Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu30 spune:
O intrebare pt fetele care se apropie de termen : va rog sa imi spuneti si mie daca mai aveti careva dureri de coloana si dureri ale oaselor bazinului ???
intreb pt ca eu am deja niste dureri de oase care vad ca ma tin nu gluma, ce-i drept ca la cat sunt de grea acum nu ma mir, , am o data si jumatate greutatea de dinainte
iar noaptea dorm putin pe-o parte si pe urma trebuie sa schimb pozitia ca ma doare piciorul din sold de la greutate
Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cordelia Astazi am fost si noi la dr la controlul de 39 saptamani si se pare ca avem un col luuung si nici o grija sa apara bebe....cred ca ii place la caldurica; a zis dr sa ne vedem si vineri poate incercam ceva sambata.... Am emotii desigur:) parca e prea curand sambata sa am un bebe pe de alta parte insa abia astept sa-l vad... cu drag si curaj mai departe ptr toata lumea, C Cordelia 36+ |
Cordelia bafta multa pe sambata, nastere usoara s bb sanatoa !
Referitor la dosar - eu nu am pregatit nimic pt ca stiu ca abia dupa ce termin postnatalul trebuie sa il depun, si asta la mine e prin 20 iulie, deci mai am timp 3 luni.
Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?
maribell spune:
hola gagici....
offf de cand nu am mai intrat.....sunt atatea noutati
am fost super ocupata....cu pregatirile, cumparaturile...etc
sunt super obosita, ma dor picioarele noaptea....ma masez cu gel rece si peste noapte pulverizez apa, pt ca le simt fierbinti....offf, si parca au inceput sa se si umfle
am cumparat o gramada....o sa le pun pe webshots( dupa modelul carlei)dar tot mai am cateceva....si nu-mi gasesc camasa de noapte si halat pt spital ...adica ceva sa-mi placa...ufff, multe mutre mai fac(vb sotului)
acum sa raspund si eu un pik la ce am citit...si apoi mai citesc in continuare.....
FELICITARI MAMICA CURAJOASA SORANA !!!!
RECUPERARE RAPIDA , LAPTIC MULT SI SANATATE MULTA !!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE TUDOR !!!!
SA-TI FIE VIATA CAT MAI FRUMOASA ALTURI DE FAMILIA TA !!!!
MARIA SUPER FERICITA 35 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui bubu30 O intrebare pt fetele care se apropie de termen : va rog sa imi spuneti si mie daca mai aveti careva dureri de coloana si dureri ale oaselor bazinului ??? intreb pt ca eu am deja niste dureri de oase care vad ca ma tin nu gluma, ce-i drept ca la cat sunt de grea acum nu ma mir, , am o data si jumatate greutatea de dinainte iar noaptea dorm putin pe-o parte si pe urma trebuie sa schimb pozitia ca ma doare piciorul din sold de la greutate Ruxi 35 + cu AMR ... cine stie ? |
Bubu asa am patit eu inainte sa mi se rupa apa cu vreo 2 ore. Durerimari de sale, bazin si dureri pe coloana in sus. Sper sa nu faci vreo nefacuta.
maribell spune:
FELICITARI ALINETTERO !!!!
RECUPERARE RAPIDA, SANATATE SI MULTA FERICIRE !!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE TUDOR ANDREI !!!!!
SA FII SANATOS, NECOLICOS SI SA-TI FACI FERICITI PARINTII !!!!!
LA MULTE LUNI MAZARICI FRUMOASE !!!!
SA FITI SANATOASE SI SA VA IUBITI PARINTII...PT CA SI ASA SA-U CHINUIT MULT !!!!
bubu30 spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Bubu asa am patit eu inainte sa mi se rupa apa cu vreo 2 ore. Durerimari de sale, bazin si dureri pe coloana in sus. Sper sa nu faci vreo nefacuta. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Si eu traiesc cu speranta.
Dar aceste dureri le am doar in pat, cand stau mult intr-o pozitie si dispar la schimbarea pozitiei sau daca ma ridic in picioare.
Si la tine dispareau la schimbarea pozitiei corpului ?
Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?
Ioana5255 spune:
Artu ce iarna e la voi. Vai eu as da in depresie, dar daca tie iti place. Tiza mea e o scumpa. Ce marisoara e. Ale mele inca sunt asa micute, mai ales Iustina.
