Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Ii pun. O sa-i iau in parc sa-i rontai. Voi in parc cititi, eu mananc. Nu stiu ce am dar cand ajung pe o banca in parc mi-e gandul doar la rontaieli. Daca mai ai retete care sa ajute la slabit shareaza-le pls. Pana la botez tre' sa mai dau jos 4 kg cel putin. Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu incerc sa mananc cat mai multe alimente cu calorii negative, oti incerca si tu ...stii ce sunt, nu? sunt alimentele la care stomacul consuma mai multe calorii ptr arderea acelor alimente decat cate calorii contin alimentele deci in total ar trebui sa ieis pe minus (bine la mine se adauga in plus caloriile de la cina de seara cand nu am incotro, treb sa mananc cu sotzul ca doar nu gatesc separat ptr mine separat ptr el ). Googaluieste ca gasesti liste garla cu alimentele respective: mere, varza, portocale, castraveti si multe altele
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
unboticutz spune:
am trecut sa va salut, eu sunt la cap 38
onitza, noi suntem cu reflux, nu stiu daca te-ai lamurit intre timp.
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
mamidepuiuti spune:
oani of,of,of...las' ca trece ea si raceala ... bietul andre......in butoi ai stat azi,gata,ajunge...iesi de acolo!...multa sanatate puilor si rabdacol tie
btw...azi noapte a dormit alex,dar m-a trezit radu pe la 1 si un sfert ca nu poate dormi
ruxita ce frumi copii ai tu!sa-ti traiasca!
xela bravo pt mani ... je practica noaptea asa ceva...referitor la germ,sunt ceva de genu' :daca-i musai,cu placere
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
subscriu la cele spuse deja de fete _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
si eu sbscriu
ce ochi frumosi are pustoaica!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
tudor ma musca rau, acum sta in fund pe mine si imi roade aratatorul si scoate sunete ca leul in cusca... o sa ma manance la propriu!!!!!!!!!!!!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
am pus poze.....
poze - Viata de Patriot
briza_marii spune:
Multumesc mult de raspunsuri!
Ma intreba o mamica de ce nu il pregatesc dinainte ca sa aibe timp sa se raceasca: ziua asa fac, dar noaptea e marea problema, ca sotul lucreaza si incerc sa nu il las pe bebe sa urle ca sa nu il trezeasca si pe tati.
Sper sa aveti dreptate si sa ne acomodam cat mai repede si sa il inteleg mai bine, ca pe 1 face o luna si eu tot neputincioasa ma simt in fata urletelor lui.
Inca o data multumesc si va urez numai bine si vou si puiutilor
Mami de iepuras Eric Mihai
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea cris.d... cum mai e ema cu somnul ziua? eu am ajuns la concluzia ca daca stau nmai cu strumful in brate, marsupiu, ma joc si vb pana ragusesc, nu il las sa planga, il fatai, fac plimbari, dansez pana nu mai am picioare, oboseste, si il adorm in brate, cum avea bea poza cu ivan. il hranesc asa in pozitia aia, ii scot aerul si doarme apoi. dar functie mai bine in ziele cand urla kiss tv de o disper pe soacra... Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
bai parca vorbesti de copilul meu!!!!!!!!!!mai putin partea ci kiss tv...in rest, frateee numa la mine in brate, mie sincer mi se mai ia cateodata. Am facut o intelegere cu mama si vine la mine luni si marti si sta cu ea, eu ma duc doar sa alaptez si parca mi-am mai racorit si eu creierii ca mi-i facuse cam praf asa....inca nu stiu cum sa scap de partea cu invinetitul de urlete...
Catalutza mami de Irina
poze Irina
mamidepuiuti spune:
uite ce-am gasit io pt voi...
http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimente_antigrasime.php
cat alaptez nu mai consum brocoli...AM ZIS! o noapte si o zi de urlete!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
aoleu...nu fac reclama....pe lateral nu m-am uitat pana acum
mie mi-a placut ce e pe mijloc
io-s aia care nici maimuta nu am remarcat-o
asa creste Alex