vreau sa zic ca e schimbata complet. Pe cat plangea ea cand o lasam acolo dimineata, acum e super vesela!!!!

Imi spune "pa mama" imi da pupic si pleaca la copii. Pfui, ca greu a fost, nu-mi vine sa cred ca se intampla asta!!!
In rest e o vorbareata, asa cum am mai povestit eu cand si cand, spune absolut orice cuvant, 90% pronuntate corect, mai are si cuvinte stalcite cu care ma distrez eu...
A invatat culorile foarte bine, dar nu stiu de unde, ca eu n-am prea insistat, spune "gioshu" - rosu, "bagan"- galben, "joz"-roz, "pocaliu"-portocaliu, care e si preferatul ei...si tot asa... interesant ca recunoaste nu doar culorile primare cum m-asi fi asteptat, ci si roz, maro, gri etc. Umbla prin casa si imi arata toate obiectele si ce culoare au
sau isi numara piesele de la jucarii si alte diverse...
Va las deocamdata pentru seara asta, sunt cam obosita....
revenim
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
maitreyi spune:
anaco grija mea nu era ca mananca putin ci ca mananca 2-3 feluri de mancare si atat si alea de preferat prajite, deci nevariat. si de ce nu ne-ai tras de maneca in za parc?
piticu!
-----
Mami de
roza +
19 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Biribu spune:

fetelor dragelor va multumesc pt urari la toate si va iubesc 
luati o sampanie virtuala ![]()
era sa ma pocneasca o mica depresie da m-am dres cu beutura ![]()
Cristinelu 

miine?? cine ne da si noua de veste?? puuuuuup, o sa fie super!!!!
Tiza deci tu te plingi, cind fii-ta baga spanac??? legume??? a mea nu sta nici in aceeasi camera cu spanacul 
va pup pe toatele si mai vorbim, ca imi distrug casa o hoarda de oameni mici ![]()
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
monalac spune:
intru si eu scurt,pentru ca am de facut niste urari.
CRISTINA,MAMICA SUFLETISTA,SA DEA DUMNEZEU SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!MAINE O SA MA GANDESC LA TINE!
BIRI,LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!
SUN,bafta la examene!
va pup pe toate!
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
LA MULTI ANI FERICITI BIRI!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!! 

NASTERE USOARA CRISTINA!! RECUPERARE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!

Sun spor la invatat si multa bafta la examene!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
ariadnabr spune:
Hmmm...e rost de
??
Cristina nastere usoara si un bebe perfect, frumos si sanatos!!! 

![]()
gallyb spune:
LA MULTI ANI BIRIBU!!!!
CRISTINA NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!!!
FETELOR S-A INCALZIT RAU AFARA, NU NE INTALNIM SI NOI SAMBATA????????
ariadnabr spune:
Si-amu'...
Moamaaaaaa e ziua sexoasei si e SI ametita, neam tre sa ma bag poa' imi iese sedusu' de data ista ![]()
![]()

La multi ani Biri - sa ai parte de tot ce iti doresti si sa nu te schimbi niciodata, esti perfecta asa cum esti

Didi81 spune:
Cristina, nastere usoara!!!

Gally, ne inscriem noi la intalnire weekendul asta, ca dupa aia pana la toamna nu stiu daca o sa mai fim vre-un weekend in Bucuresti
.
Am auzit ca in weekend o sa fie www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/151033/Promenada-Operei-2010.html" target="_blank">promenada operei, vor fi niste spectacole in aer liber in fata oprerei si ne gandeam sa mergem chiar si doar asa la plimbare cu Aidel pe acolo, poate ii place
. Mai e cineva interesat?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)