Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Pai la 3 luni si 2 sapt are 6,230 kg si 60 cm Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
mie mi se pare ok, yannis are tot 60 cm si 6,400 la 3 luni si e hranit de 2-3 sapt exclusiv LP, deci io zic ca Andrei e f ok
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Dupa cum va spuneam, m-am apucat de 8 min abs. Se uita fii-mea la mine cu niste ooochi... Si cand exersam mai cu spor, pac, o vad cum regurgiteaza. Bravos, io ma agit si ea... Cred ca ma miscam prea repede. Ia uitee, adineauri a regurgitat iar, oare scriam prea repede? Ma duc s-o schimb... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
am incercat si io vineri....facut dush, peeling, dat cu crema de termosudatie pe burtica, infasurat in folie si ...8min abs...am apcucat 5 minute numai ca apoi a dat Yannis alarma, dar 3 zile dupa aia nu m-am mai putut misca asa febra musculara am avut
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita noi venim cu 2 noutati - un gusat si jumatate si portret de domnisoara ce complicat a fost sa bag 2 url-uri |
pai tu dai definitia "gusei" "falcilor" si copilului "bomflei" !!! si toate astea cu LM!!! jos palaria! felicitari ptr laptic! e superb!
Iar domnisoara e f frumoasa si studioasa! sa-ti traiasca si sa te mandresti cu ea! multa bafta in continuare la teze si lucrari!
de Yannis
alexutzzza spune:
Intrucat bantui singura pe aici si mi-am facut "temele" (am recuperat tot), merg sa intind rufele si sa scot cozonacelul la aer!
de Yannis
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Ruxita noi venim cu 2 noutati - un gusat si jumatate si portret de domnisoara ce complicat a fost sa bag 2 url-uri |
chiar ca gushat frumi. ce-i dai, mama, sa pape?
cat despre donshoaraiestraordinar de frumi si delicata si...intelectuala. pozele alb-negru sunt za best
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
danasor spune:
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
pai tu dai definitia "gusei" "falcilor" si copilului "bomflei" !!! si toate astea cu LM!!! jos palaria! felicitari ptr laptic! e superb! Iar domnisoara e f frumoasa si studioasa! sa-ti traiasca si sa te mandresti cu ea! multa bafta in continuare la teze si lucrari! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
am pus si o pozuca cu nea Djuvara si pe undeva si ea domnisoara - m-am distrat ca toata lumea in jurul lui Djuvara poarta ochelari, fiind mult-mult-mult mai tineri decat el. (ca fapt divers)
Cat despre fata ma bucur ca are apucaturi de fata studioada si nu de pitzipoanca (colegele ii zic ca e prea educata pentru Rahova)...
danasor spune:
citat din mesajul lui Ruxita
noi am mai avut accidente grave in pozitia semisezut balansoar cand si-a facut si outze si cuc de cacao si alt accident diaree produs mult - cat despre haine le prefer pe alea largi orice ar fi body, tricou, pantalonas, bluzica, pulover, totul tre sa fie cat mai larg posibil. |
noi folosim doar body pentru un an, celelalte sunt fixe si daca se mai umfla si scutecul o strsnge.
danasor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
am pus si o pozuca cu nea Djuvara si pe undeva si ea domnisoara - m-am distrat ca toata lumea in jurul lui Djuvara poarta ochelari, fiind mult-mult-mult mai tineri decat el. (ca fapt divers) Cat despre fata ma bucur ca are apucaturi de fata studioada si nu de pitzipoanca (colegele ii zic ca e prea educata pentru Rahova)... |
Oricum arata foarte bine pentru varsta lui, cand au fost facute fotografiile?
Felicitari ca ai asa o fata, si frumoasa si desteapta!
xela_07 spune:
ce simpatici sunt. de diferenta de varsta ce sa mai zic ... e super ca ai fata asa mare.
sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)