Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

vreau si eu reteta de biscuiti, please. mi-ati facut o pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Imi scot si eu nasu´ din butoi numai cat sa va salut si mi-l var imediat la loc. Sunt nedormita, ma doare capul si as manca dulce in continuu André s-a trezit de vreo 5 ori azi noapte, ca tusea asa de rau, mititelul! N-a mai facut febra, dar l-am ascultat pulmonar azi dimineata si are raluri. Mergem azi la dr, ca mie mi-a zis pediatrul ca-s mami, nu tanti dr, deci is subiectiva! Si nu mi-a mai iesit nici somnicul de pranz.
XELA, da, ai inteles bine, am dormit cu amandoi in pat. André pe locul lui tati, piciul la mijloc, conectat la tzitzi. Dar minunile nu tin mult, asa ca azi André s-a pus pe tusit, Lucas s-a speriat si sa- apucat de plans, ceea ce l-a trezit pe André. Acum marele pare sa fi adormit la loc si micul screme in balansoar, langa mine. Si e asa un soare si o caldura afara...si n-a venit azi femeia la curatenie ca a fost greva la trenuri si la metrou...si eu numai m-am plans astazi!
Va pup, imi trag butoiul in cap sa nu ma mai auziti

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

PLATEEA vorbeai de dulciurile alea virtuale cu care ne rasfatzi in sarcina, nu-i asa?

CRISTIES, multumesc ca m-ai luminat cu chestiile nebune: stafide, fructe confiate mananc de 3 saptamani zilnic, cu migdale si nuci, la gustarea de la 4. astfel am acelasi AMRsi mai pap doua treburi interzise de monti: cafia si morcovi pun in ciorba. ca m-am cam plicti de dovlecel, vinete, ciupperci si fasole verde. btw ce alte legume de gatit mai sunt?? quinoa habar n-am di undi
se pare ca am citit cartea cu neuronu gravid. no, eu mananc asa:dimineatza branza/ou/ton cu legume(ridichi, ardei, etc); la 10 1-2 fructe, la 13 o ciorba cu legume si carne, la 4 iaurt degresat cu musli (sau fructele uscate cu nuci), la 6.30 carne cu legume gatite sau cu salata. ia vezi, e in scheme?

XELA, pai dupa botez nu imi dau seama, ca a coincis cu starea mea nasoala, a supt la 1-2 ore si in rest plans. doarme ziua asa de agitata, da din toate cele si nu reusesc sa o tin adormita fara sa fie in carucior sau bratze.

LUCIA, o fi Teo altfel de bebe, dar i-oi fi facut si tu ceva: doarme singur, doarme toata noaptea, iar doarme dimi pana tarziu, se joaca singur in patutz.... ca la carte! deci, zi ce ai facut, pliiiiz!

NIKOLE, bravo mami, eu nu pot face alea 8 min abs ca la ei...e grele

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

xela, bafta!
daca reusesti tu cu 2 copii, promit ca imi trag si eu o manichiura din aia de cuconeta, cu modele cu tot, si bonus o pedi...

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

si eu vreauuuuuuuuuu...
cine-mi face si mie???

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Intrebare: unde naiba gasesc quinoa?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

incearca la magazinele cu produse bio
sau pe net

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

aaa. mie mi-a venit alocatia, deja, iar de luna viitoare imi vin si bani de cic! pt martie si aprilie. alocatia a venit pt feb si martie.

si am scapat, am lichidat intr-un final si cu job-ul,nu imi mai sunt datori cu nimic. huuuh...

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Bravo!
imi doresc si mie ce ti s-a intamplat tie alocatia vine cred in mai, CIC poate prin Iunie ....Banii de la angajator....sper sa vina anu' asta ca au datorii de vro 9000 si ceva de roni la mine ...si io la altii ptr rate...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Dragi mamici, sunt o proaspata mamica de la odiseea vecina. As vrea sa va intreb pe cele care dati la copii LP, bebelusii vostrii accepta biberonul daca laptele e cald? Bebeu meu nu manaca lapticul decat dc e rece, adica la temperatura camerei, si tare greu imi e sa ii incalzesc apa, sa o racesc, ca bebe in momentul cand deschide ochii urla de foame (of..copilul asta nu stie sa planga..doar urla de se invineteste). Ma intreb, ii pot face biberonul cu apa la temperatura camerei (am mereu apa plata fiarta si racita in bidon), fara sa o mai incalzesc?

Mami de iepuras Eric Mihai

pe cutie scrie ca trb ssa dizolvi LP in apa de 50 de grade, altfel ramane ca un grish si ma gandesc ca nu face bine, e ca si cum ai inghiti nemestecat...ma gandesc eu...
dar sub jet rece de apa se raceste imediat
de ce nu i-l faci inainte sa se trezeasca si are timp sa se si raceasca sa ajunga la temp camerei..?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Spor la treaba fetelor care fac sport! Felicitarile mele!

Eu ma duc sa fac mancare. Supa de legume (altele decat morcovi, cartofi si sfecla rosie) si piept de curcan cu telina.

Intrebare: unde naiba gasesc quinoa?

Miremia, daca n-ai facut inca biscuitii pune-le si niste migdale ca eu zic ca ies mai buni.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Nici nu stiu ce reprezinta unde ai gasit cuvantul? pe National Geo? Discovery ? sau AXN Sci Fi

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

noi venim cu 2 noutati -

un gusat si jumatate si

portret de domnisoara

ce complicat a fost sa bag 2 url-uri

subscriu la cele spuse deja de fete

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

dragos andrei
mara ioana
dominik gabriel

sebastian petru

george ioan

Noi la 3 luni, raportam 6,970 kg si 63 cm (de la 3,8 kg si 52 cm cand ne-am nascut)

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput