Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

La multi ani bAly! Ce mai faceti?

La multe lunite Mara, Sebi, Dragos, Dominik si George!

Ma bucur din suflet ca micuta Miruna este bine, sper ca ea si parintii ei sa uite cat mai repede prin ce-au trecut!

mariucasara, dandanaG, multumim pt tratatie! dandanaG, felicitari pt crestere si sa va fie de bine vaccinul! Da, sunt de aceeasi parere cu tine.

cristies, multumim pt capitolul nou!

cris.d, aoleu, febra 39? Si postezi pe forum?! Sper ca ti-a scazut febra si ca te simti mai bine. Banuiesc ca paracetamol ai luat, nu?

plateea, ma bucur ca apuci sa mai treci pe aici. M-ai ambitionat ca te-ai apucat sa faci miscare, asa ca am bagat si eu o prima repriza de 8 min abs, aoleu ce grele sunt... Macar de-as mai da jos nitel din burta pana la botez... De azi le fac zilnic, AM ZIS! Tre' sa tin si regim?! De alaptat nu indraznesc sa ma plang, spun doar ca am inceput sa iau motilium de aseara (multumesc adina! ) si parca parca a mai crescut nitel lactatia. Sa vedem ce-o zice cantarul (ce sa fac, daca am, il folosesc - si nici macar nu l-am cumparat eu, l-am primit...).

Ruxita, bafta fetei tale la teza!

lorex, da, e normal sa faca asa.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Dupa cum va spuneam, m-am apucat de 8 min abs. Se uita fii-mea la mine cu niste ooochi... Si cand exersam mai cu spor, pac, o vad cum regurgiteaza. Bravos, io ma agit si ea... Cred ca ma miscam prea repede. Ia uitee, adineauri a regurgitat iar, oare scriam prea repede? Ma duc s-o schimb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna dimineata!
Eu iar am ramas in urma Sunt undeva pe la cap. 42 cu cititul...
Despre noi nimic nou sub soare, inca ne mai luptam cu colicii, doar ca am inceput sa ma castigam si noi (programul de plans s-a redus la o jumatate de ora intre 22.00-22.30) Ma lupt cu el sa-i schimb ora de culcare seara, asa ca i-am devansat baia pe la 19.00-19.30, papa ultima masa pe la 21.30-22.00 si adoarm pe la 23.00. Singura problema ar fi ca urmatoarea masa o papa abia dimineata pe la 9.00, deci sta nemancat cam 11-12 ore.. Nu e prea mult?

Ma bag si eu la recuperat si revin.

Aaaaaa, inca ceva: intalnirea a ramas pana la urma pe 9, ca vad ca nu s-a schimbat nimic pe prima pagina? Tare as fi vrut sa vin si eu, dar asta e, poate vor mai fi si alte intalniri si nu voi mai lipsi...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

nu inteleg cum pot bebeii vostri sa ramana nemancati atata timp... si piciul meu doarme mult, dar noaptea se foieste si cere cu ochii inchi san, la primul foit ii bag tzatza in gura si asa ma tzocaie pe la 3 si pe la 6, deschide ochii abia la 8-9.

Si pustiu` incepe foiala mai devreme, dar de papat nu vrea sa pape. La inceput faceam si eu ca tine: ma trezeam la prima foiala si stateam cu ochii cat cepele langa sa se decida sa pape (operatiune care dureaza si doua ore). Asa ca acum ignor primele foieli, el se potoleste si mai trage un pui de somn sanatos. La a doua tura de foieli il iau din patutul lui si-l pun in patul nostru; dupa vreo 5-10 minute deschide ochii, apoi incepe sa se intinda, casca, iar intins, apoi cand ne vede ne trage un ras d-ala cu toata gura lui stirba, scoate limba la noi, apoi gangureala, si la vreo 30-40 minute de cand se trezeste se gandeste ca ar fi cazul sa pape si el. Daca nu vrea sa manace n-am nici o sansa sa-l fortez eu; baga limba la inaintare, de nu pot nici degetul sa i-l bag in gura, dar tzatza

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, fetili...
hai sa mai fluturim nitel, asa, poate poate vine varaaaaa bine-mi pare!

io... iegzist, si cam atat. am in continuare cosmaruri cu pompa. si... pt fetele care au probleme existentiale cu LM, eu zic sa sedeti mumos, ca nici mie nu mi se intaresc sanii neam, dar daca mulg mai des, curge nene, destul cat pentru alaptat exclusiv. da je poate, atunci nu renuntati voi! haida de! voi cu pompa naturala va plangeti?

va trag o batuta virtuala, de numa'....

stiti ce facem noi acum? stepper si abdominale in 2...

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

cata dreptate ai. no complaining from now on....

cu pastaia faci abdomene??. super tare la stepper cred si eu ca ii place
tare mamica perseverenta si luptatoare

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

cris.d Doamne ce copii frumosi ai!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Am terminat de citit din urma, nu mai dau si eu raspunsuri, ca s-au lamurit problemele deja.
Vazut si poze cu pufuleti mumosi si mamici la fel de mumoase.
Acum o sa ma retrag si probabil ca nu mai intru (eventual pe seara), ca trebe sa pap, apoi sa pape pustiu`, apoi afara; cand ne intoarcem noi din plimbari vine si tati de la serviciu si intram in programul de seara cu papa des, baita, plimbat din brate in brate, ca sa nu se plictiseasca de aceleasi brate , si intr-un final izbavitor...
O zi excelenta sa aveti!

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

multumesc fetili!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Am intrat si eu sa va salut pe fuga. Nu mai am timp decat sa va citesc cand si cand. Sunt cu am2 de ceva timp si ... Andreea vrea ceva, Cristi altceva ... mama loca .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

alte subiecte (din ce-mi aduc aminte)

CEAI eu ii dau f putin ceai de musetel dar f rar, numai cand e constipat, dar in ultima vreme nu prea mai e, dar cand a fost, i-am dat, dar Yannis mananca LP, cele care dau LM nu au motive sa dea

CARUTZ eu il imbrac deja in body cu maneca scurta, pantaloni si o jacheta de primavara cu gluga (am vro 4 si le alternez) am gluga sa il fereasca de vant fara sa treb sa ii pun caciula si iau mereu si o paturica, de fapt mai mult un cearseaf mai gros , nu chiar paturica paturica si il acopar cu ea ptr ca mi se pare ca e cam subtire imbracat, eu il imbrac asa ptr stat in parc la soare, dar pana in parc mai traversam multe zone cu umbra si de aia ii trantesc asa paturica peste el sa nu-l ia cu racoare la umbra si il dezvelesc la soare

Nu i-am pus never centurile pana acuma, nu vad rosul, chiar le-am scos de pe carutz sa nu il inglodeasca in spate, eu sunt atenta la scari si borduri sa nu pun carutzu in asa pozitie incat sa cada si el e cuminte , cand il scot afara studiaza lumea sua doarme, deci inca nu are intentii sinucigase, cand l-or apuca agitatiile o sa ii pun centurile
In schimb in masina nu il scot din scaunu autot si nu ii desfac centurile sub nici un motiv atata timp cat masina merge sau e pe drum (nu am incredere in a trage pe dreapta pe drum ptr ca oricand poate veni un tampit din spate si te proiecteaza in camp )

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

mariucasara, am uitat sa-ti spun ca mi-a stat inima cand am citit postarea ta despre diversificare, cand ai inceput sa zici supe, banane, capsuni, kiwi, am crezut ca enumeri ce o sa le dam pufuletilor sa pape... Am recitit cu mai multa atentie si mi-am dat seama ca de toate fructele alea spuneai ca sunt alergene si ca nu le putem da...

Mergi la inceput