Ioana5255 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
Si eu traiesc cu speranta. Dar aceste dureri le am doar in pat, cand stau mult intr-o pozitie si dispar la schimbarea pozitiei sau daca ma ridic in picioare. Si la tine dispareau la schimbarea pozitiei corpului ? Ruxi 35 + cu AMR ... cine stie ? |
mie mi-au aparut in seara cand inconjuram biserica de Vinerea Mare. La un oment dat am gasit o banca ca nu mai puteam de durer si dupa ce m-am asezat mi-au trecut. M-am dus la aprozar, mi-am luat ce mi-a trebuit, am venit acasa, am mancat cu fii-mea si la 11 mi s-a rupt apa. Intre biserica si ruptul apei au fost cam 2 ore.
maribell spune:
O sa va bombardez cu mesaje.....am avut mult de recuperat...scuze
pt alinuza si crisssy...sunt sigura ca doamne doamne o sa regleze treburile si totul o sa fie bine....uite multe pt voi, ca sa nu mai fiti necajite
galerie pt sanii SORANEI ca sa produca laptic pt ca bebe TUDOR sa pape mult si sa se faca si mai mare !!!!
ARTU...cata zapada...ce frumos, dar nu mai vreau frig...m-am saturat....si multe pt o sabinuta superba.....
sa speram ca nu primesti raspuns pt recoltare de pipilik
am vazut ca vb de cirese....aici costa 12 euro kg...imi cumpar cate 200g cand imi este pofta...astept sezonul, sper sa apara mai repede, pt ca am citit la voi ca dupa nastere nu sunt indicate in cazul alaptariii
frmoasa ideea cu intalnire ALINA...ce mi-ar place sa va cunosc pe toate personal
MADUTZA sunteti niste dulci amandoua, intreceti in frumusete gradinile pe care le-ati vizitat( care sunt superbe)
cine a castigat confruntarea....luca sau emma?
offff NATI ce nasoala situatia cu dormitul..oare nimik nu te calmeaza? saracuta de tine , uite multe
LAURITA refacere rapida iti doresc din toata inima, ce frumoasa si mareeeeeeeeeeeeee este ILINCUTA ta...sa-ti lumineze zilele si sa fie sanatoasa !!!!
super pozici MARY , imi plac foarte mult cele cu pomii infloriti....esti superba si atat de zambitoare...bravo tie... ce misto ca te-ai intalnit cu MIRA..cred ca va-ti distrat super...
ALINA felicitari pt grasunica...
CARLA cred ca esti super fericita ca mazaricile cresc pe zi ce trece...sunt niste dulci, iar asta cred ca pune in umbra nesimtirea cadrelor medicale( de care mie mi-e scarba).....uite multe ...si sa-ti de-a dumnezeu rabdare sa treci peste toate
vreau sa-ti spun SORANA ca mi-ai dat curaj dupa ce am citit povestea nasterii lui tudor cel grasut si sanatos...parca frica isi diminueaza taria si intensitatea.....esti plina de optimism....cred ca ne-ai dat putere tuturor fricoaselor care nastem natural....multi
BINE ATI VENIT ACASA ROXY SI DIANA...ESTI O FRUMOASA !!!!
ARTU cat de puternica esti, din cate deduc nici tu nu ai avut ajutor cand ai nascut....si acum ai 3, stiu ca o sa ma intareasca doamne doamne si sunt sigura ca o sa-mi dezvolt si instinctul de mamica si o sa pot trece peste orice pt puiutul meu....
merci pt incurajari...
toate burticile ...mamicile...floricelele de liliac inflorite
arturicii spune:
Maribell, bun revenit!
Ruxi, si pe mine ma dureau oasele si amorteam; eu sper sa mai ai rabdare vreo 2 sapt pana sa iti facem galerie;
Sabina, tiza ta are 3400gr, deci cu fix un kil mai mare decat acum 3 sapt cand am iesit din spital; mare nu este insa are falcute si de-aia pare mai grasuta; oricum e aproximativa cantarirea ca e facuta prin diferenta pe cantar de oameni mari. Fix o sa vedem la pediatru pe 14 mai
Sorana, parca tu ziceai ca ti se parea gigant "seniorul". Asa mi se par si mie baietii, mi se par giganti; cand colo sunt niste mititei si ei...
De 3 ore e treaza Sabina; cred ca am agitat-o eu cu zapada mea cu tot
Ioana,
Philip, Yann, Sabina