Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Scriu si eu.... tot NE-MODERATE imi sunt mesajele...cam nasol ca probabil apar cand voi atzi trecut deja la alt subiect:) ionela.n cum sa te plicti acasa? tu n-ai somnik?:)) la mine ii jale cu somnelul Fetelor cat v-atzi ingrashat pana acum? ca eu sunt cam speriata!?!?(+8kg) si dupa cate am vazut pe pagina ...de acum urmeaza +0.5kg/saptamana!! Sunt un micutz tanc rusesc! ![]() |
Daaa, eu m-am ingrasat!
Lora, mami de Iustina si

22+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
RalucaElena, cat de avansata e sarcina ta?
Eu la 16 sapt, pana acum am luat doar 1 kg in greutate. Am mai slabit putin la picioare si se cunoaste ca am mai pus ceva doar la burtica si sani. De mancat mananc sanatos, multe fructe, legume, chestii care trebuie. Oare tre` sa ma ingrijorez ca nu iau mai mult in greutate?
Pai am somn, dar daca stau mai mult de 2 zile acasa, ma plictisesc. Sotul lucreaza si il vad destul de rarut, asa ca prefer sa merg la servici. sunt nebuna?
Cu somnul stau bine, dorm vreo 8 ore pe noapte si daca apuc, sambata si duminica mai trag un pui mic de somn, dupa masa ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
LilianaR spune:
Eu nu mai am somn. Dorm destul de putin in ultimul timp si ma trezesc deja cu dureri de spate.
Pe voi va doare spatele deja?
Office, sigur nu era vreun ovar? Cum crezi ca te doare ficatul asa de rau cateva luni si acum sa nu te mai doara? Cat te durea, toata luna? Poate iti faci ceva analize la ficat totusi.
Carbune am si eu indicatie, singura restrictive e sa nu ma constip; am doza de 3 pe zi, dupa mese. Nu le iau, ca nu sunt asa de rau, dar am luat in primul trimestru cand eram umflata rau. Acum depinde de ce mese am in ziua aia, mai exact, daca am timp sa mananc fructele cand trebuie.
Oricum nu era musai, mi-a dat pentru cazurile cand am dureri de intestine de la gaze, cica uterul apasa si el pe intestine si nu se mai extind atat si pot aparea dureri.
No-spa e pentru contractii ale diversilor muschi si functioneaza si daca ai gaze, facand muschii sa nu se mai contracte; dar asta inseamna ca nu mai elimini gazele alea (daca muschii nu se contracta sa le conduca spre iesire) si iar te doare.
Carbunele intra in reactie cu gazele, absorbindu-le. E inofensiv.
Ai citit prospectul si zoce ceva la carbunele tau? La mine nu are interdictii in sarcina.
19+ 
LilianaR spune:
Apropo de ceaiuri, teiul are influiente asupra sistemului nervos si nu e recomandat in sarcina pentru asta, ca poate interfera cu sistemul nervos in formare al micutului.
Cel de musetel are efect purgativ, iar nereconamdat pentru riscul de deshidratare.
Mie mi-a zis: numai de fructe, orice fructe.
19+ 
RalucaElenaM spune:
Eu ma indrept vertiginos catre saptamana 18 cred ca joi intru in 18...Poi eu de cand sunt insarcinata nu prea pot manca== CARNE, eram supraponderala si pana sa raman insarcinata cu atat mai mult cu cat am suferit o interventie chirurgicala(usoara) la san si nu am avut voie sa fac efort fizic...cred ca depinde de organism eu nu ma asteptam sa aud pe toate gravidutzele ca s-au ingrasat, mi-e suficient sa stiu ca nu sunt singura:) mai este si LaraG76,
ionela.n tu nu trebuie sa te ingrijorezi mie prima doctorita mi-a recomandat sa nu ma ingras in primul trimestu mai mult de 1 kg pe luna, iar pe site aici am impresia ca scrie ca in primul trimestru in jur de 1,5kg trebuie sa iei, deci nu e de ingrijorare la tine..
RalucaE
UM:26.12.2009, DPN:02.10.2010 D.N 02.03.1982
Klarisse spune:
Buna ziua burtici si fetite dragi. Apar si eu, scot un ochi de prin hartii sa vad cu ce va mai laudati.
Bun venit noilor burtici, sa fie sanatoase si sa aiba sarcini la termen.
Am vazut ca vorbiti de concedii si eu tot de la 1 iulie nu mai vin la birou..si sincera sa fiu numar zilele pana atunci..sa nu mai aud de stres, rapoarte, sedinte, urlete si nervi.
Aseara am bagat o repriza de plans..asa ca mi-a venit mie..mi se parea ca toate nedraptatile din lume sunt pe capul meu..deh..hormonii..
.
Maricicutz bafta multa la eco, o sa iasa foarte bine si n-ai sa mai nicio grija, ai sa vezi.

