Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 8

sabu_dk spune:
sabu_dk spune:
 Nu prea am mai putut sa tin pasul cu voi la scris, insa v-am citit pe toate pana acum... Nu mai retin tot ce vream sa zic, insa:
Despre nume, si eu sunt Elvetia (neutra) in privinta asta... Deci, no comment.
Crina, bine ai revenit. Ma bucur sa aud vesti din nou de la tine.
Magdy, ce bine ca te simti mai bine. 
Maricicutz, este doar un test. Nu te lua numai dupa un singur test. Inainte sa te ingrijorezi macar sa fii sigura ca bietul copilas nu e sanatos tun, insa un test stupid spune altceva. Fii puternica! 
O sa imi mai aduc eu aminte pe parcurs de ceea ce vream sa mai scriu... 

Sabina  19+
 19+

maitreyi spune:
maitreyi spune:
 multumesc de primire si multumesc ca m-ati adaugat pe listuta. mai am insa o rugaminte/ propunere - sa fie trecuti si fratiorii/ surioarele de bebelusi pe listuta langa mamici 
maricicutz incearca sa te linistesti pt ca asa cum spun si fetele testul ala e o simpla statistica, sunt "n" rezultate fals pozitive. la prima sarcina nici nu m-a intrebat dr daca vreau sa il fac. el recomanda strictul necesar iar din punctul meu de vedere si al lui DT si TT nu sunt strictul necesar...acum merg la un alt dr, m-a intrebat daca vreau sa il fac, i-am zis clar nu, si am trecut mai departe. sunt f multi medici care il recomanda de rutina, indiferent ca ai 20j de ani sau 40...indiferent de antecedente, etc. eu personal nu as pune mare pret pe rezultatul ala 
-----
Mami de  roza +
 roza +  18 s
 18 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
 The colder the winter the warmer the spring  

andra_b spune:
andra_b spune:
 Maricicutz 

Sabu felicitari pentru baietel 

Ale 
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit. 
----------------------------- 17+ cu bebe mic
  17+ cu bebe mic

carola spune:
carola spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Klarisse Bun venit noilor burtici. Va tot citesc si cu riscul sa fiu contra curentului eu sunt total contra nastere naturala si am sa va si argumentez: avem un sistem medical infect, personal insuficient pregatit pentru complicatiile care pot surveni in cazul unei nasteri normale, complicatii dure mai ales pentru copil..; decat sa ma taie..jos prefer sa am taietura pe burta. Am cunostinte care au nascut natural si li s-a rupt tot acolo jos inclusiv anusul.. Daca printre voi sunt si norocoase care au nascut natural, ati avut parte de medici competenti si de asistentza specializata, bravo voua. Eu una nici nu am curaj sa ma gandesc... In fine, e doar o parere..sper sa nu mi-o luati in nume de rau.  Klarisse  graviduta 16+  http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png | 
in ce tara traim daca am ajuns sa ne consideram norocosi cand medicii isi fac meseria sau sunt bine pregatiti. mi-e scarba dar din pacate sunt de acord cu tine.
 20+
 20+www.flickr.com/photos/carola456/

fulguta28 spune:
fulguta28 spune:
 Maricicutz, tinem pumnii pt rezultate bune.

Maya, in josul paginii sunt poze si cu bratarici pe care le-am vandut. Normal ca nu poti vedea pretul pt ca nu mai avea rost sa-l pun.
Daca este un model care iti place, spune-mi si iti fac. Vezi la CONTACT ai nr meu de telefon. Ma poti suna oricand doresti. Nu mananc.
Andra, cum aflu noutati in materie de legislatie, le bag pe site. Precizez ca nu stiu sa le interpretez pe toate, insa dezbatem aici si pana la urma le dam de cap.Pentru mine orice informatie cu privire la drepturile gravidelor este o noutate. uta28 este
uta28 este  16+
16+
http://zaleboutique.wordpress.com

fulguta28 spune:
fulguta28 spune:
 Maya, Andra, scriu numai tampenii. Chiar nu ma mai recunosc. Sunt tare distrata. Cred ca am nevoie de mult sommmmmn
Vorbim maine!
Va pup pe  (toate) si sa aveti un somn lin si fara prea multe vizite la baita pe timpul noptii.
(toate) si sa aveti un somn lin si fara prea multe vizite la baita pe timpul noptii. uta28 este
uta28 este  16+
16+
http://zaleboutique.wordpress.com

andra_b spune:
andra_b spune:
 De ce tuuuu?

Adevarul e ca in ultima vreme si eu is dusaaaaaaaaaa 
Ma duc la nani si eu, somn usor burtici 

Ale 
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit. 
----------------------------- 17+ cu bebe mic
  17+ cu bebe mic

chichiutza spune:
chichiutza spune:
 Buna dimineata burtici dragute! Apar si eu, distrata asa cum sunt, am fost ieri la spital si am uitat complet ca eram de garda, patca era un mic amanunt! M-a lasat lumea in pace in schimb azi noapte am ajuns tarziu, dupa miezul noptii. Azi din nou la datorie. Klarisse sa stii ca si eu am acelasi sentiment, ca nu ma odihnesc suficient. Deh...
 M-a lasat lumea in pace in schimb azi noapte am ajuns tarziu, dupa miezul noptii. Azi din nou la datorie. Klarisse sa stii ca si eu am acelasi sentiment, ca nu ma odihnesc suficient. Deh...
S-a facut si cafeluta, ceiutul si lapticul cald, azi avem numai niste croissante cu  unt si cu asta basta! Slaba recolta!
Ce frumos e ca va ganditi la modalitatea de nastere! E bine sa fie discutata cu medicul din timp. La fel si locatia! 
Avem si burtici noi, bine ati venit in odiseea noastra! sedere placuta si fericita va uram! 
Maricicut, nu-ti mai face probleme! Capul sus, bebe e sanatos sigur! Cine stie ce nu i-a placut testului! Faci amnio si o sa vezi ca te calmezi! Nu e bine sa stai cu stres toata sarcina, nu-i place lui bebe!
Crinuta bine ai venit acasica! Stai cuminte acolo, bebe sa fie bine! o  sa ai timp sa alergi dupa el tot timpul dupa ce iese la lumina!
Acu'  fug! Dar revin eu! Sa fiti cumintele si sa nu va mai certati!
Va pup pe toate si va urez cea mai frumoasa zi!

Cristina  
  17+
17+

eveline spune:
eveline spune:
 Buna dimineata tuturor!
Maricicutz iti tin pumnii azi la eco....A mai spus cineva aici, la cate saptamani ai e potrivit sa faci TT. Abia daca si aici iti ies rezultate ingrijoratoare e indicat sa faci amnio .... sau .... fa-o oricum, e cea mai sigura analiza, nu e doar o interpretare statistica. Din primele momente am stiut toate ca la DT si la TT pot aparea rezultate false.... si in sensul bun si in cel rau... sunt doar date statistice... Ma rog sa fie totul bine, imi imaginez ce e in sufletul tau... (si iti spun asta cu sinceritate, am si eu o problema, nici nu vreau sa amintesc de ea ca mi se face rau...chiar daca multi medici de specialitate si pe net am gasit ca totul e OK, s-au gasit si cativa care sa se mire zgomotos cum de am curaj sa fac copilul asta care "sigur" o sa aiba probleme). Asa ca te inteleg si crede-ma ca esti cumva norocoasa,daca pot spune asa, ca ai posibilitatea sa faci o analiza care sa-ti confirme sau infirme un diagnostic...eu nu am aceasta posibilitate. 17+
 17+  si mamica de
  si mamica de  Bianca
Bianca