Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit din nou!

Semnez condica in fugutza ca sa va redau si cite ceva din multele aspecte discutate cu Alina (ALinetero).
Era in rezerva cu bebe de duminica deja, fericita ca Tudor este cumintel si nu plinge - decit scinceste cind tresare prin somn, sau la schimbat nu ii place si iar plinge.
ERa in continuare multumita de prestatia asistentelor, a spus ca este peste asteptarile ei tot ce i se intimpla (calitatea serviciilor, atentia cadrelor medicale), evindent, in conditiile in care isi imagina ce poate fi mai rau cu privire la maternitate.
Lapticul inca nu i=a venit dar a spus ca bebe suge colostru: initial a strimbat din nasuc atunci cind l-a pus la sin insa ulterior chiar i-a placut joaca cu tzitzi - acum cind il pune nu se mai da dezlipit de-acolo. Eu cred ca e pe drumul cel bun: daca are colostru, va fi si laptic!
Am inteles ca externarile la cezariana nu se mai fac la 3 zile, acum medicii te tin pina indeplinesti 2 conditii: ai scaun si se regleaza secretia lactata, astfel incit proaspata mamica sa nu faca acasa furia laptelui. Bebe este hranit cu lingurita pina la venirea lapticului.
ALina sta foarte bine la nivel psihic, sper sa o tina tot asa in continuare si sa nu aiba motive de tristete pe viitor. Am vorbit aseara aproximativ o ora - avea si spor la vorbit si un spirit bun!
M-am bucurat sa o gasesc asa fericita si ok.

Daca imi mai amintesc ceva revin - sper sa si recuperez postarile voatre din precedentul capitol, pina la zi:)!

Marlena (Mary)35+cu minune de Tudor Mateo

AMR 4 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Anamaria, te-am trecut si pe tine in listuta cu 01 mai. Felicitari si asteptam sa bagam motatele in priza.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Multumesc!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

N-am mai intrat de cateva zile, sunt cu moralul la pamant, pt ca si eu, ca si Alinuzaa, trebuia sa nasc la CF2... M-au oripilat stirile astea, nu pot sa cred ca in acest secol inca se mai intampla tragedii pt ca instrumentarul e nesterilizat cum trebuie!!!

Momentan sunt in curs de a ma decide unde nasc, cred ca la Medlife, dar medicul meu e doar colaborator la ei, ceea ce ar insemna sa mai platesc extra 20 de milioane ceea ce deja e prea mult! Deci cred ca va trebui sa schimb si medicul

Ma rog, sa trec peste asta, pt ca eu n-am apucat sa felicit proaspetele mamici!!!

Felicitari Sorana, ce mamicutza curajoasa si ce bebe mare!!!

Felicitari Alinette!!!

Mai, doi Tudorei in aceeasi zi, si primii baietei! Sa fie sanatosi, fericiti si cumintei! Iar voua, mamicilor, refacere rapida si mult laptic!

Acum, din ce-mi aduc aminte, ca am citit printre randuri:

Cris, felicitari pt alegerea datei, mai bine asa, mai devreme, e clar ca bebe nu mai vrea sa pape in burtik, el vrea laptic!!!

Cristina26, tu cum mai esti, maine se intoarce dr-ul din concediu, nu?

Tatyana, mai ai inca putintica rabdare, sa termine si baietii aia de renovat! Tu nasti la 38, e clar!

Aniska, ce putin mai ai, 4 zile!!!

RCata, asteptam vesti si de la tine, pt care scoatem motatele mai devreme?

Felicitari Mazarichi luptatoare si frumoase pt prima lunita de viata!!! Si multe imbratisari pt cea mai curajoasa mamica! Of Carla, am citit prin cate ai trecut tu, sincer, nu stiu de unde ai avut atata putere sa treci peste toate!

Off, stiu ca mai erau si altele de zis, dar chiar nu-mi mai aduc aminte acum, va pup pe toate!

Cristina, fericita 33+ cu Patricia

AMR 6+

Daaaaaaaaa mai am putin.....desi mi se pare ca trec greu zilele....

AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Vai de mine Ioana zapadaaaa ???
Eu asa m-am saturat de zapada (zapada = frig , mizerie si vreme urata ) ca vorba fetelor m-ar lovi de tot depresia, si-asa nu mai am mult

Edit : acum ca ai pus si poza parca e Craciun la voi

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ii o minunatie Sabinuta ta

Totusi cu cine seamana asa pufosica la fata ?

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Mary multumim de vestile despre Alina.
Ce bine ca e asa calma si ca mai auzi si de mamici multumite in maternitatile din Ro

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Adevarata iarna la voi!!!!!!!!!!
Ce printesa ai acolo...o domnisorica!

AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Hello,

felicitari fetelor cu bebei noi! Chiar daca intru mai rar pe net ncerc sa va urmaresc pe cat se poate:)
Astazi am fost si noi la dr la controlul de 39 saptamani si se pare ca avem un col luuung si nici o grija sa apara bebe....cred ca ii place la caldurica; a zis dr sa ne vedem si vineri poate incercam ceva sambata....

Am emotii desigur:) parca e prea curand sambata sa am un bebe pe de alta parte insa abia astept sa-l vad...

o intrebare: voi ati pregatit un dosar cu acte ceva pentru indemnizatie? sau aveti idee ce sa contina si cand trebuie dus dupa ce s-a nascut bebe?

cu drag si curaj mai departe ptr toata lumea,
C

Cordelia 36+

Mergi la inceput

Vai fetele dar ce aglomeratie e pe prima pagina la programari nasteri
Abia astept sa vad cum se lungeste lista bebeilor

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput