Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dimineata!

Eu m-am trezit cu o durere de cap... cred ca e de la vantul asta rece care sufla afara, soarele de incalzeste de mori si cand vine o rafala...te iau toat alea
ratusca_mica - Anastasia la fel a facut acum cateva zile,statea numai la tzatza, ca ma si intrebam daca are din nou puseu de crestere? eu zic ca e bine ca suge mult si ii place iti stimuleaza productia de laptic, ce greutate are acum? bebe frumos si mamica
mamidepuiuti dupa spectaculoasa crestere din primele doua luni jumatate s-a schimbat si la noi situatiunea, mult mai usurel cu crescutul in greutate dar si eu zic ca stam bine 3luni jumatate are 6,5 kg
Andrelina si Decenuela sa va fie de bine clatitele

pui mic

Pai la 3 luni si 2 sapt are 6,230 kg si 60 cm

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

mie mi se pare ok, yannis are tot 60 cm si 6,400 la 3 luni si e hranit de 2-3 sapt exclusiv LP, deci io zic ca Andrei e f ok

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Dupa cum va spuneam, m-am apucat de 8 min abs. Se uita fii-mea la mine cu niste ooochi... Si cand exersam mai cu spor, pac, o vad cum regurgiteaza. Bravos, io ma agit si ea... Cred ca ma miscam prea repede. Ia uitee, adineauri a regurgitat iar, oare scriam prea repede? Ma duc s-o schimb...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

am incercat si io vineri....facut dush, peeling, dat cu crema de termosudatie pe burtica, infasurat in folie si ...8min abs...am apcucat 5 minute numai ca apoi a dat Yannis alarma, dar 3 zile dupa aia nu m-am mai putut misca asa febra musculara am avut

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

noi venim cu 2 noutati -

un gusat si jumatate si

portret de domnisoara

ce complicat a fost sa bag 2 url-uri

pai tu dai definitia "gusei" "falcilor" si copilului "bomflei" !!! si toate astea cu LM!!! jos palaria! felicitari ptr laptic! e superb!

Iar domnisoara e f frumoasa si studioasa! sa-ti traiasca si sa te mandresti cu ea! multa bafta in continuare la teze si lucrari!

de Yannis

Mergi la inceput

Intrucat bantui singura pe aici si mi-am facut "temele" (am recuperat tot), merg sa intind rufele si sa scot cozonacelul la aer!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

noi venim cu 2 noutati -

un gusat si jumatate si

portret de domnisoara

chiar ca gushat frumi. ce-i dai, mama, sa pape?
cat despre donshoaraiestraordinar de frumi si delicata si...intelectuala. pozele alb-negru sunt za best

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

noi venim cu 2 noutati -

un gusat si jumatate si

portret de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

noi venim cu 2 noutati -

un gusat si jumatate si

portret de domnisoara

pai tu dai definitia "gusei" "falcilor" si copilului "bomflei" !!! si toate astea cu LM!!! jos palaria! felicitari ptr laptic! e superb!

Iar domnisoara e f frumoasa si studioasa! sa-ti traiasca si sa te mandresti cu ea! multa bafta in continuare la teze si lucrari!

de Yannis

am pus si o pozuca cu nea Djuvara si pe undeva si ea domnisoara - m-am distrat ca toata lumea in jurul lui Djuvara poarta ochelari, fiind mult-mult-mult mai tineri decat el. (ca fapt divers)
Cat despre fata ma bucur ca are apucaturi de fata studioada si nu de pitzipoanca (colegele ii zic ca e prea educata pentru Rahova)...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

PALTEEA SI CRIS MARIO Bine ati revenit

MARIUCASARA m-ai ingrozit cu diversificarea....si cum o sa tin io minte ce sa-i dau si ce sa nu-i dau si...toate cele??? si pan la urma ce am voie sa i dau?

ANDRELINA DINITI?!?!?!? LOOL!!!! DEJA!?!?!?! o sa vreau poze cu patriot stirb io am zis ca o sa ma prapadesc de ras cand incep dintii si o sa il vad pe Yannis cu zambetul lui de acuma dar stirb ici colo

A propos de pampersii care nu retin "problema" eu am descoperit "mescheria"...am observat ca daca ii pun body-uri pe cale de a-i ramane mici si care se inchid la capse cam fix (adica nu raman lejere/largi) caca e afara de unde am dedus ca atunci cand se produce "explozia" pampersu treb sa tina caca asa ca o pungutza, daca e ceva ce il preseaza, iese pe parti asa ca orice body care e mai fix ori nu il mai inchid jos la capse si pun pantalonii peste ori nu il mai pun deloc si de cand procedam asa nu am mai avut nici o "scurgere de deseuri"

de Yannis

noi am mai avut accidente grave in pozitia semisezut balansoar cand si-a facut si outze si cuc de cacao si alt accident diaree produs mult - cat despre haine le prefer pe alea largi orice ar fi body, tricou, pantalonas, bluzica, pulover, totul tre sa fie cat mai larg posibil.

noi folosim doar body pentru un an, celelalte sunt fixe si daca se mai umfla si scutecul o strsnge.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

noi venim cu 2 noutati -

un gusat si jumatate si

portret de domnisoara

de Yannis

am pus si o pozuca cu nea Djuvara si pe undeva si ea domnisoara - m-am distrat ca toata lumea in jurul lui Djuvara poarta ochelari, fiind mult-mult-mult mai tineri decat el. (ca fapt divers)
Cat despre fata ma bucur ca are apucaturi de fata studioada si nu de pitzipoanca (colegele ii zic ca e prea educata pentru Rahova)...

Oricum arata foarte bine pentru varsta lui, cand au fost facute fotografiile?
Felicitari ca ai asa o fata, si frumoasa si desteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

noi venim cu 2 noutati -

un gusat si jumatate si

portret de domnisoara

ce simpatici sunt. de diferenta de varsta ce sa mai zic ... e super ca ai fata asa mare.
sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput