Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
crina-s spune:
Buna dimineata dragilor
Bun venit noilor mamici.Sa aveti o sarcina usoara pana la 40+.
Maricicutz multa bafta la eco astazi!
Dragutele ce ati facut ieri eco ma bucur ca v-ati vazut bebeii si ca e totul bine.
Fetelor eu sunt ingrozita: am pus 6kg deja. Doamne cred ca o sa ajung cat un tanc![]()
![]()
.Imi e o foame de mor aproape tot timpul. Daca mananc doar un iaurt sau un fruct ca sa-mi potolesc foamea dupa o jumatate de ora iara-mi ghiortaie matele.......
Sa aveti o zi frumoasa!

18+
crina
cu
ghiocela13 spune:
Buna dimineata dragele mele!!!
Chichiuta, multumim pt laptic si cafelute. Au fost delicioase! Apropos, noi mai avem voie sa bem cafea? Am auzit ca afecteaza nivelul de calciu al bebeului. Spune tu Chichiuta, ca tu lucrezi pe la spital si stii mai bine cum e cu sanatatea.
Multa bafta si pumnii stransi pt fetele care merg azi la eco!!!!
Ghiocela
16+ 
office spune:
Mai am o intrebare in cazul in care a mai patiti cineva asa: in ultimele luni, chiar inainte sa raman insarcina aveam o durere foarte mare in partea dreapta si tot sustineam ca este ficatul si e de la oboseala. O criza mai mare cand nici nu mai puteam sa merg m-a prins in Italia si acolo medicul mi-a dat ceva pentru ficat (asta mai mult pentru ca i-am zis eu ca asta cred ca e decat ca ar fi descoperit singur si cum nici unul nu vorbeam limba celuilalt am zis amandoi ca e bine asa). Odata cu sarcina si cu investigatiile i-am spus si ginecoloagei mele si ea mi-a raspuns ca nu este ficatul ci sunt aderente de la operatia de apendicita, totodata recomandandu-mi carbune medicinal ( ceva cu balonare, gaze..nu stiu sa explic exact)...Cand ma duc la farmacie sa imi iau doza recomadata ( 6 pastile/zi) farmacista mai sa lesine..Ca asa ceva nu se poate , ca cine mi-a dat reteta asta, carbunele provoaca contractii in sarcina si se poate ajunge la cine stie ce, ca ea nu imi da, ca mai bine iau no spa, ca nu exista sa iau 6 pastile pe zi ci maxim una si aia doar daca simt ca nu mai rezist de durere...In final cu insistente de parca erau dorguri imi da o cutie , cred ca s-a si inchinat dupa ce am plecat de ce mare nebunie a putut intalni, dar si eu am ram,as marcata de reactia ei si acum nu stiu ce sa fac..sa iau sau nu. A mai patiti cineva asa?in sensul de durere nu de farmacista
?credeti ca e bine sa iau?doctorita nu mi-a facut impresia ca nu ar stii despre ce vorbeste, dar reactia farmacistei m-a pus pe ganduri...Voi ce ma sfatuiti?
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
crina-s spune:
Office incearca intai sa te odihnesti ianinte de a lua vre-un medicament. Daca poti baga-te in patut, fa-ti un ceai de fructe si incearca sa dormi un pic. Ia-ti si temperatura sa nu ai cumva peste 38 grade. Ai stat mai dezbracata ce s-a intamplat de ai frisoanele astea?
Vremea de acum e destul de inselatoare. Sper sa nu fie raceala.
Sa ne spui mai des cum te mai simti.
Eventual suna-ti si doctora de familie sau pe ginecoloaga sa-ti spuna ce sa faci.
Ai grija de tine.

18+
crina
cu
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Fetelor, in cazul unei raceli ce tratament este recomandat? Eu am niste frisoane si o stare ca de inceput de boala dar de multe ori patesc asa si de la oboseala. Daca e totusi raceala ce as putea sa iau? cu (22+) si fetita (2 ani) |
'Neata!
Ma inscriu! Nasul e putin infundat, parca-s ametita....si ma doare putin si capul, ma ustura ochii...stiu ca putem lua paracetamol. Se poate in orice perioada a sarcinii?
Multa sanatate, office!

Lora, mami de Iustina si

22+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Neata fetelor
, eu m-am evervat de dimineata la spital, dar asta e.
Sabu, felicitari pt puta 
Luy, mersi pt gandurile bune. Sper sa ne descurcam si fara mama/soacra si cand voi avea nevoie de sfaturi/raspunsuri o sa fac tot posibilul sa le gasesc pe cele mai bune 
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
luy spune:
Maricicutz, tinem pumnii pt echo de astazi.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
office spune:
Multumesc pentru sfaturi! temperatura 36,5 grade...toata lumea in maneca scurta afara eu cu geaca de piele si pulover...ceaiul de tei o fi bun?ca nu am de fructe de padure...of, de pastile mi-e o frica dupa ce v-am povestit (eu nefiind oricum o adepta a medicamentelor).
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Neata fetelor Sabu, felicitari pt puta ![]() Luy, mersi pt gandurile bune. Sper sa ne descurcam si fara mama/soacra si cand voi avea nevoie de sfaturi/raspunsuri o sa fac tot posibilul sa le gasesc pe cele mai bune ![]() -------------------------------------------------- Sunt o ![]() 16+ |
de ce te-ai enervat la spital?
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
crina-s spune:
Office vad ca ai mai scris inca un mesaj. Eu am avut mereu dureri ca niste cutite in dreapta jos de cand am ramas insarcinata. Acum nu stiu daca avem aceeasi afectiune, insa eu doar no spa am luat pana la max 4/zi cand aveam dureri mari (doctora imi spunea ca mai bine iau no spa decat sa-mi provoace contractii).Nu am luat pana acum carbune medicinal asa ca nu stiu ce sa-ti spun de el daca e bun sau nu.

18+
crina
cu