Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex mi-am adus aminte * cris.d arati amazing! * parul inca nu-mi cade, mi-a cazut mult in luna a 5-a * m-am saturat sa bata vantul in fiecare zi _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
ma folosesc putin de tine, nu te superi, da ?
cris.d - si eu zic tot asa, ne place rau de tine. a meritat efortul facut pentru slabit. despre ema nici nu mai vorbesc la cat e de dolofanica si cu ochisorii ei de te topesti toata .
cristies - si mie imi cade f mult parul de vreo 2 saptamani, in sarcina nu mi-a cazut deloc, poate ptr ca am luat elevit ??
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danasor
Oricum arata foarte bine pentru varsta lui, cand au fost facute fotografiile? Felicitari ca ai asa o fata, si frumoasa si desteapta! pui mic |
anul trecut prin noiembrie cred, cand eu bortoasa n-am putut sa ajung cu ei la targ (gaudeamus), sotul a vrut sa-i faca Elei, o fana Djuvara, trucou cu "I love Djuvara" sau "Djuvara rulz" dar pana la urma a mers si fara tricou, doar vreo 4 autografe...
plateea spune:
ruxita... uau...
am un tir de de aruncat in fetele cu 2 copii: cris.d, cris.m, xela, mariucasara, mamidepuiuti, nikole, oani, onitza, ruxita, nu-mi mai vin acm in cap, dar se stiu ele.... no comment!
plateea spune:
aaa. mie mi-a venit alocatia, deja, iar de luna viitoare imi vin si bani de cic! pt martie si aprilie. alocatia a venit pt feb si martie.
si am scapat, am lichidat intr-un final si cu job-ul,nu imi mai sunt datori cu nimic. huuuh...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cristies spune:
Ruxita, gushatul e bun de pus pe prima pagina la argumente pro alaptat!
Iar fata, tin sa te felicit, "apucaturile" de intelectual se dobandesc acasa! (eu am fost la targ, cu ditamai burtoaca... de-abia urcam scarile alea)
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
evyme spune:
citat din mesajul lui Ruxita noi venim cu 2 noutati - un gusat si jumatate si portret de domnisoara ce complicat a fost sa bag 2 url-uri |
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
cristies spune:
Spor la treaba fetelor care fac sport! Felicitarile mele!
Eu ma duc sa fac mancare. Supa de legume (altele decat morcovi, cartofi si sfecla rosie) si piept de curcan cu telina.
Intrebare: unde naiba gasesc quinoa?
Miremia, daca n-ai facut inca biscuitii pune-le si niste migdale ca eu zic ca ies mai buni.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
plateea spune:
cristies...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Ruxita, gushatul e bun de pus pe prima pagina la argumente pro alaptat! Iar fata, tin sa te felicit, "apucaturile" de intelectual se dobandesc acasa! (eu am fost la targ, cu ditamai burtoaca... de-abia urcam scarile alea) _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
se poate, eu as pune 80 la suta doar pe startul bun de 4 kg la nastere, dar si alaptatul evident conteaza,
eu nu prea am fost mobila in ultimele 2 luni, aveam un traseu f. bine predefinit - pat, buda, pat, buda...si asa am ratat "Avatarul"