Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
xela_07 spune:
si acum din amintiri, repede repede ca nu se stie ptr cat mai dorm am2:
- ma bucur nespus pentru Miruna. Sper ca si David a ajuns acasa cu bine.
- nikole - e super ca ati reusit sa aranjati ptr botez. cu rochita te inteleg perfect, si eu am cautat mult ca deh vroiam sa se deschida in fata. cred ca eram simpatica ptr ca la un moment dat nu ma mai uitam dupa ea, intrebam direct vanzatoarea aveti asa si cu asa. se uitau la mine .... concluzia: nu am gasit dar e adevarat ca nu am cautat decat intr-o zi. multa bafta sa gasesti ceea ce iti doresti! oricum, la ochii tai sunt sigura ca iti sta bine cu orice
- cris.m - bine ca ai revenit, intrasem la idei ca tu intrai mereu ...
- decenuela - familie din filme americane stii bine ca asa ceva nu exista in realitate. suntem o familie normala, departe de noi perfectiunea ...
- ayanna - spor la slabit! din pacate eu m-am lasat de sportul asta. nu pot sa ma abtin de la dulce, am nevoie de zahar ca de aer ... zic si eu ca atunci cand voi fi independenta si nu voi mai alapta o sa vad eu ...
- cris.d - s-a linistit ema dupa botez ? tot asa agitata e? mai plange mult neconsolat? multa sanatate tie !!
- haricut - imi pare rau ca aveti iar probleme cu cantarul . oricum tu ai facut chiar tot ce s-a putut ... esti o super luptatatoare si vei vedea ca o sa fie bine
- ratusca - am inlemnit cand citeam cum a cazut Andrei. tb sa am si eu grija cu el de acum. oricum vor lua nenumarate trante, imp e sa avem noi cat mai multa grija de ei sa se intample lucrul asta f rar. Andreea a cazut de n ori din pat (dormea si se dadea peste baricadele mele de perne ).
poate totusi va reveni si lapticul, mult succes!
- ioana_fota - ma bucur ca te citesc mai optimista .
- alexutzzza - hi hi ai baiat mare daca deja s-a intors . al meu e mai puturosel, poate i se trage de la sunci ca are aproape 7 kg la aproape 3 luni.
- mamidepuiuti - tu cum te descurci cu germana? mie mi se pare o limba imposibila . in vara ziceai ca plecati?
- mariucasara - simpatic Sebi in pozele de la botez. sa-i fie de bine botezul si voua cununia! naspa faza cu pantofii, bine totusi ca ai gasit ceva. m-ai omorat cu diversificarea, crunt dar f adevarat.
- plateea - vai ce ti-am dus dorul. nu ti-e mila de noi sa intri mai des, ca uite nu ne facem portia de ras si buna dispozitie fara tine? esti tare simpatica!!!
- cristies - succes si tie cu slabitul! am vazut ca te-ai apucat serios de gatit nu gluma ..
asa si inca ... :
- nici eu nu am cantar dar ma cantaresc cu el in brate/fara el si scad. am vazut ca nu sunt diferente fata de cum il cantaream la dr.
- cu intalnirea sper sa ajung si eu chiar daca o sa stau ff putin. la noi Andreea doarme de la 2 la 4 ca altfel nu reusim sa ne mai intelegem cu ea.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
plateea spune:
xela, stai linistita, zaharul e un must in alaptare. io am glicemia destul de sus de obicei, iar la analize mi-a iesit 68, cu o lingurita de miere luata pe stomacul gol, plus un ceai baut. asa ca nu te ingrijora. poti sa slabesti papand toaaate dulciurile pe care ti le doresti.
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
xela_07 spune:
lorex - superbe poze, superba fetita, superba mamica
oani - cum reusesti sa dormi cu am2 in acelasi pat? sau nu am inteles eu bine ?
LA MULTI ANI baly!!
ana_g - felicitari pentru marea realizare cu prinsul jucariei . bine ca ai reusit sa-l filmezi. si eu am filmat-o pe Andreea in ziua cu pricina, cand ma uit acum cat e de lungana ...
plateea spune:
vreau, si nu gasesc sa downloadez melodia andreei balan baby get up and dance
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea xela, stai linistita, zaharul e un must in alaptare. io am glicemia destul de sus de obicei, iar la analize mi-a iesit 68, cu o lingurita de miere luata pe stomacul gol, plus un ceai baut. asa ca nu te ingrijora. poti sa slabesti papand toaaate dulciurile pe care ti le doresti. Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
eu nu mananc decat miere, dar rad un borcan de 500 gr intr-o saptamana. sunt dispe
ma consolez cu ideea ca nu m-am ingrasat .
miremia spune:
Cristies help! Ma pun sa fac biscuiti. N-am gasit faina de ovaz am luat de orz (oricum uitasem de care trebuie), e bai?
Migdale n-am...pun stafide?
Mirela fericita de Mara Ioana
xela_07 spune:
ma duc sa-mi fac unghiile, credeti ca o sa reusesc???
sunt o optimista incurabila ...
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Cristies help! Ma pun sa fac biscuiti. N-am gasit faina de ovaz am luat de orz (oricum uitasem de care trebuie), e bai? Migdale n-am...pun stafide? Mirela fericita de Mara Ioana |
ce tare esti
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
Teodor doarme linistit de vreo ora jumatate.
Este baiat mare deja.
Adoarme singur, se trezeste singur si rade fara sa faca zgomot.
Seara adoarme la 10 maxim 11 si se trezeste dimineatza la 6:30-7, papa si adoarme pana la 9-10 sau se joaca singur in patutul lui.
Ieri l-am pus intr-un loc in mijlocul patului si l-am gasit cu capul unde il pusesem cu picioarele.
De cele mai multe ori se impinge in picioare, ridica fundul si se misca inainte.
Asa s-a deplasat odata in 5 min aprox o jumatate de metru.
Bine ca stau mai mereu langa el.
Si cand nu stau langa el il pun in patut.
Apropo de greutate.
Noi la 3 luni aveam 62 cm si 5.6kg si nu m-am panicat ca ar avea putin.
Buni este asistenta la pediatrie si am mers sa ne cantarim la ea.
Era de garda chiar pediatra si ne-a zis ca arata f bine.
Deci nu mai intrati in panica.
Daca este un copil vesel, nu plange,este activ atunci totul este in ordine
plateea spune:
xela, bafta!
daca reusesti tu cu 2 copii, promit ca imi trag si eu o manichiura din aia de cuconeta, cu modele cu tot, si bonus o pedi...