Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Trimis la: - 27/04/2010 : 16:45:53
--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Buna dimi!
Azi am schimbat semnatura. Yuuuuuhhhuuuu!!! Crestem pe zi ce trece.

Maya, oricand doresti o bratarica, spune-mi si eu iti fac.Preturile sunt intre 30-40 de lei in functie de pietrele semipretioase care le pun.

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

... bratarile le vad tot pe site...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va sufletelelor dragi! Sunt prin preajma daca aveti nevoie de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

maricicutz, daca ti se recomanda amniocenteza, te rog frumos nu te panica. Eu am facut amniocenteza (si ddanagh) si nu e chiar asa rau cum pare. Fii optimista te rog si daca te pot ajuta cu ceva, da-mi de veste.

Andreea, in 21+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Maricicutz, mai refa testul si in alta parte, inainte sa te stresezi. Mie mi-au trantit ca am infectie cu streptococ auriu (nici macar nu exista in combinatia asta), am repetat in alte doua locuri si este ok. Deci refa testul si stai linistita, ca este ok totul. Pliul nucal cat a iesit?

pup

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Maricicutz, fetele au zis cam tot ce era de zis.
Cel mai important e sa te linistesti pentru bebe si pentru tine, repeti testul sau faci amnio. Fii optimista!

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

o,da kiti, pliul nucal mi-a iesit in parametri normali..de-aia vestea asta a picat ca un traznet..stiu ca sunt fete care au facut amnio, v-am spus, nu de analiza asta mi-e groaza (desi cand voi fi acolo sunt sigura ca mi se vor inmuia picioarele) ci de rezultat, daca nu e bine? nu am antecedente in familie, copilul meu e sanatos si nu am decat 30 de ani. maine fac o ecografie 4d...e relevanta? va multumesc pt incurajari...

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutare burtici

Mihaelka si Moshulik felicitari pentru fetite!!!

Eu inca nu zic 100% ca e fetita...

Fulguta si Lucianna eu sincer nu am rabdare sa citesc astea cu drepturile, ce fain ca sunteti asa informate, eu sunt mai cu capu-n nori, multumim de informatii
Lucianna multumim de link, o sa imi fac timp sa citesc

In ce priveste numele forumului eu nu ma bag pentru mine e bun cum considerati voi, eu multumesc la Dumnezeu ca ne-a daruit bebelasul asta!

Nerantula sper sa iti zica ce e si sa fie 100% sigur!

Klarisse ma bucur ca ai simtit pe bebicaaa

RalucaElena nu am observat cand ai intrat pe-aici, bine ai venit

Maitreyi bine ai venit si tu! Ce mi-a placut mie in liceu cartea lui Mircea Eliade, dar si raspunsul ei, "Dragostea nu moare"

In ce priveste nasterile si eu as fi pro nastere naturala, dar vom vedea cum va fii, important e sa scapam cu bine amandoi

Maricicutz un rezultat negativ eu stiu ca nu e neaparat ceva rau si se poate sa iasa prost si de fapt sa fie tot bine, nu te speria

Eu am fost azi si ieri libera, de maine, back to work, asa ca nu o sa va citesc decat seara mai tarziu...
Azi a fost vreme frumoasa pe la noi dar am avut parte si de o ploita ce a trecut repede!
Mi-am scos floricelele pe balcon si astept sa infloreasca plus am luat o jardiniera noua pe care azi sau in weekend o sa o inaugurez cu alte muscate

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

17+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

o,da kiti, pliul nucal mi-a iesit in parametri normali..de-aia vestea asta a picat ca un traznet..stiu ca sunt fete care au facut amnio, v-am spus, nu de analiza asta mi-e groaza (desi cand voi fi acolo sunt sigura ca mi se vor inmuia picioarele) ci de rezultat, daca nu e bine? nu am antecedente in familie, copilul meu e sanatos si nu am decat 30 de ani. maine fac o ecografie 4d...e relevanta? va multumesc pt incurajari...

foto

ecografia 4d este foarte relevanta! cate saptamani are bebe?

TINA,cu(22+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

am (avem) 15 saptamani. de sambata schimbam prefixul si ne facem mai mari.nu stiu, o sa vad maine ce-mi zice..va tin la curent..pupici

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

am (avem) 15 saptamani. de sambata schimbam prefixul si ne facem mai mari.nu stiu, o sa vad maine ce-mi zice..va tin la curent..pupici

foto

Iti tin pumnii! Mult curaj si sigur vei veni cu vesti foarte bune!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput