Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Am inteles, Eveline. Normal ar fi sa le dea, dar ce mai e normal?

Felicitari pt miscarile din burtica

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Scriu si eu.... tot NE-MODERATE imi sunt mesajele...cam nasol ca probabil apar cand voi atzi trecut deja la alt subiect:)

ionela.n cum sa te plicti acasa? tu n-ai somnik?:)) la mine ii jale cu somnelul
Fetelor cat v-atzi ingrashat pana acum? ca eu sunt cam speriata!?!?(+8kg) si dupa cate am vazut pe pagina ...de acum urmeaza +0.5kg/saptamana!!

Sunt un micutz tanc rusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare burtici!

Cam multe burtici racite, ce se intampla? Bine ca m-ati lamurit si pe mine ca e oarecum normal sa ai nasul infundat in sarcina pt ca eu eram convinsa ca am ramas cu sechele de la o raceala mai veche, netratata corespunzator.

maricutz 1:385 este sub cut off, deci DT este negativ, nu vad de ce ti-ar face recomandare de amnio. Evident daca asa te simti mai linistita, poti sa-l faci, doar ca nu inteleg de ce esti asa de ingrijorata. Care e limita de varsta la tine?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

fulguta chiar azi am socotit si eu, si cu concediul pe care il mai am in dotare, pot sa stau acasa din iulie.
aproape 4 luni.... oare ce o sa fac toata ziua acasa?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

maricicutz, bafta multa la echo astazi... te asteptam cu vesti bune.

Luy, o senzatie stranie dar extrem de placuta ma apuca acum cand te citesc si aici. Bine ai venit, iti urez inca o data sarcina usoara si un bb care sa va faca la fel de fericiti cum reuseste Maria

Fetelor, in cazul in care nu stiti, Luy este colega mea de la odiseea de sept-oct 2007, cea mai draguta si sufletista mamica. Are un spirit organizatoric extrem de bun asa ca, daca noi n-am reusit sa ne organizam sa ne cunoastem la un suc....acum e momentul.

Pentru nasucurile infundate, subscriu si eu la tratamentul cu ceai de lamaie cu miere iar pentru gat, lapte caldut tot cu miere. Eu am fost racita de doua ori in sarcina si asa am reusit sa scap. Doctorul mi-a recomandat si Stodal pt gat si efferalgan (efervescent) dar m-am incapatanat si am scapat numai cu naturiste. Sanatate multa!

Bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si la termen va doresc!

RalucaElenaM, inca o ploiesteanca in gasca...da-i repede din degete si mai scrie cateva mesaje ca sa te vedem in timp real. La Michael Jackson Tribute Bucharest...ei, nu m-am tavalit pe jos de plans dar recunosc ca mio-au curs lacrimile. Niste date pentru prima pagina vrei sa scrii? (UM, DPN, DN)

crina-s, tie iti trimit niste pupici speciali, felicitari pentru curaj, ma bucur ca a decurs totul bine. Sa stii ca ti-am tinut pumnii si m-am gandit la tine.

ddanagh, ai vazut ca au trecut contractiile? A venit rezultatul rapid?

andre_flo, cand ti-ai programat morfofetala de sem 2? O faci tot la Academica? Eu martea viitoare la ora 12 semnez condica.

Ma duc la treaba prin casa, vreau sa mai bag "la naftalina" din hainutele lui Vladi ramase mici si ar cam trebui sa incep sa-i scot din hainele mititele de new-born sa vad de ce mai am nevoie. Ce de treaba placuta...

Andreea, in 21+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Stiu ca pot sa le iau si dupa, insa de ce sa ma solicit pt 100 de lei cand nu-i cazul? 85 % din venitul net realizat pe ultimile 6 luni sunt arhisuficiente pe perioada prenatala. La noi veniturile constau in stimulente care pot fi diferite de la o luna la alta. Nu am siguranta ca luna urmatoare o sa iau aceeasi suma ca si luna precedenta.
Nu-i ma sanatos sa stau acasa si sa nu mai aud de la colega de birou ca ea nu se duce dupa lucrari pt ca are de transmis niste mesaje pe Facebook?!!
Asa stau acasa, linistita, imi vad de bijuurile mele pe care bineinteles obtin niste bani in plus si nu ma stresez.

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

pianna, sunt convinsa ca ai sa gasesti ce sa faci in tot acest timp pana la nasterea copilului. Asta bineinteles daca nu mai doresti sa stai la serviciu.
Eu spre exemplu vreau sa-mi zugravesc casa si sa pun la punct camera copilului. Sa pictez floricele, masinute, depinde de sexul copilului.

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Am vazut ca vorbeati de statul acasa...eu la Raul dupa primele 4 luni am vrut sa stau acasa, ca deja nu ma mai puteam concentra si decat sa fac greseli si sa traga si altii dupa mine, am preferat sa-mi vad de ale mele acasa, fara stres....de plictiseala nu s-a pus problema ca aveam atatea de facut ca nici nu stiam cand se facea 6 si venea sotu'. Am luat de la medicul gineco o adeverinta pe care scria "sarcina cu risc", am dus-o la medicul de fam si asa a putut sa-mi dea medical 3 luni (in mod normal medicul de familie da medical doar 2 sapt/luna)....apoi mi-am luat concediul care il mai aveam cred ca vreo 20 zile.....si prenatal 3 sapt pana am nascut. Nu mai stiu exact cum se calcula, dar mie mi-a convenit asa sa am cat mai multe zile dupa ce nasc. Aaaa si era si asigurarea de viata care imi platea 10euro/zi de medical dar nu si din cele 126 zile. Si per total a fost super ok si ca bani si ca timp de relaxare

14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Da, ai si tu dreptate Fulguta. Daca sunt si diverse comisioane la mijloc, tu stii mai bine ce si cum

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, eu s-ar putea sa adorm in timp ce scriu mesajul, asa ca daca scriu tampenii, sa stiti ca de aia...pic de somn!
Si eu mai am de luat 19 zile de concediu - lucratoare - asa ca din iulie, posibil de la 1, nu stiu daca mai vin. Daca vad ca pot, o sa continui, dar la cat de obosita plec acasa deja, nu stiu cat ma mai tine...sper sa pot veni si pana-n iulie, macar. La Iustina am intrat in concediu doar cu o saptamana inainte de a naste...nu stiu cum, dar nu oboseam deloc pe-atunci. O fi varsta??? Nu cred...cred ca doar e diferita sarcina.
Eveline, ce activitate are bebelinul tau, bravo! Si-a mea are de-a treabaaaa....e gospodina mare, galshca! Mai devreme mi-a articulat doua picioare in dreapta de le simt si-acum!

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput