Aspirante optimiste > 20 ani (485)
Raspunsuri - Pagina 8
camcris spune:
dedicatie speciala bebelu si pentru toate fetele
BANC
O calugarita se duce la doctor: - Doctore, nu pot scapa de sughit.
Doctorul o consulta si-i spune: - Sunteti insarcinata. Calugarita se intoarce la manastire si povesteste ce i-a spus doctorul.
A doua zi stareta se adreseaza doctorului: - De ce i-ati spus asta calugaritei noastre?
- Ca sa o sperii si sa scape de sughit...
La care stareta: - Cel care s-a speriat a fost episcopul, s-a aruncat din turn!
vas spune:
Multumesc Bebelu .
camcris, eu ce sa zic sper pana in ultima clipa. Eu nu ma mai iau dupa simptome pentru ca am ajuns la concluzia ca pana la momentul intarzierii CM si cand de fapt mai stii si rezultatul testului, simptome nu prea sunt, RELEVANTE cel putin. EU cand am ramas insarcinata cu ELiza nu am avut nimic diferit, aceasi durere de burtica, acelasi semne de CM. Daca intarzie ma risc la test.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
PaulaFrida spune:
tare bancul cami
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
sherbi spune:
buna ziua, fete!
bebelu, dar nu-i ciudat? aiavut ovulatie asa devreme, z8?
deci secretul este in fiecare zi
despre cafea pot spune ca eu am baut decofeinizata pe sarcina.
eu am aceiasi pitici la creier...merg la toaleta numa dupa cafea. de multe ori insa, merg la toaleta numa cand o prepar, de la miros
despre tigari insa si eu am comis-o pe sarcina. eu fumez mult, insa le-am redus la 2 pe zi, una dimi si una seara. pe la nunti, petreceri ajungeam si la 5-8 pe zi, dar asta doar in conditiile astea. au fost multe zile in care nu am pus deloc gura.
sper sa reusesc si la urmatoarea sarcina sa le reduc sau sa ma las de tot.
tigarile reprezinta un risc. nu este dovedit ca fac rau obligatoriu. depinde si de cantitate, insa reprezinta un risc. alcoolul chiar face rau, dar este recomandat pe sarcina un pahar de vin rosu de preferat, dar sa fie un vin de calitate, nu orice posirca.
eu am o gramada de treaba azi. cel mai mult ma enerveaza faptul ca am o mizerie crunta in casa si nu am chef deloc de curatenie. mai ales ca la mine dureaza 2 zile o curatenie strasnica. si asa mi-e urat sa plec de acasa si sa las casa imputita. cand ma intorc maapuca depresia.
mai stau putin si plec pe traseu.
sper sa gasesc ceva gravidute noi pana duminica. asa ca...spor la testat si la mine, la prestat
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris dedicatie speciala bebelu si pentru toate fetele BANC O calugarita se duce la doctor: - Doctore, nu pot scapa de sughit. Doctorul o consulta si-i spune: - Sunteti insarcinata. Calugarita se intoarce la manastire si povesteste ce i-a spus doctorul. A doua zi stareta se adreseaza doctorului: - De ce i-ati spus asta calugaritei noastre? - Ca sa o sperii si sa scape de sughit... La care stareta: - Cel care s-a speriat a fost episcopul, s-a aruncat din turn! Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
bebelu86 spune:
Sherbi nu stiu ce sa-ti zic. asa am ramas si data trecuta. ff dvrm
iar la analize cica ovulam normal in z 14.
acu ...DUmnezeu stie ce s-a intamplat si cand s-a prins
eu il am pe al meu si pe socrela pe cap care nu ma lasa nici sa stau unde se fumeaza. ce sa mai pun eu gura pe tigara. asa k...le-am lasat vrand nevrand
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
vas spune:
Bebelu, si mie la ultimul eco mi-a spus ca s-ar putea sa ovulez prin Z9-10 dar cand am ramas gravi am presta in Z15 SIGUR. Asa ca e asa cum zici DUMNEZEU ISI FACE TREABA, noi doar acceptam.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
bebelu86 spune:
sincer nu ma asteptam sa raman asa repede sa zic. k abia se terminase postu si eram asa...no chef.
dar uite ca minunea s-a produs
Albumele noastre
roxy_s spune:
ce mai faceti? mi-am facut si eu putin timp sa vorbesc cu voi.
asa am un chef de munca.....de ma rup.....
bebelu se pare ca tu ovulezi foarte devreme daca si prima oara a fost tot asa.
asta este secretul,clar, la 2 zile ca nu se stie cand este momentul prielnic.
eu m-am apucat de, gata. sa se prinda repede.
vas poti tu sa stai netestata?
la toate fetele.
Viitoare mamica