Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Vad ca multe gravidutze vor naste la Spitalul Elias, este cineva pe aici la Dna Dr.Cristian Rodica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Raluca tocmai spuneam si eu azi dimineata ca m-am ingrasat 6 kg, dar cred ca si datorita faptului ca am stat numai in pat si nu am facut deloc miscare. Acum asta e. Ce sa mai zic. Sper sa dam jos repede dupa ce nastem.

18+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Si eu tot vreo 5-6 kg m-am ingrasat pana acum... Insa nu sunt asa de problematice, cred eu... Mai ales la cat am inteles ca este de alergat dupa ce se naste minunea...

Sabina 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Of ca tot am ajuns si la kg, inca stau bine, am pus vreo 3 kg,dar sa vedem cum evolueaza. Oricum incerc sa nu ma mai gandesc la asta, mai ales ca vine vara si am sa vad pe la mall numai dudui cu rochii sub fund, bronzate si eu..carandu-mi fundu' mare incet incet...
Dar sunt mama...iar asta e cea mai mare bucurie si mandrie..dupa ce nasc am sa ma dedic remodelarii, important e ca bebe sa fie sanatos, sa se dezvolte bine si dupa ne revenim noi..

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Din cauza prieteniei mele intense cu WC-ul, acum vreo 10 zile nu aveam decat 1kg in plus . Sper sa nu ma fi ingrasat in 10 zile cu vreo 3 kile, ca am inceput sa balotez serios de cand m-au lasat greturile

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Pana acum am pus 2 kg. Si le-am pus in ultima luna, de la ultimul control, pana atunci nimic. Oricum cele mai multe kg se pun in ultimul trimestru...nici nu stiu de la ce, atunci ai impresia ca pui kg pe tine si cand respiri.
Am mai spus eu, la cealaalta sarcina am pus 38...sper sa nu se mai intample. Oricum, le-am dat curios de repede jos, vreo doua luni n-am dat aproape nika si dintr-o data, cand a dat caldura si am iesit la "curse" prin oras cu caruciorul le-am dat pe toate.
Sanatosi sa fim.

17+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Aniast
Kiti la tine cred ca nici nu se vede ca esti graviduta daca ai pus doar 1 kg. Ce mai conteaza ...... sa fie bebeii bine caci noi o sa ne descurcam. Ce fericita trebuie sa fi: intai baietel, apoi fetita. Si eu am un frate mai mare si tare bine mi-a prins in viata.

Ariciu sper sa-ti fie bine.

Iony, Maya, Madutza, Iomur mi-e dor de voi.

18+

crina cu

Mergi la inceput

Sotul meu zice"lasa nu te mai negaji ca SE VEZI CE "BUNACIUNE DE MAMA TE FACI APOI:))" si asa e fetelor lasa ca avem timp apoi sa tragem...sportul si salata vor fi no1 , facem aici "grupul fetelor care beau apa plata cu lamaie":))

Momentan mai avem ceva kilograme de pus..

Eu sunt un bibelou de portzelan ..NU fac sport ca mi-e frica sa nu ma SPARG :D
Ufff bine ca mai apare in dreapta paginii reclama aia cu modelul mai dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Fetelor sunteti asa dragute cum povestiti voi de plansete ... m-a bufnit rasul pt ca tocmai am vazut pe net o bucatica din Frumusete pe muchie de cutit si am plans asa cu jaaale

Voiam sa va intreb ceva mai spinos(mai ales pe mamicile cu experienta): voi aveti idee care e cel mai dotat spital pentru prematuri ? Am citit de curand de o fata care a nascut la 28 de saptamani si m-am speriat. Mi-am dat seama ca sunt total nestiutoare la acest capitol, daca doamne fereste s-ar intampla asa ceva nici nu as sti unde sa ma duc ...
Sa speram ca nu va fi cazul, dar nu strica sa stim una-alta, preventiv

Vin si eu la intalneala daca se organizeaza asa ceva, nu de alta, dar trebuie sa ma ...mandresc cu cele 8 kile in plus
20+

Mergi la inceput

Am postat 11 mesaje cand sunt si eu "MODERATA"?

Mergi la inceput