Chichiutza n-am sarit nici azi cafeaua ta delicioasa insa am baut-o mai pe la pranz ca dimineata a fost jale..

Va pup pe toate, sa va treaca racelile
Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
RalucaElenaM spune:
Eu probabil din cauza greutatii... cam sufar am dureri de spate si nici "nervul sciatic" nu e prea bucuros de greutatea mea imi face figuri ..sunt un pik speriata ca suntem abia la jumatatea drumului, ma gandesc numai ca poate se inatampla asta pentru ca voi avea un BeBeloi
grasutz si sanatos

"Ce-o fi o fi...baiat...fata....numa' armata s-o faca:))!"
RalucaE
LilianaR spune:
Da, e fain cu plansul, simt si eu nevoia sa ma destind parca prin plans...
Ma duc la un dentist si-i pun ca nu vreau sa fac lucrari esentiale, doar o chestie mica la o masea ce se rupse si revin dupa ce nasc si, eventual, sper, alaptez.
Incepe sa spuna de anestezii, de un nerv de omorat, de una de scos (aia de se supse), apoi ca pe scaunul ala trebuie sa se faca un detartraj.
Ma dau jos sa vina ala cu detartrajul, dar cica era vorba e mine!
Ok, nu-mi spuneti si mie ce se intampla in gura mea, luati voi si faceti! Ma scuzati ca eram in zona, sa nu va stau in cale!
Evident ca as fi plecat val-vartej, dar venisem cu cineva care nu se dadea plecata asa usor... si a trebuit sa ma chinui sa-mi aman sarja de plans ca sa aud cum ca am probleme, ca poate sunt de la sarcina, dar ea nu repara decat dinti...
Toate numai de bine, nu i-am spus nimic decat ca sunt dintii mei si decizia mea si imi pare normal sa fiu informata.
Ea ca nu, ca ea stie ce trebuie facut, nu am eu de unde sti.
Am lasat-o asa, ca mai era unul stia mereu ce trebuie, l-am impuscat in '89.
Si abia am asteptat sa ajung acasa sa ma plang si sa plang.
Si mi-a trecut in 5 minute.
E enervanta starea asta, cred ca daca nu imi simteam in gat nodul de plans ma ciondaneam cu aia; poate ca e mai bine asa.
Enervant e ca e de cateva ori bune pe saptamana. 2 sau 3 ori. 
19+ 
Klarisse spune:
Liliana si pe mine ma mai apuca prin locuri ciudate, ba prin magazine/cafenele..ba intr-o sedinta, abia ma stapanesc sa nu ma ia plansul. Ar fi tare in mijlocul unei prezentari sa imi dea lacrimile...

Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LilianaR spune:
Da, si imi zicea tipa aia cu care eram sa o las naibii in pace, sa nu ma mai gandesc... cum sa nu ma gandesc, eu nu plansesem.
Acasa am stors 2 lacrimi si eram gata linistita, parca asta fusese tot scopul. 
19+