Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
briza_marii spune:
Dragi mamici, sunt o proaspata mamica de la odiseea vecina. As vrea sa va intreb pe cele care dati la copii LP, bebelusii vostrii accepta biberonul daca laptele e cald? Bebeu meu nu manaca lapticul decat dc e rece, adica la temperatura camerei, si tare greu imi e sa ii incalzesc apa, sa o racesc, ca bebe in momentul cand deschide ochii urla de foame (of..copilul asta nu stie sa planga..doar urla de se invineteste). Ma intreb, ii pot face biberonul cu apa la temperatura camerei (am mereu apa plata fiarta si racita in bidon), fara sa o mai incalzesc?
Mami de iepuras Eric Mihai
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari si de la noi. Teodor doarme linistit de vreo ora jumatate. Este baiat mare deja. Adoarme singur, se trezeste singur si rade fara sa faca zgomot. Seara adoarme la 10 maxim 11 si se trezeste dimineatza la 6:30-7, papa si adoarme pana la 9-10 sau se joaca singur in patutul lui. Ieri l-am pus intr-un loc in mijlocul patului si l-am gasit cu capul unde il pusesem cu picioarele. De cele mai multe ori se impinge in picioare, ridica fundul si se misca inainte. Asa s-a deplasat odata in 5 min aprox o jumatate de metru. Bine ca stau mai mereu langa el. Si cand nu stau langa el il pun in patut. Apropo de greutate. Noi la 3 luni aveam 62 cm si 5.6kg si nu m-am panicat ca ar avea putin. Buni este asistenta la pediatrie si am mers sa ne cantarim la ea. Era de garda chiar pediatra si ne-a zis ca arata f bine. Deci nu mai intrati in panica. Daca este un copil vesel, nu plange,este activ atunci totul este in ordine Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
F simpatic Teodor. Felicitari ptr tort arata super !!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
poze botez
xela_07 spune:
citat din mesajul lui plateea xela, bafta! daca reusesti tu cu 2 copii, promit ca imi trag si eu o manichiura din aia de cuconeta, cu modele cu tot, si bonus o pedi... Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
hi hi, nici chiar asa ...
in conditiile in care dorm am2 si le-am curatat ieri. acum nu le-am dat decat cu oja, tac pac
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
poze botez
plateea spune:
xela.. deci, pe etape... copacel, copacel... tot e de laudat!
briza_marii, eu frecvent tin biberonul cate jumate de ora, o ora inainte sa se trezeasca pustiul in camera. il incalzesc, apoi uit de el in patut sau pe masa, pana mi se pare ca trebuie hranit copilul. si... nu a tusit nici de la lapte prea cald, nici prea rece. cat despre urlat, stai linistita. asa facea si domnul meu. in timp, se linisteste. ajungi, treptat sa il intelegi, sa ii anticipezi nevoile, si nu va mai urla decat la altii. cu tine va forma o osmoza destul de multumitoare.
dau refresh la odiseea de ian-feb 2011, si imi aduc aminte ca v-am citit de la inceput, dar greu m-am hotarat sa intru sa particip la discutii, imi era frica sa nu fiu si eu pe listuta aceea cu "ne-au fost prietene"... si ce ma mai ardeau tastele sa ma bag si eu ca musca-n lapte, vai, vai...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mariucasara spune:
citat din mesajul lui briza_marii Dragi mamici, sunt o proaspata mamica de la odiseea vecina. As vrea sa va intreb pe cele care dati la copii LP, bebelusii vostrii accepta biberonul daca laptele e cald? Bebeu meu nu manaca lapticul decat dc e rece, adica la temperatura camerei, si tare greu imi e sa ii incalzesc apa, sa o racesc, ca bebe in momentul cand deschide ochii urla de foame (of..copilul asta nu stie sa planga..doar urla de se invineteste). Ma intreb, ii pot face biberonul cu apa la temperatura camerei (am mereu apa plata fiarta si racita in bidon), fara sa o mai incalzesc? Mami de iepuras Eric Mihai |
Poti sa ii faci linistita bibe cu apa la temp. camerei. Al meu e fix pe dos. Nu bea laptele dect daca e cald.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
plateea spune:
cris.d... cum mai e ema cu somnul ziua?
eu am ajuns la concluzia ca daca stau nmai cu strumful in brate, marsupiu, ma joc si vb pana ragusesc, nu il las sa planga, il fatai, fac plimbari, dansez pana nu mai am picioare, oboseste, si il adorm in brate, cum avea bea poza cu ivan. il hranesc asa in pozitia aia, ii scot aerul si doarme apoi. dar functie mai bine in ziele cand urla kiss tv de o disper pe soacra...
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui plateea vreau, si nu gasesc sa downloadez melodia andreei balan baby get up and dance Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Uite melodia o gasesti www.trilulilu.ro/georgerdv/50d73c3eba2ec9" target="_blank">aici.
Si o downloadezi folosind site-ul asta
plateea spune:
lucia, sa traiesti 1000 de ani!
lui Teo!
plateea spune:
cristies ai terminat Ma numesc Rosu?
onitza, sper ca puiul de depresie cu care cochetai e istorie, da?
cristies spune:
citat din mesajul lui plateea xela, stai linistita, zaharul e un must in alaptare. io am glicemia destul de sus de obicei, iar la analize mi-a iesit 68, cu o lingurita de miere luata pe stomacul gol, plus un ceai baut. asa ca nu te ingrijora. poti sa slabesti papand toaaate dulciurile pe care ti le doresti. Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Unde ar fi norocul ala????
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc