Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

klarisse din cate am retinut esti la doamna dr mihalceanu, nu? ea e foarte pro nasteri naturale si e foarte buna eu iti recomand sa te mai gandesti pana la urma e si vb de cum ti-e scris

-----

Mami de roza + 18 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Da, sunt la dna. Mihalceanu, am si indicatie de cezariana deci nu vorbesc strict legat de cazul meu ci in general, vazand prin ce au trecut prietene de-ale mele care au nascut natural in spitale din Iasi.
Daca as avea de ales nu as merge niciodata in Romania pe nastere naturala.

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ins. ca sunt eu cu capul... ca eu in Iasi am nascut-o pe Iustina si n-am avut ce reprosa...na, ca ar fi putut fi conditiile mai bune...si asta-i drept!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ins. ca sunt eu cu capul... ca eu in Iasi am nascut-o pe Iustina si n-am avut ce reprosa...na, ca ar fi putut fi conditiile mai bune...si asta-i drept!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Lora esti o norocoasa..

Klarisse graviduta 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Eu nu iau in nume de rau nici o decizie a niciunei mamici. Experientele, in general, isi spun cuvantul.
Eu am incredere in doctorita mea, in primul rand ca este cunoscuta ca un dr bun, iar in alta ordine de idei, este si cumnata sorei mele. Daca nu aveam pe nimeni in familie cu asa inclinatii, eram dispusi, eu si viitorul sot, sa nasc la Medlife. In sistemul medical public platesti ca si cum ai fi la privat.

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Ideea e sa facem fiecare asa cum simtim ca e mai bine pentru noi si bebe. Si in primul rand sa avem mare grija cum ne alegem medicul, sa fie si om pe langa medic si sa ne asiguram ca vine la nastere, pentru ca probleme mai apar atunci cand nu vine - sunt unele care intra in panica nefiind prezent dr. lor ori sunt medici care (nu-i pot numi medici) tin cont ca ai fost pe per. sarcinii la colegul X pe care nu-l suporta... Oricum, marea majoritate a femeilor nasc inca in spitalele de stat cu moasa - daca nu au un medic propriu, medicul de garda intervenind doar atunci cand e cazul. Si sa stiti ca moasele nu-s chiar de lepadat, stiu f. bine sa-si faca treaba.
Eu sunt sigura ca toate o sa nastem fara probleme, o sa vedeti!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Bine ai venit, maitreyi!
Da, am inteles situatia in care pacienta nu colaboreaza si nu-si da silinta sa impinga copilul afara, insa pe kiti au conditionat-o. Asta ma enerveaza pe mine.
Astia asa au invatat la facultate si in stagiu sau sunt ei tampiti de fel??

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Pai eram in travaliu de vreo 20 de ore, eram epuizata si mi-a zis ca dc imi face epidurala nu o sa il pot scoate singura pe Vladut sub nicio forma (mai ales ca a avut 4200g) si ca o sa ajungem la forceps. Mi s-a parut ok ca mi-a zis asta, ca am ales eu, dar nu mi s-a parut ok ca m-am chiuit 20 de ore doar pt ca ea nu a catadicsit sa vina la maternitate cand am chemat-o, ca era duminica seara. Si ca din cauza asta am ajuns atat de epuizata incat 3 zile nu m-am putut ridica din pat fara sa lesin. Dupa prima incercare, gura mea arata ca a Angelinei Jolie, ca am cazut langa un scaun si m-am lovit de marginea lui. Si pe langa buzele umflate, am avut si un ochi vanat, ca am agatat si chiuveta in drum spre podea

Dar astea sunt povesti duse. Sunt sigura ca acum o sa fie ok, o sa imi iau din start calciu la mine, sunt mult mai pregatita, stiu ce urmeaza si, dc totul o sa fie ok, o sa nasc tot natural. De data asta cu un dr care, pana acum, mi se pare de nota 10

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Bine ai venit Maitreyi!

TINA,cu(22+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Kiti, offf...prin ce-ai trecut! Dar, vorba ta, astea se uita...bine ca e copilul sanatos!
Eu stiti ce fac daca nu vine dr. cand o chem? Bine, ca m-a asigurat ca vine...ma interesez din timp de un alt medic si atunci ii spun - veniti? Va platesc, atata dispun, vreau sa ma asistati la nastere - si sigur gasesc, pt. ca stiu cazuri si deja am ochit medicul care vine si asa. Dar eu sunt dusa, v-am mai zis...

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

De acord si eu in privinta nasterii: fiecare trebuie sa opteze pentru varianta pentru care se simte pregatita.

TINA,cu(22+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Kiti bine ca Vladut e ok, tu la fel, insa despre asta vorbesc. In mod normal lucrurile astea nu ar trebui sa se intample...

Klarisse graviduta 16+

Mergi la inceput