Aspirante optimiste > 20 ani (485)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxy spor la prestat si sa fie cu noroc

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa se prinda repede

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Roxy spor la prestat si sa va ajute DD sa se prinda cat de repede
Fetele e destul sa prestati o data la doua zile sa apuce sa se refaca rezerva de ca ei se depun in straturi si asteapta ovulashul
Am fost si am cumparat ceai de frunze de zmeur,rau nu poate sa-mi faca si pe cand ne apucam de prestat nu strica un pic de fertlitate in plus

Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

paula ceaiurile naturiste si orice tincturi si capsule naturiste n-au ce sa strice.
eu asa zic, din contra ajuta mult.
asa este, o data la 2 zile este cel mai bine. bine...acum se poate intampla s-o faci o data si atunci sa se prinda

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

paula ceaiurile naturiste si orice tincturi si capsule naturiste n-au ce sa strice.
eu asa zic, din contra ajuta mult.
asa este, o data la 2 zile este cel mai bine. bine...acum se poate intampla s-o faci o data si atunci sa se prinda

Viitoare mamica

Din pacate nu prea este asa. "Naturistele" daca nu sunt luate cum trebuie, in cel mai bun caz nu au efect, in cazuri mai rele pot dauna.
De exemplu, nu multa lume stie, dar "inocentul" musetel luat impreuna cu medicamente pt subtierea sangelui poate sa duca la hemoragii interne intense.
Branca ursului luata de femei poate sa declanseze la cele sensibile secretia de testosteron. Daca testosteronul este mare atunci aceasta planta agraveaza secretia. Luata de barbati care au chiar si cea mai mica sensibilitate a prostatei aceasta planta poate sa declanseze reactii adeverse grave.
Frunzele de zmeur sunt minunate, dar femeile care au menstruatia foarte slaba trebuie sa inceteze luarea acestei plante cu o saptamana inainte de ciclu, sau sa combine cu o alta planta care sa stimuleze menstruatia
Astea sunt doar cateva exemple simple. Lista poate sa continue. Deci priviti plantele cu respect ca sunt foarte puternice.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

doula, serios cu plantele? eu nu auzisem de nici un efect advers.
numai de bine am auzit, serios.
tu ce zici, se poate ca ovulatia sa fie prin z14 iar mucusul sa fie prin ziua 18-20??? ca am o mare nelamurire.
testosteronul ce face?? ce secretie afecteaza?

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Doula chiar m-am speriat de ce ai spus. Eu care imi faceam planuri sa incep sa iau si eu si sotul branca ursului imediat dupa CM, eu pana la ovulatie evident.

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, eu stiu ca mucusul poate aparea si in zilele in care nu ovulezi, deci e posibil sa fi fost si la tine asa. cat despre testosteron, este hormon masculin, nu stiu ce secretie poate influenta dar cu siguranta nu avem prea mare nevoie de aste hormon

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

doula, "menstruatie slaba" te referi redusa cantitativ?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Eu o sa incerc totusi Branca Ursului, dar pentru ca este hipotesnor iar eu am tensiunea mica o sa iau doar o lingurita pe zi din prima zi a CM pana in a 10-a

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Mergi la inceput