Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!

Bun venit noilor burtici , sa aveti un bebe sanatos si o sarcina usoara .

Eu vad ca o zi ma trezesc cu energie de zbarnai prin casa, alta zi am o stare de somnolenta de as dormi si in picioare . De luni am inceput-o cu treaba, dar azi nu fac prea multe, am bagat o masina, putina ordine, o sa fac o praji si in rest vreau sa ma ocup de mine ca maine ma duc la gineco. M-am gandit eu bine, o sa solicit, chiar daca nu zice dr si o eco, vreau sa vad cum e placenta si cum mai sta treaba, ca prea am dureri mai ales seara cand vin din parc .

O zi superba si bafta la eco cine merge azi

14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Am fost si eu astazi la morfofetala si mi-am vazut gandacelul ce ma tot impunge prin burtica... Si, marea veste a ca avem putza... In rest, totul se pare ca e Ok.

V-am pupacit pe toate.

Sabina 18+

Feeeliiiiciiiiitaaariiiiiii!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna dimineata..va multumesc pt incurajari, nici nu stiti ce bine imi fac..
agniast, nu e chiar asa de scazuta valoarea, mi-a iesit 1:385 si tot imi fac griji..dar recunosc ca acum sunt mai bine, refuz sa cred ca bb al meu ar avea ceva, la 4 jumate am programare la ecografie si vom vedea..nu prea sunt de acord sa fac TT pt ca vor fi tot niste valori statistice si chiar daca alea imi vor iesi bine eu tot o sa ma gandesc mereu daca bb e bine sau nu..nici pe mine nu ma dau banii afara din casa-ca sa zic asa, dar daca mi se va recomanda amnio asta o sa fac, ma imprumut si tot fac rost de bani, n-as suporta sa stau pana in octombrie cu indoieli.
nu cred ca voi reusi sa mai intru dupa ecopgrafie ca ma voi duce direct acasa unde ili ma asteapta sa iesim afara si seara vin franta, dar promit ca maine la prima ora va anunt ce mi-au spus..pupici si Doamne ajuta!

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Maricutz: va fi bine stai linistita! te asteptam cu vestile bune!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

o intalnire frumoasa sa aveti cele care mergeti azi la echo si o zi frumoasa tuturor

-----

Mami de roza + 18 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticutelor. Foarte buna cafeaua, multumim.Au mers si cornurile, fac bine.Dar eu tot imi propun sa incep sa beau mai mult lapte, dar mereu uit si zau ca am in permanenta 2-4 l de lapte in frigider.
Maricicutz, suntem alaturi de tine, nu te deprima foarte tare, totul e cat se poate de bine cu bebelusul tau, ai sa vezi. Capul sus si curaj, te asteptam cu cele mai bune vesti si iti tinem pumnii la eco. .
Bun venit si noilor , sa parcurgem impreuna aceasta perioada cat mai placut si la sf sa ne bucuram de bebelusii nostrii.
Felicitari si mamicilor care si-au vazut ingerasii.Ma bucur ca totul decurge bine.
Va pup pe toate

mamica de fetita si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata !

Multumesc mult pentru primire !
Nu am vrut sa dispar in ceata dupa ce abia imi facusem curaj sa postez. Insa a aparut o situatie neprevazuta si a trebuit sa plec de urgenta de la serviciu. Iar ieri am stat acasa cu Maria si nu a fost chip sa deschid forumul.

Nerantula , nu stiu inca daca Maria va primi un fratior sau o surioara . Maine seara merg la echo, poate atunci voi afla. Si noua ni se par cele mai frumoase nume din lume , asa ca am avea mari dificultati in gasirea altora pe masura pentru o surioara

nushulica

Lucianna, ionela.n, office, zozela, tanamera, fulguta, andra_b

Raspund din urma, de la capitolul trecut, vad ca aveti un spor la scris... Imi amintesc ca asa era si la odiseea pe care am parcurs-o cu Maria in burtica
Pana postez eu mesajul sper sa nu dati gata si capitolul acesta

Vad ca deja au inceput sfaturile in legatura cu bebelusii...
Subscriu si eu ideii NU fularului la gura si nas, oricat ar fi de frig. Din motivele pe care le-a spus zozela. Am avut acordul ( si recomandarea ) pediatrului in acest sens.

ionela.n, poate ca e mai bine ca nu ai mama/soacra aproape sa-ti dea sfaturi ( bine-intentionate ) dar depasite. Ai sa vezi ca alaturi de fetele de aici ai sa te descurci de minune . Si eu am fost in situatia ta si ajutorul colegelor mele de odisee ( apoi de scutece ) a fost nepretuit, oricand aveam o intrebare gaseam (cel putin ) un raspuns si copiii nostri au crescut impreuna si s-au dezvoltat minunat.

andra_b, felicitari pt rezultatele bune de la TT. Asadar bebe te tine inca in suspans

fulguta, completez la drepturile banesti pe care le-ai scris tu : stimulentul de 100 lei se acorda numai daca te intorci la serviciu pana implineste copilul 2 ani. Adica in plus la salariu mai primesti 100 lei ( la salariul net ). Si evident, asta implica faptul ca in aceasta perioada nu mai beneficiezi de indemnizatia de crestere copil ( deci indemnizatia de crestere si stimulentul se exclud una pe cealalta ). Sa nu inteleaga fetele ca vor primi ambele sume.

ghiocela, ai fost tare cu sexul PROBABIL si 'dar asta ce inseamna? ca o sa am un baiat cu puta mica??? '
Eu sunt sigura ca o sa primesti cel mai frumos bebelus din lume !

mihaelka, felicitari pentru fetita ! Te cred ca te-a cam lovit vestea cu placenta si repausul, dar ai sa treci peste toate si la toamna o sa-ti legeni fericita bebelusa si-o sa uiti de tot ce a fost greu !

aniast, ma bucur sa te regasesc ! Uite, ti-am urmat recomandarea

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Buna dimineata tututor, am intrat si eu putin

Luy asa-i, inca nu este sigur ca va fii fetita, mai asteptam!

Va pupicesc pe toate si bafta la eco pt cine merge!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

17+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Fetelor, in cazul unei raceli ce tratament este recomandat? Eu am niste frisoane si o stare ca de inceput de boala dar de multe ori patesc asa si de la oboseala. Daca e totusi raceala ce as putea sa iau?

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput