Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

am (avem) 15 saptamani. de sambata schimbam prefixul si ne facem mai mari.nu stiu, o sa vad maine ce-mi zice..va tin la curent..pupici

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Multa bafta maine. Sa ai incredere in Dumnezeu si o sa fie bine.

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Maricicutz

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Sorry ca nu am intrat mai des, dar sunt super obosita si am dormit azi vreo 4 ore.
Maricicutz te rog nu te mai chinui singura cu astfel de ganduri. Cred ca deja la 15+ poti face si TT. Sper sa-ti iasa bine eco maine. Iti tin pumnii.

18+

crina cu

Mergi la inceput

Bun venit noilor Viitoare mamici de sept-oct 2010!
Dragelor pe mine ma bate gandul sa nasc prin cezariana. Stiu ca e mai sanatos sa nasti natural, insa eu sunt si micuta, am bazinul mic si sigur am sa fiu taiata rau de tot jos si prefer mai bine o taietura pe burtica. Inca nu am vorbit cu doctora, insa asa-mi doresc eu.
Pana la urma cel mai important e sa ne tinem bebeii in brate si sa fie ei sanatosi, nu stiu daca are mare importanta cum au ajuns pe lume.

18+

crina cu

Mergi la inceput

As vrea sa va mai o data ca ati fost alaturi de mine cand mi-a fost mai greu. Sunteti extraordinare.
Astazi am lenevit mult si am dormit o groaza. Am si o pofta de mancare....cred ca am sa ajung cat un tanc la cat mananc acum.
Am programare la cabinet pe 10 mai, adica exact la jumatatea drumului. Sper din tot sufletul ca atunci sa-mi dea si mie voie dna doctor sa ma dau jos din pat.

18+

crina cu

Mergi la inceput

Crinuta ia si odihneste-te, asculta de medic si o sa fie bine. Aici toate ne-am gandit la tine..

Klarisse graviduta 16+

Mergi la inceput

Dragelor eu va pup, sa aveti o seara linistita, ma duc spre casa, abia imi tin ochii deschisi, am si o stare de nervi..mi se pare ca nu ma odihnesc suficient..
Va pup aveti grija de voi..

Klarisse graviduta 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

nu de analiza asta mi-e groaza (desi cand voi fi acolo sunt sigura ca mi se vor inmuia picioarele) ci de rezultat, daca nu e bine? nu am antecedente in familie, copilul meu e sanatos si nu am decat 30 de ani. maine fac o ecografie 4d...e relevanta? va multumesc pt incurajari..

Daca de rezultat ti-e teama, neaparat trebuie s-o faci. N-ai cum sa stai cu inima indoita tot restul sarcinii... Eu sunt convinsa ca ai un copil sanatos, daca tu crezi ca poti sta fara sa te stressezi... atunci n-o face.

Eu (dupa cum am mai povestit) la prima sarcina am avut gradul de risc de SD de 1:50. Aveam 35 de ani. M-am luat dupa medicul meu de atunci si n-am facut amnio.
Acum mi-a iesit tot prost (1:166). Crede-ma, chiar daca medicul meu de acum ar fi insistat sa nu fac amnio tot as fi facut-o pentru ca, avand un copil sanatos acasa n-as fi conceput sa am un copil cu probleme...
Repet, e doar decizia ta.... dar eu zic ca e importanta linistea interioara....

Pana atunci, repeta DT... poate e doar o alarma falsa.

Andreea, in 21+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Am fost si eu astazi la morfofetala si mi-am vazut gandacelul ce ma tot impunge prin burtica... Si, marea veste a ca avem putza... In rest, totul se pare ca e Ok.

V-am pupacit pe toate.

Sabina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Am uitat sa schimb semnatura...

Sabina 19+

Mergi la inceput