Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

aa...am schimbat si eu semnatura..crestem, crestem ...

TINA,cu(22+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Office, de azi? Ce bine-ti sade, bravo!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

LoraG76: Multumesc mult! Esti si tu foarte aproape!
nu de astazi dar am uitat s-o schimb la momentul potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Kiti bine ca Vladut e ok, tu la fel, insa despre asta vorbesc. In mod normal lucrurile astea nu ar trebui sa se intample...

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Asa am zis si eu, Slava Domnului ca e copilul bine. Si primul lucru pe care i l-am transmis lui Dragos, imediat ce am iesit din sala de nasteri a fost un "pe urmatorul il nasti tu, da??" suierat printre dinti iar el a replicat fericit "deci mai facem unul, totusi??"

Eh, indiferent de cum alegeti sa nasteti, sunt sigura ca o sa fie perfect la noi toate. O sa vedem

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna mamicutelor
scuze ca nu sunt la subiect, am vazut ca discutati despre cum sa redenumiti odiseea noastra, despre cum o sa nasteti..eu din pacate sunt f trista, si vroiam cateva sfaturi sau pareri de la crina si am uitat numele celei care a mai facut amnio..mie mi-a iesit DT f prost, si maine ma mai duc la o ecografie 4d, dar sunt sigura ca mi se va recomanda amniocenteza...sunt speriata de analiza asta dar cel mai mult ma ingrijoreaza rezultatul ei..daca imi vor spune ca nu e bine copilul? am cautat analizele la DT de la ili dar nu le-am gasit, fir-ar sa fie, si sunt cu moralul la pamant..cum sa fac sa nu fiu trista? poate copilasul e bine si eu il influentez negativ cu starea mea sufleteasca..of, si la ili am fost mereu vesela, fara griji si a iesit un copil minunat, vesel si cu zambetul pe fata mereu..as vrea sa fiu si acum asa..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Maricicutz, imi pare tare rau ca treci prin asta... Nu stiu ce sa-ti spun sa te imbarbatez, decat sa ai incredere ca totul va fi bine, mai povestea cineva ca au iesit prost rezultatele, insa bebe a fost sanatos la nastere. Fii optimista, noi suntem alaturi de tine!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Maricicutz incearca sa te tii tare pentru bebelus, care are nevoie de tine optimista si vesela. Gandeste-te ca pana una alta nu sunt toate datele problemei puse pe tapet iar din ce am citit au mai fost cazuri de DT cu rezultate rele si bebelusi perfect sanatosi. Fa toate testele necesare dar pastreaza-ti optimismul.

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

buna mamicutelor
scuze ca nu sunt la subiect, am vazut ca discutati despre cum sa redenumiti odiseea noastra, despre cum o sa nasteti..eu din pacate sunt f trista, si vroiam cateva sfaturi sau pareri de la crina si am uitat numele celei care a mai facut amnio..mie mi-a iesit DT f prost, si maine ma mai duc la o ecografie 4d, dar sunt sigura ca mi se va recomanda amniocenteza...sunt speriata de analiza asta dar cel mai mult ma ingrijoreaza rezultatul ei..daca imi vor spune ca nu e bine copilul? am cautat analizele la DT de la ili dar nu le-am gasit, fir-ar sa fie, si sunt cu moralul la pamant..cum sa fac sa nu fiu trista? poate copilasul e bine si eu il influentez negativ cu starea mea sufleteasca..of, si la ili am fost mereu vesela, fara griji si a iesit un copil minunat, vesel si cu zambetul pe fata mereu..as vrea sa fiu si acum asa..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Nu fii trista! Cel mai bine este sa il repeti! nu vreau sa supar pe nimeni din sistemul sanitar, dar noua ni s-a recomandat sa repetam testul la alt laborator in cazul in care nu iese bine pentru ca majoritatea sunt gresite! Eu am facut doar triplu test si a fost ok. Daca vrei sa iti recomand laboratorul (este in zona gradinitei). Pediatra fetiteti mele ne-a spus ca avut prietene care pe baza unor DT gresite s-au programat la clinici din Austria si acolo totul a iesit bine. Nu te ingrijora! Iti faci si tie rau si bebelului! Daca te pot ajuta cu ceva te rog sa imi spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cu maternitatile e discutie lunga, clar. eu am nascut-o pe baby la elena doamna, considerata cea mai naspa maternitate de catre orasenii nostri insa pot sa va asigur ca doar cladirea arata ca dupa razboi pt ca inauntru sunt oameni frumosi m-au ajutat, m-au sustinut, incat nu se mai vedea varul coscovit de pe pereti. eu personal m-am intors cu portofelul intreg acasa. avantajul acolo, fata de cuza voda, e si faptul ca nu au stafilococ la neonatologie...e vb de experienta fiecareia, de cum ii e scris cum am zis si intr-un post anterior

-----

Mami de roza + 18 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Maricicutz, tb sa te gandesti ca testele astea sunt orientative. Ele intra in niste algoritmi care tin cont de mai multi factori gen varsta sau alte antecedente natale.
O prietena buna de familie tocmai a nascut un baietel in februarie. Ea are 41 de ani si toate testele i-au iesit proaste. DT si Triplu foarte proaste. Toti ii spuneau ca nu e bine si ii recomandau sa opreasca sarcina. Dar singura ei fiica de 18 ani murise chiar asta vara inainte de BAC intr-un accident si era disperata sa aibe acest copil.
S-a rugat la Dumnezeu, a sperat, a facut amniocenteza si i-a iesit OK. Am fost Sambata trecuta la botez si ne-am distrat de minune! copilasul e un scump, lumina ochilor ei, le-a salvat sufletele tuturor dupa nenorociarea prin care trecusera cu 1 an in urma.
Sa stii ca Dumnezeu e mare si bun! Stai linistita pana la urmatorul pas si imagineaza-ti ca esti cu 30 de ani in urma, imagineaza-ti ca esti in locul mamei tale si nu ai posibilitatea sa faci nici unul din testele astea care exista acuma. Pana la urmatoarele teste sau ecografii tb sa stai calma pt ca ai nevoie de energie pozitiva!
Eu iti tin pumnii si asteptam sa ne tii la curent cu urmatoarele analize!!!
Multa sanatate iti doresc!

Ghiocela [graviduta] 16+

Mergi la inceput