Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 3
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Eu fiind la primul bebe, sunt curajoasa deocamdata. Ma gandesc ca atatea femei au trecut prin asta, incat e ceva firesc Sunt constienta ca va durea rau, dar sper sa nu pentru mult timp -------------------------------------------------- Sunt o ![]() 16+ |
Pai dc ai un dr bun, nu tb sa iti fie teama. Mai ales daca alegi epidurala. Eu nu am avut un dr bun, mi s-a dat de ales - cu epidurala dar iti scot copilul cu forcepsul, sau fara, asa ca am nascut fara. De aia am emotii. Dar am schimbat dr, sper ca o sa fie totul bine.
Si oricum, merita, indiferent de durere

Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
Kiti, chiar am un dr f bun si de asta parca sunt si mai optimista putin. La inceput ma deranja sa stiu ca e barbat; ni l-a recomandat o cunostinta cu care nascuse sotia lui. De obicei nu prea am incredere in barbatii ginecologi, multi dintre ei sunt niste libidinosi (scuze limbajul). Dar dupa prima si mai ales dupa a doua vizita la acest dr, am hotarat ca el vreau sa imi aduca bebe pe lume ![]()
Desi voi naste natural, vreau cu epidurala
. Sa dea DD ca totul sa decurga bine atunci
RalucaElena, Mitreyi bine ati venit
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
fulguta28 spune:
CE nesimtiti sunt medicii astia. Este pt prima data cand aud asa ceva. Cu forcepsul la epidulara?!!!
uta28 este
16+
http://zaleboutique.wordpress.com
fulguta28 spune:
epidurala, scuze! Doamne, nu stiu ce-i cu mine. Vb cu colegii mei din teritoriala si ma bufneste rasul asa... din senin.
Neuronul gravid?! Hmm....
uta28 este
16+
maitreyi spune:
foarte multe nasteri cu epidurala ajung la forceps daca mama nu e cooperanta si nu asculta indicatiile medicilor. sunt medici anestezisti care de la o anumita dilatatie nu mai baga anestezic si atunci simti cat de cat durerile si poti coopera mult mai usor. am facut practica in maternitati in toti anii de facultate si asta e ce am vazut.
iar legat de medici obstetricieni barbati - eu sunt pro
toti medicii la care am fost sunt barbati iar acum merg tot la un barbat. si sa il auziti la echo cum incepe "uite mami, sta cu degetelele la gurita"
bine, eu l-am si ales dupa ce l-am vazut cum lucreaza si cum se poarta cu pacientele ![]()
-----
Mami de
roz +
18 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
fulguta28 spune:
Bine ai venit, maitreyi
!
Da, am inteles situatia in care pacienta nu colaboreaza si nu-si da silinta sa impinga copilul afara, insa pe kiti au conditionat-o. Asta ma enerveaza pe mine.
Astia asa au invatat la facultate si in stagiu sau sunt ei tampiti de fel??
uta28 este
16+
maitreyi spune:
multumesc de primre 
da, partea cu conditionarea e jenanta...
-----
Mami de
roza +
18 s 
Slava Tie, Doamne!
Klarisse spune:
Bun venit noilor burtici.
Va tot citesc si cu riscul sa fiu contra curentului eu sunt total contra nastere naturala si am sa va si argumentez: avem un sistem medical infect, personal insuficient pregatit pentru complicatiile care pot surveni in cazul unei nasteri normale, complicatii dure mai ales pentru copil..; decat sa ma taie..jos prefer sa am taietura pe burta. Am cunostinte care au nascut natural si li s-a rupt tot acolo jos inclusiv anusul..
Daca printre voi sunt si norocoase care au nascut natural, ati avut parte de medici competenti si de asistentza specializata, bravo voua. Eu una nici nu am curaj sa ma gandesc...
In fine, e doar o parere..sper sa nu mi-o luati in nume de rau.
Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maitreyi spune:
klarisse din cate am retinut esti la doamna dr mihalceanu, nu? ea e foarte pro nasteri naturale si e foarte buna
eu iti recomand sa te mai gandesti
pana la urma e si vb de cum ti-e scris ![]()
-----
Mami de
roza +
18 s 
Slava Tie, Doamne!
LoraG76 spune:
Maitrey, bine ai venit la noi!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
Klarisse, nu ti-o ia nimeni in nume de rau, e bine sa nasti asa cum simti tu ca trebuie, cum esti tu pregatita psihic si sufleteste - esti pro cezariana, go for it! 
Eu sunt pro nastere naturala, nu mi-e frica...dar experienta mea la prima nastere e la superlativ, asa ca...asta imi da curaj. Mi-e teama de epidurala, de cezariana, de orice nu pot eu controla, dar asa sunt eu, nu ins. ca trebuie toate sa fim la fel.
Mie azi mi-a fost tare somn..nu stiu ce-am avut.
A, a fost o colega de serviciu pe la mine cu bebe de 3 luni jumate, o dulceata de copil, zambeste la toata lumea si are niste bolfite apetisanteee...numai bune de pupat! Abia astept sa nasc! ![]()

Lora, mami de Iustina si 
21+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)